• List otwarty do prezesa Anioły wsprawie szkalowania spółki przez kowala Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    Witam .
    Są środki prawne które należy użyć wobec osoby która tu szkaluje spółke a zarazem notorycznie prowadzi podwójną gre która wobec prawa regulaminu podlega grzywnej.
    W imieniu pozostałych akcjonariuszy wzywamy zarzą rade nadzorczą do użycia wszystkich środków prawnych żeby ukarać winego .

W tym celu należy ustalić ip kowala2200 cepra kazacha i kilku innych służe pomocą bo może się okazać że stoji za tym osoba która zasiadała w RN ,należy rozwjać wątpliwości.
    Dwa zwrócić się do KNF o zbadanie ww osoby osób rachunków i tranzakcji zawieranych na gp .

• podobno ptaszki na solnej cwierkaja Autor: ~ostatni sprawiedliwy [95.40.40.*]
    o jakis czterech cwaniakach co szybko sie chceili wzbogacic czyims kosztem, to was? podobo jest tam lokalny mecenas wiekszy i mniejszy wykwalifikowany robotnik budowlany w kaloszach i kufajce i platny naganiacz z forum co robi tez za slupa niejaki jaki jarek ale przeciez nie kaczynski;-D enter
  • CO to ma być kwal&kazach&cepr+kilka nowych nicków NAWET SIE NIE STARASZ Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    ZAGRAC NA DOSTATECZNY.
    Przecież to nie pojdzie w pięty i strachu nie wywoła przeczytaj to co nabazgrałeś

,,,....o jakis czterech cwaniakach co szybko sie chceili wzbogacic czyims kosztem, to was? podobo jest tam lokalny mecenas wiekszy i mniejszy wykwalifikowany robotnik budowlany w kaloszach i kufajce i platny naganiacz z forum co robi tez za slupa niejaki jaki jarek ale przeciez nie kaczynski;-D enter ....,,

WIDAC ZE SZKOŁA SIE ZACZEŁA I Z GŁOWNIARZAMI MASZ DO CZYNIENIA I CHCESZ PRZENIES TEN POZIOM TU OJ NIE KOLEGO NIE TYM RAZEM WIEC SŁUCHAJ KOWAL &SPOŁKA

NIE WIEM CZY JEST WAS TAM 3 CZY 4 W TYM SMIESZNYM TOWARZYSTWIE CZY DWOCH ALE TO BEZ ROZNICY IM WIECEJ JEST TAM MACCIE SZANSE WIEKSZE NA WSPOLNY KREDYT I SPLATE POZYCZKI BO WYJDZIE TANIEJ .TO RAZ DWA ZAPOMNIEC I WYBIC Z GLOWY TE 10M ILIONOW HEHEE ZAKASAC REKAWY I WYPAD DO ROBOTY BO KREDYT ZEBY OTRZYMAC TRZEBA MIEC STALA PRACE A NIE GRAC NA GIELDZIE I TRACIC NA STRACIE TEGO CO SIE KUPILO DROZEJMYSLAC ZE ZNAJDZIE SIE WIEKSZEGO FRAJERA OD SIEBIE

TRZY NIE DOSTOSUJESZ SIE DO WSKAZOWEK TUDZIEZ RAD STRAISZ RESZTE BONIKT NIE JEST ZAINTERESOWANY PODOSZENIEM WIECZNIECI KURSU MAM NADZIEJE ZE KOLEJNE WSTRZYMANIE SKUPU AKCJI PRZEY ANIOLEPOWIEDZMY NA POL ROKU O TYM CIE PRZEKONA I ALBO NAPRAWISZ BLAD ALBO CALA TROJCA TRAFI DO CLI ZASYKANOWANIE IOCZERNIANIE WSZYSTKICH TU POD WIELOMA NICKAMI SA NA TO DOWODY I ARTYKULY I PARAGRAFY

I NA KONIEC BO KONCZE KAWE I WYBIERAM SIE DO ZNAJOMEGO ADWOKATA NA PRZYJECIE BO MI ZAPROSIL I CHCE DOWIEDZIEC SIE WIECEJ O NAIWNOSCI KOLEGOW PO FACHU I CHYTROSCI ORAZ GLUPOCIE
    A MOZE JEST TA ZE ON WOGOLE NIE WIE MOZE JEGO TEZ OSZUKUJESZ ZE TO NIE TY DAJ TEN NUMER TO W PONIEDZIALEK RZEKRECE DO NIE GO TO MU OPOWIEM

AAaa znalazlem takie pudelko i obliczlem ze caly pakiet podprogowy mi sie tam kiedys zmiesci jak tak dalj bedziesz OSZUKIWAL SIEBIE I WSZYSTKICH JAK COS MASZ COS NAPISAC TO PRZEMYSL KOWAL ALBO SIE NIE ODZYWAJ BO NIE LUBIE GLUPOT I GLUPCOW
  • Re: CO to ma być kwal&kazach&cepr+kilka nowych nicków NAWET SIE NIE STAR Autor: ~XXL [46.76.108.*]
    Nie myśl sobie że ten adwokat zprasza cie bezinteresownie. On juz widzi w tobie klienta i liczy kaske. Lepij sie przejdź po mieście i pozbiedaj oferty bo i tak będzie ci potrzebny
  • Re: CO to ma być kwal&kazach&cepr+kilka nowych nicków NAWET SIE NIE STAR Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    nowy nick XXL kompleks wielkości spoko

Dokładnie kowal bedzie mi adwokat potrzebny bedzie rachował pakiet podprogowy za 2lata i wprowadzał do rd jako udziałowiec a nie członek

