napisze w dzienniczku odręcznym pismem technicznym 1000 razy "NIE BĘDĘ OBRAŻAŁ CZŁONKÓW STOWARZYSZENIA, AKCJONARIUSZY ORAZ MECENASA PAWŁA NOWAKA". Na wykonanie zadania dostaje 7 dni. Będzie miał co robić więc nie zdziwcie się jak go tu nie będzie przez jakiś czas.
Raz już PRZEPISYWAŁ ale chyba już zapomniał jak to jest.
Nikt tu cię kowal o nic nie będzie prosił jak nie oddasz to co pożyczyłeś to wpakuj 500k swoje mecenasowi jako gaże i dostanie % jak się umówiłeś od 0 i będziemy mieli po równo
Właśnie rozmawiałem z panią. Nakazała Jarkowi uzupełnienie dzienniczka o wszystkie wpisy pod groźbą kary w postaci 3 uderzeń linijką w każdą łapę, powtarzanej co 7 dni aż do skutku. Sam sprawdzę osobiście co tam napisał bo muszę mieć nadzór nad tym niepokornym chłopcem.
W zasaddzie nikim ,no może po za najwiekszym pakietem akcji Anioły nie licząc właścicieli i wspólników.
Albo inaczej to taki nasz kapitan Francesco Schetino który podpłynoł na mielizne i statek ugrzązł i uciekł a teraz czeka go kilka lat sądów i tłumaczenia się przed wszystkimi że to nie jego wina
Wyniki Panowie nic nie mają do wyceny giełdowej poprostu nasz kowal2200 przesrał kase którą dostał za akcje taka prawda.
Teraz jego nie stać na odkupienie a że ma jeszcze setki kilo to i brak chętnych na kupno.
Lepiej olać handel tacy sami ze sobą lubią handlować i na dno kowalku innych próbować wciągnąć.
Twoje stowarzyszenie to pic przejżeliśmy na oczy ,baw się sam
Dokładnie cepr tak może być gdyby mówił prawde wcisnołbyś ty lub kowal ten cholerny enter i raz na zawsze zrobił pożądek ze złodziejami.
Chyba że cepr kradniesz z nimi ,no nie wiem już się pogubiłem w tych waszych zeznaniach,
Tych najbardziej zasluzonych dla nas i calej spolki to karygodne i nie dopuszczalne.
I pytanko do ulubionego bracha stroza czy prawda jest to ze nasza kaske przeznaczyles na krajowe PKB i prowizje gieldowe bo takie sluchy do mnie docieraja.
A skoro tak to co bedzie z toba bo nami sie nie przejmuj my tu przy Aniole jak w raju mamy a przed nami wiecznosc.
Ale se poradzisz wierze w to no to trzymaj sie brachu
Mnie bardziej ciekawi kowal ile już masz a nie wojowanie i dyskusja tu ze wszystkimi nie zapisanymi do SGII
I kiedy można liczyć na efekty twojej tu pracy czy zdążysz zanim wszystko ukradną pzdr
Czas najwyższy mister kowal żebyś zaczoł dbać o swoje akcje i ich wartość bo jak widzisz chętnych nie ma do twojego stowarzyszenia .
Masz jak piszesz prawie 5% akcji ale jednak brakuje żeby coś zawojować mnie również nie interesuje twoja prywatna wojenka z Aniołą i obrzydzanie spółki.
Teraz masz szanse się wykazać i zadość uczynić wszystkim a przede wszystkim sobie , jak chcesz ale na mnie nie licz jesteś bardzo słabym sternikiem nie rozumisz chyba podstaw gry a o inwestowaniu chyba wogóle nic.
Chcesz wojować to rób to ale innych nie wciągaj , stać cię to kupuj jak nie to chyba masz pozamiatane .
Nie wiem jak inni ale ja już nie będe kupował narazje akcji , niech leci skoro nie umiesz zadbać o swoje .
Chcesz być Francesco Schetinco to płyn blżej brzegu żeby pokazać coś , pytanie tylko co
Jedni zaśmiecają wątek drudzy zaśmiecają kurs tanimi akcjami kto traci najwięcej chyba wszyscy wiemy.
Odebranie ma sens całości a stać będzie nas za kilka groszy wiec proponuje czekać albo nerwowym zapisać się do SGII
Wyniki na dziś są bez większego znaczenia panowie pzdr
Nie wiem brachu kiedy walne ale na maj przyszlego roku pasuje zebys mial komplet w portfelu bo zacznie trzeszczec pod nogami
Gdybym mlog cos zasugerowac to proponowal bym konsolidacyjny i raz a dobrze bo z tego co sie brachu innego wyjscia nie bedzie .
Ale jest do najblizszego walnego troche czasu okolo 9miesiecy to moze sie co urodzi nowego i nie mysle brachu tu o kolejnym kolku wzajemnej adoracji na rzecz pokrzywdzonych przez przelozonego chodzi o bardziej sprawy przyziemskie kochaniutki
Może albo Tyliński bądź Lachowicz obydwoje wyrzuceni mszczą się na nas malutkich.
A jak tam przygotowania kolego do procesu macie wszystko bo jak tak to zaczniemy zbierać.
Bo kim ty tam jesteś i po co ?
Lepiej uważaj zrobią cię jak nic tu tylko obiecują i nic nie robią ja im nie ufam tobie też radze manipulują ludźmi i kursem .
Mogli cię opentać obietnicami i wcale nie zależy na 5% -tach tylko chcą upchać bezwartościowe akcje
Polubiłem cię cepr to ci jedno powiem tu kasy nie zarobisz na pewno spróbuj na forexie jak ja ,ktoś mi to polecił posłuchałem i zarabiam.
