• Depend....co dalej.. Autor: ~Bartek [94.251.219.*]
    ja tam dalej jestem optymista i jestem pewny ze spolka wreszcie da info ze dostala kase itp.....tylko przeciagajac czasowo to wszystko kurs bedzie osuwa sie w dol jak dzisiaj bo zawsze sie znajda niecierpliwi ....kto z was juz rozmawial przez telefon z prezesem? niech ktos sie z nim skontaktuje i zapyta jaka maja wiedze co do mozliwosci czasowych. Ja napisalem emaila do nich ale nikt nie odpisal.
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~jarek [89.77.131.*]
    Bartku pytasz co dalej? sam wiesz co dalej. bez konkretnego infa południe. czym dłużej tym niżej. warto popatrzeć ile stoi na K a ile na S
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~Bartek [94.251.219.*]
    nie pytam ale wiem.....sesje jak dzis,,,czyli osuwanie sie w dol na malym obrocie. Wiec mam nadzieje ze ktos z was otrzyma info ze spolki,,,,,prosba o atakowanie spolki o konkretne informacje i nawet jak jeszcze nei wiedza to NIECH SIE DOWIEDZA!!!!!!!!!!!! przecierz jesli ktos sie stara o cos co dla niego ma byc zbawieniem to powinien wiedziec wszystko CO I JAK. Ja juz do nich napisalem i bede pisal dalej. Prosba o to samo do was.
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~Inwestor [185.18.142.*]
    Przychodzą pierwsze wątpliwości? Tak to jest jak się jest zapatrzonym w spółkę, jak się do niej przyzwyczaja i widzi tylko wzrosty. Tak tanio, a żaden z "forumowych milionerów" nie kupuje? Otrzeźwienie będzie niebawem...
    Dnia 2013-08-26 o godz. 20:29 ~Inwestor napisał(a):
    > Przychodzą pierwsze wątpliwości? Tak to jest jak się jest
    > zapatrzonym w spółkę, jak się do niej przyzwyczaja i widzi
    > tylko wzrosty. Tak tanio, a żaden z "forumowych
    > milionerów" nie kupuje? Otrzeźwienie będzie
    > niebawem...

chlopie takich jak ty bylo tu mnostwo....ja nie mam watpliwosci co do kredytu wiec pisanie ze spolka kreci itp wloz sobie w tylek. Tutaj chodzi o informacje ze spolki. Mogli by napisac ze wciarz czekaja itp. Bo przez to codzien bedzie znajdowal sie jakis niecierpliwy i bedzie uwalal kurs. Kazdy z nas ma jakies ogranioczone srodki finansowe. A chetnie bym dokupil w takich cenach jakie pewnie beda.
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~df [83.26.252.*]
    wzrosty tutaj będą wówczas, gdy nawet ostatni bałwan taki jak ty, przeklnie tą spółkę
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~spekulant 1973 [79.191.204.*]
    o bartuś zmienia zdanie już dno szuka gdzie indziej nie jest oklepane na 0,50 teraz sufit znalazł się gdzie była podłoga
    Dnia 2013-08-26 o godz. 20:47 ~spekulant 1973 napisał(a):
    > o bartuś zmienia zdanie już dno szuka gdzie indziej nie
    > jest oklepane na 0,50 teraz sufit znalazł się gdzie była
    > podłoga

nie zmieniam zdania...czytaj uwaznie i ze zrozumieniem co pisze. To ze kredyt bedzie to pewne,,,,kwestia kiedy sie to skonczy. I cala rozterka
    Dnia 2013-08-26 o godz. 20:39 ~df napisał(a):
    > wzrosty tutaj będą wówczas, gdy nawet ostatni bałwan taki
    > jak ty, przeklnie tą spółkę

