• ręce do góry Autor: ~mak [87.207.231.*]
    Przyznać się proszę, czy ktoś z nas (chyba maluczkich) się bawi w tę jedną akcję na koniec sesji? Ja, (teraz) nie. Jeśli nikt z nas dla jaj, to chyba duży nie jest takim idiotą, aby sądzić, że ugra większe spuszczanie, gdy wykres się wypina. A tak w ogóle, to wesołych świąt...
  • Re: ręce do góry Autor: ~egzorcysta [195.8.97.*]
    Szanowny PANIE MAK pan mnie insynuujesz że ja nielubie żydów wręcz przeciwnie są mi obojętni jak ruskie szkopy czu czesi panieważ często jestem w izraelu to mam kilku znajomych i obserwuje co tam robia dlaczego żydzi sie pieklą jak ktoś odkryje ich tajemnice dostają białej gorączki JAK KOGOŚ NAZWIE pOLAK TO NIE SŁYSZAŁEM ŻEBY SIE OBRAZIŁ A DLACZEGO OBRAŻA TO ŻYDA DOPRAWDY NIE MOGĘ TEGO ZROZUMIEC JAK TEŻ TEGO DLACZEGO WYIERAJĄ SIE SWOJEJ NARODOWOŚCI
  • Re: ręce do góry Autor: ~mak [87.207.231.*]
    Ależ Panie Egzo, na tym właśnie cała zabawa polega, że Pan może znasz, może rozumiesz, ale z takich półsłówek robi się klimacik duszny, że UB, że ktoś coś z Izraela - po co to nam? Mamy swoją zabawę w akcyjki, niech się wreszcie ktoś nimi zainteresuje, sprzedaż detaliczna rośnie, więc i może nam urośnie w 2 Q? Zapominam i nie wracam już to tematu, a Panu życzę cudownych wyjazdów, bo ja przez ten nasz kurkowy biznes muszę siedzieć i podziwiać swojskie klimaty... no i staw mi zarasta, bo przez tych icków nawet deszcz nie pada...
  • Re: ręce do góry Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Ostatnio w towarzystwie zapytałem się czy poprzednia burmistrz mojego miasta jest pochodzenia żydowskiego. Zostałem natychmiast doprowadzony do pionu przez półyntelygenta na zasadzie, co mnie to obchodzi i czy jestem antysemita. O co qrwa chodzi z tymi żydami, chyba ludzie dostali jakiegoś pierdolca na ich punkcie. Aktualnie pracuję dla firmy notowanej w Tel Awiw i jest zajebiście.
  • Re: ręce do góry Autor: ~pastor [37.209.155.*]
    Kiedy jedziemy na 2 zł.
    Potrzebuję kasy na wyjazd do Ziemi Świętej.
  • Re: ręce do góry Autor: ~herakles [89.77.67.*]
    Za jakieś 5 latek.

BUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
  • Re: ręce do góry Autor: ~makler24 [78.30.93.*]
    Miałem sen, że entek zarobił za pół roku 5,3 mln
  • Re: ręce do góry Autor: ~eskulap [87.205.68.*]
    - Raport półroczny za I półrocze 2013 r. – 02 września 2013 r.
    Z pewnością już po nalotach na Syrię, a może puszcząinfo przed sesją.
  • Re: ręce do góry Autor: ~makler24 [78.30.93.*]
    W poniedzialek bedziecie skakac do gory jak kangury
  • Re: ręce do góry Autor: ~mecenas [87.205.68.*]
    Szkoda, że jak kangur. Czekam, aż skoczy jak pchła.
[x]
NTTSYSTEM 3,76% 9,38 2025-10-23 16:49:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.