siedza pipy i gapia w ekran , oddali wpan9ce po napisali ze bedzie spadac , zobaczyli zabawe na fixe i to samo pomysleli , teraz bedzie gonitwa a kursem , o 16 odpał wiec ... do zobaczenia po drugiej stronie
Lepsza kiszonka, niż spadek, nie uważasz?
Co komu po obrotach? Jedynie firma maklerzy zarabiają na prowizji, a akcjonariusze są w plecy, więc co komu po waszych obrotach?????????? Raj dla traderów jest przy wzroście a nie przy spadku.
gan
widać, że żółtodziób z Ciebie
płynność jest najważniejsza
co komu po towarze, jeśli handlu brak ?
ciesz się kosmicznymi cenami... tyle, że jak nie masz drugiej strony to możesz sobie dowolne cyferki oglądać, a one nie mają znaczenia, bo np. jak będziesz potrzebować kasę to komu sprzedasz?
a jak jest płynność, jak na efix, to doświadczony inwestor swoje zarobi i wejść i wyjść może
Widzisz, jak nie ma popytu na papierze to czekasz aż się pojawi. Nie masz zysków ale nie masz też strat, a przy spadkowym trendzie przy dużej płynności to może i raz zarobisz ale dwa razy stracisz. Naganiacie od kilku dni pisząc o płynności i rzeczywiście biuro maklerskie zarabia nieźle przy tym. A pokaż mi ilu inwestorów zarobiło w tym czasie. W dłuższym terminie to jak w spółkach Patrowicza. Tam, jest płynność, a większość inwestorów straciła, a Patrowicz się wzbogacił.
I jeszcze jedno. Temat założony wczoraj przed końcem sesji. Powiedz mi czy uważasz, że z dzisiejszej sesji inwestorzy mogą być zadowoleni? Jest duża płynność więc powinni chyba skakać z radości z tego powodu !!!
zgadzam się z drzewo
gan myślisz jak żółtodziób
naprawdę kręcą Cię papierowe zyski? to graj w monopoly -będziesz milionerem :)
na giełdzie ktoś zyskuje, a inny traci - taka gra
ale do tego potrzeba płynności
bez transakcji to masz kiszonkę i przypadkowe ceny
w kryzysie od 2008 wiesz czego się bano najbardziej? braku płynności !
stąd te wszystkie luzowania QE1, 2, 3 etc.
płynność to krwiobieg, a, efix ma go naprawdę ok :)
No to chyba rzeczywiście wasze posty reklamujące spółkę są dla żółtodziobów :)
Podstawą Panowie to ograniczać straty, a przy dołującym kursie płynność pozwala tylko wyjść łatwo z mniejszą stratą, ale zawsze to strata. Nie powiedziałem, że wole papierowe zyski :) I płynność też popieram, ale trochę byście mogli pomyśleć jak reklamujecie spółkę płynnością, gdy kurs spada. Co to ludzi obchodzi, że płynna jak tracą pieniądze.
płynność na EFIXjak zwykle rozpieszcza traderów :)
a dzisiaj mamy też pokaźny ruch w górę po wcześniejszym czyszczeniu panikarzy
bardzo pozytywny obraz, jak dla mnie
dzisiaj gruby możliwe, że zbierze resztę papieru od drobnicy
taki scenariusz biorę pod uwagę
dopiero potem rozpocznie mega rajd
albo od razu odpali jak wczoraj
wczorajszy rekord w obrotach i pokaźny wzrost wskazuje na rosnące zainteresowanie papierem
dzisiaj przyczajony tygrys-ukryty smok czekają na drżącego leszcza
może odda?
:)