chcialbys byc takim balwanem jak ja.......wzrosty beda wtedy gdy takie debile jak ty beda siorbac akcje od nas powyzej 1 zl. Tylko widac musimy sie uzbroic w wieksza cierpliwosc
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~jarek [89.77.131.*]
    Bartku, pierwszy Twój wpis refleksyjny - ostatni agresywny. przemyśl sytuację i wyciągnij najlepsze dla Ciebie wnioski
    powodzenia
    nie kolego...zadne agresywne...odp tylko na to co napisali wspolforumowicze. Jestem daleki od agresji na forum. Mam nadzieje ze ktos jeszcze napisze do spolki. Im wiecej ludzi napisze tym moze bedzie lepszy efekt.
  • no i miałem rację Autor: ~df [83.7.189.*]
    Bartuś i Tomaszek, jak się z tym czujecie?
    Było więcej - to trzeba było Ich słuchać :) Strasznie się denerwujesz - poczytaj trochę o psychologii inwestowania, stań przed lustrem i PRZYZNAJ się do błędu, do pomyłki. To będzie już połowa sukcesu. To jest trudne bo przecież "jeżeli ja kupiłem to będzie rosło, jestem nieomylny itd." W ciągu tego czasu jak Ty i Tobie podobni piszą tu bzdury o wzrostach to Inni zarabiają na normalnych spółkach. Aaaaa i jeszcze jedno, nie twierdzę, że nie będzie kredytu, ja sądzę że on nic nie da :) Z resztą - Twoja kasa, Twój błąd, Twoja strata. Amen
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~stoik [193.59.32.*]
    naprawde wierzysz w to, ze jak zadzwonisz/napiszesz do spolki to dowiesz sie czegos wiecej niz z oficjalnych informacji ??? myslisz, ze ktos bedzie dbal bardziej o twoja kase niz o wlasna???
    wiesz....zawsze mozna probowac.
    no mozna, tylko zycie nauczylo mnie, ze tam gdzie w gre wchodza pieniadze nie ma sentymentow.....
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~spekulant 1973 [79.191.204.*]
    nie twierdzę, że nie będzie kredytu, ja sądzę że on nic nie da

to jest z sensem napisane zdanie bo jakby było inaczej to kurs by się znajdował gdzie indziej
    Bingo :)
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~Nwa [178.181.238.*]
    Zgodze sie ze kurs powinien być gdzie indziej niż jest ale to jest NC.
    Twierdzisz ze zastrzyk gotówki ponad 600 mln pln nic spółce nie da?? Ciekawy tok rozumowania.
    Kredy zadluzonym spółkom takim jak PXM czy PBG powoduje wzrosty a twierdzisz ze to nie odbije sie echem na giełdzie?
    Odpowiedz mi jeszcze na zadawane dziesiątki razy pytanie to co tutaj robiszw takim razie???
    Nie ma drugiej takiej osoby która produkuje tyle postów.
    Chyba ze na nazwisko masz Kluba i chcesz kupić taniej to co sprzedałes poza rynkiem:)
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~jorgenn [178.43.178.*]
    jak polecimy bedzie smród !
    Dnia 2013-08-26 o godz. 22:27 ~spekulant 1973 napisał(a):
    > nie twierdzę, że nie będzie kredytu, ja sądzę że on nic
    > nie da

to jest z sensem napisane zdanie bo jakby było
    > inaczej to kurs by się znajdował gdzie indziej

