Trwa inteligentna zbiórka akcji. Widać, że komuś bardzo zależy aby kurs nie wyskoczył powyżej 0,60 PLN. Niestety na spółce siedzi dużo groszołapów, których łatwo wystraszyć. Stąd takie zachowanie kursu. Ma to jednak swoje dobre strony - może wreszcie papier się oczyści. Tak było np. na FLUID-zie.
Mikab -burak to ty drugi po ad-instalu.Tu sa tacy ktorych nie interesuje pare groszakow jak ciebie i z trendem nie wygrasz mimo lokalnych zawirowan.Dziisiaj ogolnie rynek decydowalo szerokiej slabosci a jutro ten sam rynek skoryguje ponownie w gore.
Poki co ty tu wrzeszczysz jak dzieciak.Chcesz ponizej 0,50 to sie ustaw i czekaj.
Adas ośmieszasz sie, gosc ma kilkadziesiąt % zysku gdy ty buedujesz i zebrasz tu co dnia kilkanaście godzin :)
obdzwoń wierzycieli i powiedz im ile godzin będziesz tyrał w obi na spłatę długów:)
Mikab - jak spadło do 0,42 to zaprezentowałes całą krasę swojej paranoi. W tej chwili robisz to samo. Jeżeli nerwy Ci siadają sprzedaj i poczekaj na spadek albo sprzedaj i zapomnij o tej "beznadziejnej" spółce.
Po co się tak męczyć i męczyć innych. Zakładam, że wiesz co to giełda i jak wygląda na niej zabawa, bo zachowujesz się jak rasowy odbiorca lokat.
Buhaha no patrząc na roczny wykres jhmu to triumfujesz adas:)
jeszcze tak z rok potriumfuj to będę musiał ceny nieruchomości na costa del sol sprawdzić:)
W sumie jak się zastanowić tak jak kiedyś pisałem- to że wdajemy się tu w większości w polemikę z tym gościem co go słoń w zoo stopą na głowę nadepnął a krokodyl ugryzł w przyrodzenie/chodzi o ad-instalowca/ powoduje że przeciągamy jego żywot na forum.
On i tak przy następnym wzroście zniknie a pojawi się na korekcie/chyba że wykorzysta sznurek z OBI/ Odpuśćmy wszyscy sobie tego kogoś-choć sam już mam dosyć powtarzanych starych tekstów i wdałem się z nim w dyskusję do .nik................... ot .taka niekończąca się powieść.Te teksty ad-instalowca przeczytamy jeszcze 1000 razy i niczym nas nie zaskoczą.
Buhaha adas przed czym ty go chcesz ratować?
przed zarabianiem kilkudziesięciu % gdy ty biedujesz?
bo właśnie tego dokonał
zadzwoń do Jeznacha i mu powiedz jak 3 gr korekty na jhm mocno przybliżyło go do otrzymania od ciebie oszuście zapłaty:)
Jeznach ma złodzieja za adwokata. Cyrku na Mirbudzie ciąg dalszy.
Złodzieje adwokatami okradzionych przez siebie firm.
Debilizm mirbudowców jest zaiste bezdenny.
Zbieranko dalej trwa. Niecierpliwi wyrzucili przez dwie sesje ponad milion akcji. To dobrze bo trochę oczyściło się. Wczoraj pisałem ze dziś do góry i jest zielono. Pewnie jeszcze będzie trochę wyrzucania ale od przyszłego tygodnia powoli do góry. Jesteśmy wszak w trendzie wzrostowym!!!
Lorg na jhm zgadzamy sie jak na fludku.Groszolap mikab jeczy jak wczesniej na mirbudzie
a teraz tam chyba obkupiony i ujada w druga strone-chyba ze jest 2 mikabow?
