• Co sie dzieje? Autor: ~vnt [193.106.246.*]
    Co tu takie ostre branie? Obrót niespotykany od dawna.
  • Re: Co sie dzieje? Autor: ~Kelt9 [87.204.198.*]
    a co się ma dziać ?
    czerwona kreska padła ;-)

wykres tygodniowy liniowy:
    http://i.imgur.com/0xfbIaY.png

widocznie fundy doszły do wniosku , że lepiej zrobić windę i popchać kurs który był przez te wszystkie lata mega zdołowany + ostatnia ugoda z TP i dało to do myślenia niektórym

- rynek nie śpi - w miejscu którym zmienia się trend długoterminowy rodzą się fortuny
  • Re: Co sie dzieje? Autor: ~vnt [193.106.246.*]
    Mita pchnęli już to teraz czas na MNI. Mit podciągnął z 50 %!
    Czyżby dzisiaj widły?
  • Re: Co sie dzieje? Autor: ~LL [178.42.200.*]
    A ja jestem ciekawy kto tak skutecznie blokuje wzrost kursu.
  • Re: Co sie dzieje? Autor: ~Ewel1ka [5.60.232.*]
    to ten palant o nicku ~`ja. To on tak nienawidzi pinokia i teraz sypie i sypie. Zdycha z głodu ale sypie. Podobno kredyty wziął żeby zdusić zarazę w zarodku. Chciał kupić po zeta. Traci ale zasypuje. Nie znosi jak facet nosi sukienki i stringi damskie. Chory jest.
  • Re: Co sie dzieje? Autor: ~ja [83.8.21.*]
    i czym tu się podniecać ???
  • Re: Co sie dzieje? Autor: ~LL [95.49.132.*]
    Wydaje mi się, że taki śmieć jak wyżej wspomniany nie ma ani jednej akcji bo go na to nie stać Sypać to on może tylko piachem, ewentualnie. To musi być ktoś inny.
  • Re: Co sie dzieje? Autor: ~Ewel1ka [46.169.20.*]
    z tym śmieciem to się zgadzam, z jego bidą też a z sypaniem to pewnie wciąż się skraca Aviva.
  • Re: Co sie dzieje? Autor: ~ja [83.26.120.*]
    podnieta u was duża obyście mogli zasnąć :))
  • Re: Co sie dzieje? Autor: ~Remediusz [83.5.196.*]
    Popłuczyny wzrostu na Hawe i tyle. Niedługo powrót do normalności na tym mule.
  • Re: Co sie dzieje? Autor: ~olek [195.140.236.*]
    formacja spodka oznacza odwracanie trendu kto się interesuje AT ten wie o co chodzi reszta szczeka po próżnicy
    1mln papiera przelało się dzisiaj. Przy takim FF to b. dużo. Hawe dziś +15%.
    Hawe prawdopodobnie jutro też pójdzie ostro do góry, efekt rekomendacji Kalliwody?
    Ale Hawe dzierżawi od MNI światłowody w Mazowieckim i na tym sporo zarabia. Do tego dochodzi Hyperion z sieciami w Małopolsce i nieźle prosperujący MIT.
    Trochę działam po omacku, ale coś nos mi mówi, że info w drodze.
    Albo przejęcie, albo rekomendacja, albo zakup przez fundy.
    Jednak zakup przez fundy. Pamiętam, jak ING wywalało po 3 zeta, teraz wzięli za 1,4-1,6
    Będzie dobrze, choć nie wykluczam teraz korekty. Zazwyczaj roście do podania jakiegoś infa, potem realizacja zysków i druga rura. W dłuźszym okresie MNI da zarobić na pewno.
    Powko
    co taka cisza ? gdzie wasza euforia , gamonie ?? :)))))))))))))
  • Re: Co sie dzieje? Autor: ~Ewel1ka [31.2.99.*]
    gra w znikającego palanta - rośnie ~ ja znika, spada ~ ja się pojawia - jak ta prymitywna, ruska "mańka-wstańka". Żyjesz palancie i nie wiesz dlaczego. Jedyny problem jaki cię nurtuje, to ty sam.
    po co te nerwy ? i ubliżanie ?
    masz MNI a więc jesteś zuch :)))
[x]
MNI 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.