Co do kowala to faktycznie kręci nie miłosiernie gdyby miał te kase kupował by Aniołe a nie dyrdymały pisał że enter wciska.
Adwokata nie znam to się nie wypowiadam ale jeżeli on pisał te pytania do spółki to chyba mieli niezły ubaw były żenujące nie wspomne o tym
https://www.bankier.pl/forum/temat_udalo-sie-zebrac-niezbedne-glosy,12817811.html
Ale jak ruszy mocno to wciskam i ja za kowalem enter żeby nie było że nie mówiłem też chce zarobić przynajmniej z dyszke bez zapisywania pozdrawiam wytrwałych to już nie długo.
Procować poskakać ale najlepiej na pietach , masz wskazówki na dzisiejsza sesje bo wiesz ze obrzydziłaś wszystkim wszystko wiec jak nie masz kasy masz prze..bane u wszystkich
Nie wiem czy Lachowicz ci tak kazał czy Tylynski i czy inny ale jak nie zmienisz postepowania zamiast 10 milionów dostaniesz kilka groszy pieniądze już są przygotowane
jaro się ze mną kontaktował i mówił że już zaczoł pisać że nie będzie obnażał członków .
Pytał jedynie czy może napisać 500 000 razy tak na zaś
Odpowiedziałem że wolałbym żeby nie bo mi papier nie schodzi to się franca uśmiał .
Powiedziałem że mu rura zmiękie i są na takich sposoby dobrze PANIE KOWAL ?
DOBRZE DOBRZE RURE MAM MIEKKKKą JAK MOJ WŁADCA HEHE MISTER KOWAL BO NIE TRZYMAM ŁAPY NA ENTERZE Z DROBNYMI A DRUUGIEJ NA KROCZU Z 500-700K AKCJI
WYMIERZAM SOBIE KARE ZERO HANDLU NA ANIOLE TYLKO FOREX
ZDAMY OD PREZESA ANIOLY WYJASNIENIA MANIPULACJI KURSEM PRZEZ OSOBY KAZACH KOWAL CEPR I JAKI Z NIMI MA ZWIAZEK LACHOWICZ I NOWAK
SPRAWA POWINNA TRAFIC DO SADU
JESTES KOWAL Z RESZTA GRUPY SGII BALASTEM DLA SPOLKI PAKIET PODPROGOWY POWINIEN TRAFIC AKO DOWOD W SPRAWIE O WYLUDZENIEDO PROKURATURY
JA JESTEM CZYSTY N WIEM DUZO GADAM ALE TAKA MAM NATURE NIKOGO NI EOSZUKUJE MOWIE PRAWDE NIE WYGODNA POWODZENIA
bardzo przepraszam że Was utrzymywałem przez ostnie lata teraz już się to zmieniło na zawsze a mowie ZAWSZE PRAWDE I NIE OSZUKUJE ORAZ NIE MAMNIC DO UKRYCIA
pożyczyłeś to oddasz każdemu ,jestem o to spokojny..
na początku reszte ...
swojego czyli drobne!
Bez pośpiechu masz już rozłożone w ratach , na początek odsetki przyjacielu spłata od 2014r
...chyba że od kogoś innego pożyczysz ,załatwisz w pozwie lub inne takie tam nie wnikam kolego
będziesz miał w/w środki stołek czeka przy radzie....
a jak będziesz kombinował to posiedzisz na nim z resztą zaangażowanych członkami ...
a pakiet przyjacielu zamieni się z milionów nie na złotówke tylko grosze....
a ja będe robił swoje czyli nic i palca na enterze nie przyłoże do niczego pozdrawiam i miłej niedzieli
u Was ponoć referendum jak jesteś Za to rób to co ja i zostanie tak jak jest czyli pani Walc
.,,,teraz mnie nie będzie przez jakiś czas ........chyba,
ale odezwe się jak będzie pora życze miłego handlu w tygodniu w samotności pozdrawiam kolege kazacha ......niech zbiera punkty do dziennczka pozdrawiam kochani i słuchać melodji od serca pozdrawiam 2 RAZ ....
czas minoł jest pora i pisze kare skończyłem to się nudze wieczorem ...
jak przyjaciel coś wymyśli nowego biore bez gadania ...
myślałem że moge koledze łazienke wytapetować setkami ale nie nalegam poczekam na swoje zadanie nowe pozdrawiam
Proszę przekazać również panu Nowakowi życzenia i zdać relacje co załatwił.
tylko bez kłótni pozdrawiam ponownie
Bo do dziś nie odrobiłeś zadanej pracy domowej. A ja dziś się o tym dowiedziałem od wychowawcy. Co gorsza dla Ciebie dostaniesz zapowiedzianą karę w postaci 3 linijek na każdą łapę na apelu szkolnym przy wszystkich powtarzaną co kwartał aż do skutku. Ale wstyd! Widać że to co tu obiecujesz jest warte dokładnie ZERO. Ale to na szczęście nie mój problem żeby to egzekwować od Ciebie i kolegów z którymi piszesz sobie.
Dnia 2013-08-24 o godz. 21:13 kowal2200 napisał(a): > napisze w dzienniczku odręcznym pismem technicznym 1000 razy "NIE > BĘDĘ OBRAŻAŁ CZŁONKÓW STOWARZYSZENIA, AKCJONARIUSZY ORAZ MECENASA > PAWŁA NOWAKA". Na wykonanie zadania dostaje 7 dni. Będzie miał > co robić więc nie zdziwcie się jak go tu nie będzie przez jakiś czas. > Raz już PRZEPISYWAŁ ale chyba już zapomniał jak to jest.