hahahaha nic nie da? ciekawe ciekawe...hahhah.....ech chlopie...
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~spekulant 1973 [95.49.215.*]
    ktoś niedawno pisał że był ustawiony na kupnie po 0,36zł a teraz nikt nie chce kupować po tyle jak to jest , ludzie przecież to taka perełka bierzcie puki jest okazja
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~nwa [212.180.162.*]
    a czy Ty wielki inwestorze kupujesz wyżej jesli jakis matołek jest chetny sprzedać Ci taniej bo nie wytrzymuje cisnienia??
    Kto miał dzisiaj dyżur i podciągnął 1 akcją na koniec, żeby na weekend lepiej portfel wyglądał? :) Żenada!
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~spekulant 1973 [95.49.215.*]
    I ja się pytałem po co tracić 3zł aby podciągać kurs no chyba jak też pisałem ma swój cel aby trochę się zapełnił arkusz zleceń po 0,35zł i w poniedziałek srruuu pakiecik 1k lub 2k tak było przy 0,39zł i przy 0,38zł i przy 0,37zł oj marzyciele czekacie na informację i za niedługo pojawi się kolejny golas
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~spekulant 1973 [79.191.117.*]
    Bartusiu oni na maile nie odpisują daj spokój sam widzisz jak rynek wycenia perełkę
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~spekulant 1973 [83.31.129.*]
    mistrz jest jeden 4,5% na początku czerwca dobrze wytypował kierunek kursu akcji brawo chodz z niego szydzili ale mają co niektórzy za swoje jakby posłuchali 4,5% to by wyszli ze sporym zarobkiem a tak wrócili a może i nawet zaliczyli stratę
    Jak tam "kółko różańcowe" ? Dalej twierdzicie, że Spółka jest super? Obiadki, maile, walne, obrażanie Tych, którzy mają inne zdanie... Straszenie CBA, FBI, ABW i innymi :) Do piaskownicy i pokory trochę. Ale musicie mieć miny teraz... milionerzy z forum bankiera. Kto by pomyślał, że jeszcze za 0,22 będzie można kupić co?
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~Bartek [94.251.220.*]
    i co tak cwaniakujesz? nikt tutaj nikogo nie obraza jesli ktos pisze merytorycznie....obrazani byli ludzie ktorzy twierdzili ze spolka klamie w komunikatach i ze nigdy kredytu nie bedzie. A ja wam powiem ze bedzie na 100 % a wtedy wiekszosc bossow i innych wynalazkow nawet nieprzeprosi za swoje posty
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~wisniewski [89.228.23.*]
    matce zamelduj golasie z bloku z płyty.
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~wisniewski [89.228.23.*]
    inwestor z poprawczaka bez jaj i kasy > zapomniał nicka cfel .
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Przeczytalem co napisal balwan sniegowy - korespondencja od prezesa, jesli to oczywiscie prawda - i niezly galimatias z tym kredytem. Tzn skomplikowana procedura jego uruchomienia, jednak nie widze przeszkod aby to wreszcie nastapilo. Zreszta ta korespondencja jest sprzed miesiaca, wiec sprawy mogly sie dalej posunac do przodu. Troche bylem naiwny, ze szybko to bedzie postepowalo ale 200 mln USD dla malej spolki z Polski to potezne srodki, dlatego rozumiem ,ze do kropki czy przecinka zabezpieczaja sie na sicher. Gielda to jednak co innego i ostatnie dwa tygodnie niezle baty nam przyniosla. Ja jestem przekonany, ze maczali w tym palce Krawczyki - mam nadzieje,ze nas o tym poinformuja bo jak nie to im moga kare podwyzszyc za podobne zachowania z przeszlosci. Tzn 2/3 akcji poszlo w rynek ich, do reszty dolaczyli sie spanikowani drobniejsi inwestorzy. I mamy kolejna czarna sesje. Na poczatku robili to delikatnie aby nie sploszyc rynku, pozniej systematycznie zwiekszali dawke. Trzeba to przezyc choc boli bo konto coraz szczuplejsze. Jednak zaciskam zeby, bo jestem tu na longa.
    Gardze natomiast osobnikami, ktorzy sie ciesza ze ktos kase traci. To obrzydliwe kanalie. Z pewnoscia wiecie o kogo chodzi. Pies ich wszystkich j...ł.
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: dark7 [87.207.23.*]
    Znachor co do Krawców to też mi się tak wydaje , obserwuje WPX i PCA i widzę że przez parę dni walili za ile mogli szły pakiety po 200k i więcej WPX za 4gr PCA po 6gr widać że złodzieje zbierają kasę skąd mogą i chyba niedługo całkiem ewakuują się z NC a nie byłbym pewny że po swoich uczynkach zamieszkają w domku z kratami w oknach. Mam nadzieję że coraz mniej mają w swoich brudnych łapach zwłaszcza Depka bo swoje gnioty mogą wywalać nawet po 1gr, czas ich goni to robią tutaj może czego sami by nie chcieli więc jak mam kasę to staram się korzystać.
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~Wariat [31.1.223.*]
    skoro tak to chyba mamy jasność kto stoi za ostatnimi spadkami a zatem ja z zakupami jeszcze isę wstrzymuje bo może będzie niżej jak mają jeszcze trochę do wywalenia a widać po tym jak wywalają że mają noż na gardle:)
    100% jasnosci to raczej nie ma choc wiadomym jest, ze tam gdzie p.K tam syf. Pocieszeniem moze byc fakt, ze platynowe czasy K konczy sie mam nadzieje na zawsze.
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~szlapnut'sia [46.186.46.*]
    Może i racja, może zrobi się potrójne dno na 0,15 :) i wtedy uśrednić.
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~ciekawski [89.77.83.*]
    Czy możesz dark7 napisać parę słów o tajemniczym forum na fluidzie? Co sądzisz o jokerze po ostatnich wydarzeniach?
  • Re: Depend....co dalej.. Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Najwyraźniej już ogłupieni jesteście. Toż podobno, gdyby Krawczyki mieli żenić akcje, najpierw kurs byłby wyciągnięty pod niebiosa. A dzisiaj idiotyzmy pisze taki wariat, że rozumie, dlaczego kurs spada. Sam niech spada zw swoimi teoriami.
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.