Ale pół żartem powiedziałem mu dziś że jak się rypnie kopne w dupe jak ciebie bo nie lubie półmózgów a mecenasów jest w cholere i nie obiecuje jak ty10milionów płace gotówką więc oczekuje wyników.
    Dotyczy się też ciebie możesz próbować uzyskać mnie łaski nie będe tłumaczył o co be nie zgrywaj kozaka bo zostaniesz bankrutem i przestań fikać koziołki matołki nikogo to nie bieże.
    Druga droga na kolanach do Kostrzyna wybór jednak masz a tedrobne 50tys zł przeznacz na prezenty zacznij od mecenasa ikup liczydło
  • Re: List otwarty do prezesa Anioły wsprawie szkalowania spółki przez kow Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    ZDAMY OD PREZESA ANIOLY WYJASNIENIA MANIPULACJI KURSEM PRZEZ OSOBY KAZACH KOWAL CEPR I JAKI Z NIMI MA ZWIAZEK LACHOWICZ I NOWAK
    SPRAWA POWINNA TRAFIC DO SADU

Kto popiera incjatywe prosze o poparcje
  • Re: List otwarty do prezesa Anioły wsprawie szkalowania spółki przez kow Autor: ~Łukasz [74.63.112.*]
    Popieram
  • Re: List otwarty do prezesa Anioły wsprawie szkalowania spółki przez kow Autor: ~Youngstown [93.174.93.*]
    Jak najbardziej
  • Re: List otwarty do prezesa Anioły wsprawie szkalowania spółki przez kow Autor: ~Oli [78.129.148.*]
    Od 2 lat jestem na TAK
  • Re: List otwarty do prezesa Anioły wsprawie szkalowania spółki przez kow Autor: ~Marek [66.90.101.*]
    Dokładnie Panie Anioła wyjaśnić w knf -ie pozdrawiam
  • Re: List otwarty do prezesa Anioły wsprawie szkalowania spółki przez kow Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    BRAWO PANOWIE KTO TAM JESZCZE JEST ZAINTERESOWANY WYJASNIENIEM MANIPILACJI

I NIE DAC SIE NABRAC NA RUCH 10 % CZ Y20 DO GORY TAM STOI KOWAL ZE SWOJIMI 30 K RUCHOMYMI

KTO CHETNY NICH SI EWPISUJE
    POZDRAWIAM PREZESA I RADE NADZORCZA MYSLE ZE DO KONCA ROKU MOZEMY OCZEKIWAC ODPOWIEDZI
  • Jak myślisz kowal że uwieżymy że ktoś tu nowy handluje wiedząc że700k Autor: ~Łukasz [74.63.112.*]
    masz to się mylisz nie wciągniesz nikogo w swoja gierke .
    Czekamy aż zaczniesz przewalać w dół próbując pokazać swoją beznadziejna sytułacje

Oszczędzaj na adwokata będzie ci potrzebny bo zaprzyjazniony może mieć rę ce związane dosłownie bo może zasiadać z toba na ławie za próbe wyłudzenia 10 000 000 zl ze spółki
  • Re: List otwarty do prezesa Anioły wsprawie szkalowania spółki przez kow Autor: ~Youngstown [93.174.93.*]
    To nie jest żadne wybicie to próba wciągnięcia do gry nowych bądź wyciągnięcia dalszej kasy od obecnych akcjonariuszy przy korekcje miałby możliwość trzymania kursu niżej jak nam to kowal obiecał
  • Re: List otwarty do prezesa Anioły wsprawie szkalowania spółki przez kow Autor: ~Łukasz [74.63.112.*]
    Zgadza się ma taki plan kowal a jak cicho siedzi
  • CZY TY KOWAL MASZ NAS ZA IDIOTOW CIEBIE NIE STAC NA KUPNO MASZ 30KOLA Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    RESZTE W AKCJACH DOKLADNIE 700 MIALES WIECEJ KASY DUZO AL EJA PRZEJADLES PRZEZ OSTATNIE LATA TO BYA NASZA KASA I JEJ NIE MASZ WIEC UDAJESZ ZE ZE JEST RUCH A TAK NAPRAWDE KUPUJESZ SWOJE WCZESNIEJ ULOZONE KOLEGO ZA DLUGO TU JESTESMY ZEBY NI EZNAC TWOICH ZAGRYWEK NAM JUZ DZIS NIE PRZESZKADZA ZE PRZESYPIESZ Z POWROTEM AKCJE NA MINUS 20 CZY 30 PROCENT ZA KILKANASCIE DNI KOWAL TAKIE GRY NIKOGO NIE WZROSZAJA JESTES SKONCZONYM KRETACZEM I OSZUSTEM CO SMA PRZYZALES MOGE WKLEJC CI LINAKA

JA NIE MAM NIC DO UKRYCJA JAK PEWNIE WIEKSZOSC TU MOWILEM I MOWIE PRAWDE GRAJ DALEJ ZE SOBA A AKCJI NIKT NIE KUPUJE I IE KUPI PRZY TWOJIM WREDNYM I PAZERNYM CHARAKTEZRE NA WYMSLONE 10 MIL Z WYLUDZNIA OD SPOLKI HANDLUJ ZE SOBA A MOZE PRZE 2050 ROKIEM BEDZIESZ NA 0
  • Re: List otwarty do prezesa Anioły wsprawie szkalowania spółki przez kow Autor: ~BoguMiła [46.4.97.*]
    Po co się towarzystwo wygłupia SGII i przewala z worka do torby czastke 700k żeby wiara za kilka dni myślała że sypią ci co kupili po 1,69 żenada mówi baba
    Nic nie pomoże ruch kilkunastu %
[x]
PBOANIOLA -30,00% 0,07 2015-11-13 15:27:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.