Jak tam w Pylon po 11 gr pakowales? Pozdrawiam cie lorg
Sprawa prosta
Autor | ~1973 [95.40.220.*] 2013-08-05 21:37
Czeka nas niebawem 100% test 60 gr a moze juz w tym miesiacu zachaczy o 70 gr/tu oczywiscie opcja powynikowa/
Tak naprawde to przy obecnej sytuacji technicznej i fundamentalnej to tylko osly wystawia zlecenia na s w strefie 50-55 gr
słabe to zbieranie, wyglada to tak jakby ktoś zbierał grzyby na niby, koszyczki stoją a grzybiarze siedzą i czekają, Rynek dzisiaj mocny, Mirbud tez jakby szykował sie do skoku, wyniki dobre, a kurs sie osuwa,coraz nizej..
Witam 1973! Jasne, że pakowałem PYLON to było tuż po debiucie. Niestety opyliłem po 14 gr. Chyba za wcześnie. Jestem teraz zarobiony na Hawe ze średnią poniżej 3 zeta. Wygląda na to, że nastąpiła tam zmiana trendu. Ze sprzedażą Hawe poczekam. O nasz JHM jestem spokojny niech się trochę oczyści. Po wynikach za III kw. będzie płacz i zgrzytanie zębów tych co wywalili. Bardzo jestem też zainteresowany dalszą sytuacją na ALEI Samochodowej. MIałem kiedyś ten papier i dał trochę zarobić. Może i tym razem wejdę.Ciekaw jest Twojej opinii o Alei. Mam jedną wpadkę (tego nie przewidziałem) - zawisłem na haku z PMI. Ale paradoksalnie w tym przypadku może być nieźle. Jeśli chodzi o Twoje dotychczasowe typy to są one naprawdę trafne. Ostatnio nie tylko PYLON ale i CWPE. Nie wspomnę o FLUID-zie. Tam od momentu pierwszych zakupów jest już prawie 300 proc. a to tylko przygrywka (patrz ostatnie informacje ze spółki). A co myślisz o spółce ERGIS. Pozdrawiam
Witam cie lorg! I przepraszam ze teraz odpisuje ale wczoraj mialem to zrobic-po powrocie do obowiazkow po prostu zgapilem
O ergis odpowiem po niedzieli bo mam tez sporo zajec zaplanowanych wiec przepraszam.Bardzo dawno temu bylem na tej spolce okolo 2008 i jakos pozniej nie interesowalem sie szczegolnie wiec co do sytuacji nie jestem rozeznany ale obiecuje zrobic rekonesans.Co do NC to oczywiscie CWPE,Pylon,fludzio w roznych zakresach pakietowych posiadam bo sa to firmy rokujace ponadprzecietne zwroty.Spekulacyjnie z NC mam tez odrobinke 01Cyb.Z szerokiego jeszcze Mirka i Mit
Tak, @1073 to prawdziwy" zawodowiec" i człowiek "wysokiej Kultury osobistej".
Ci którzy go posłuchali przed wynikami na JHM bardzo się obłowili :)))
Oto dwa przykłady.
Sprawa prosta
Autor | ~1973 [95.40.220.*] 2013-08-05 21:37
Czeka nas niebawem 100% test 60 gr a moze juz w tym miesiacu zachaczy o 70 gr/tu oczywiscie opcja powynikowa/
Tak naprawde to przy obecnej sytuacji technicznej i fundamentalnej to tylko osly wystawia zlecenia na s w strefie 50-55 gr
Taki mądry byłeś w niedzielę!!!!
Oto próbka twojej mądrości
Autor | ~1973 [46.169.69.*] 2013-08-18 10:19
Jest promocja w OBI na mocny sznurek to pewnie w tym tygodniu przyda ci sie chlopie jak masz odrobinke godnosci po tym zalosnym pierdzeniu.
Zastrzegam ze kosmici nie pomoga
Panie ad-instalcu.Jhm jako niesamowita okazje polecalem przy poziomie 21/22 gr tak samo jak fluid przy 25 gr.Kto z sugestii skorzystal nie zaluje a tu w dlugim terminie i tak 1,20 zawita wiec czy jest teraz 50 czy 60 gr dla mnie nie ma istotnego znaczenia.Pewnie groszolapy grajace na 2 lub 3 gr dostaly po lapce ty za to wielka fachowa glowa ad-instalowca biedujesz nie znasz sie na biznesie i na tym co robisz.Przepraszam znasz sie
na fuszerkach i przesiadywaniu przed monitorkiem.