nie wiem ale htmen mial w ub.hossie wyniki porownywalne niz obecnie ale przychodowo juz nie .spolka podchodzi juz pod 1 mld przychodu i ma rynki zbytu.rozowa przyszlosc przed nim
Kapitał się wycofał z GPW i posprzedawali trochę aktywów.
To zapomniany papier... siedzę na nim od 2006 właśnie i cieszą mnie ostatnie ruchy, ale mam obawy ze to znowu chwilowe i zdechnie znowu na kilka kwartałów.
nie sądzę dlatego że zbyt wiele ciekawego będzie się działo w spółce a poza tym dobre wyniki finansowe!!! przełamany trend spadkowy, wszystko przemawia za wzrostami do ilu to jest pytanie!!! 7 zeta było w 2010 jak tera to pokona to może być i 20 zeta!!!!
- BDM ZWIEKSZYŁ W PORFELU HUTKA DO 10 %
- BRAK PODAŻY
- W STANACH WSTĘPNE POROZUMIENIE
- PRAWDOPODOBNIE DOBRE WYNIKI W III KW
- DZIAŁKA W WROCKU
- FAZA OZYWIENIA W GOSPODARCE
- LECIMY NA 60 ZETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hutmen trestuje b.wazny opor na 5.4 zl.jesli go przejdzie trend wzrostowy bedzie potwierdzony.a papier ma co odrabiac po gigantycznych stratach z ub.hossy
B-B tyle wykrzykników stawiałeś za słowem jedziemy... myślałem ze już odjechałeś.
A tak na poważnie to ruszymy gdy wodzu sobie tego zażyczy. Na razie to będą spokojne ruchy góra-dół. Wyniki zaskoczą pewnie pozytywnie (relatywnie tani $ i mocne euro było), ale wcale nie muszą być impulsem ro dużego ruchu w górę.
Jestem Na Hutku od 2006. Byłem gdy był po 140zł byłem gdy rozwadniali kapitał i kupowałem spore pakiety po 1,68 z tego co pamiętam i wiem, że ta spółka nie reaguje zbyt wyskokowo na dobre wiadomości. Moim zdaniem jest szansa na wzrost ale w związku ze wzrostami na GPW. Dlatego można spokojnie znaleźć na GPW spółki które jeszcze wiele mogą pokazać.
BUHAHAHAHAHA CZELSI , JESZCZE NIE ODJECHAŁEM.
OCZYWIŚCIE , ZE MOZNA SZUKAĆ INNE RODZYNKI ( SIEDZE JESZCZE NA TELFORCONE) ALE Z DOŚWIADCZENIA 20 LETNEJ GRY NA GIEŁDZIE TO WIEM ZE LEPIEJ SIEDZIEC SPOKOJNIE NIZ SKAKAC PO WALORACH BO NIE ZAWSZE MA SIĘ SZCZESCIE.
NAJWAZNIEJSZE ZE:
- NA HUTKU BĘDĄ DOBRE WYNIKI I JEST FAJNA BAZA POD TE WYNIKI( SŁABE WYNIKI ZA 3 KW 2012)
- OSTATNIO WYLESZCZYLI GRACZY
- MOZE POZYTYWNIE ZASKOCZY NAS SPRAWA DZIAŁKI
Pytają cara: “Miłościwy Panie, czy tory , mają być normalne, czy szersze?”
Na to car: “Na chu** szersze?”
No i zrobili “na chu**” szersze…
Wrzesień 2013 – finał ligi żużla – Unibax Toruń – drużyna postawiona na nogi przez naszego Cara Romana. Pytają Cara: jedziemy, czy sp**my?..... No nie było finału, bo taka była wola Cara Romana.
Co do naszego Hutka jest podobnie – siedzę tu taj ok. 5 lat i nie mają większego znaczenia dobre czy złe wyniki tylko wola Cara. Jak Car zechce to polecimy na 50 zł bez żadnego problemu, jak nie to będziemy dreptali w miejscu w nieskończoność. Jak będzie wola Cara to będzie dobre info o działce na Grabiszyńskiej. Jak będzie taka wola Cara to wszyscy przypomną sobie o Szopienicach….
Ale na miejscu Cara wcale nie zależałoby mi na podbijaniu wartości akcji. Tutaj skarbem są grunty o ogromnej wartości – a te muszą poczekać na lepsze czasy. Grunty i tak są w większości Cara – zostało mu do dokupienia trochę – ale chyba dla niego lepiej będzie jak odkupi sobie to od nas po niższej cenie. Firmy „wydmuszki” typu Krezus są do pobijania kursu i nabierania naiwnych. Hutek wręcz przeciwnie – ale nie w interesie Cara jest aby w tym momencie Hutek był drogi.
Reasumując Hutek to ogromny skarb i potencjał, ale nie liczcie tutaj na szybkie kokosy – jesteśmy na łasce i niełasce Cara.
CUDA SIE ZDARZAJĄ!!!
HISTORIA LUBI SIE POWTARZAC!!!!
PATRZCIE NA WYKRES GROCLINA I JEGO P/BV
HUTEK NISKA WYCENA!!!!
ŚWIETNA BAZA POD WYNIKI ZA III I IV KWARTAŁ
JAK TYLKO ZAINTERESUJE SIE SPEKUŁA TO ZARAZ BEDZIEMY NA 20 ZETA!!!
PZDR
Giełda jest jak "pudełko czekoladek" - nigdy nie wiadomo, co się zdarzy...może będzie 60 - 40 - 20 - 10 zł, a może stanie na 5 i koniec.... jedna osoba na pewno wie jaki kurs docelowy osiągniemy :)