Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Kontynuacja zbierania!

Witam 1973! Jasne, że pakowałem PYLON to było tuż po debiucie. Niestety opyliłem po 14 gr. Chyba za wcześnie. Jestem teraz zarobiony na Hawe ze średnią poniżej 3 zeta. Wygląda na to, że nastąpiła tam zmiana trendu. Ze sprzedażą Hawe poczekam. O nasz JHM jestem spokojny niech się trochę oczyści. Po wynikach za III kw. będzie płacz i zgrzytanie zębów tych co wywalili. Bardzo jestem też zainteresowany dalszą sytuacją na ALEI Samochodowej. MIałem kiedyś ten papier i dał trochę zarobić. Może i tym razem wejdę.Ciekaw jest Twojej opinii o Alei. Mam jedną wpadkę (tego nie przewidziałem) - zawisłem na haku z PMI. Ale paradoksalnie w tym przypadku może być nieźle. Jeśli chodzi o Twoje dotychczasowe typy to są one naprawdę trafne. Ostatnio nie tylko PYLON ale i CWPE. Nie wspomnę o FLUID-zie. Tam od momentu pierwszych zakupów jest już prawie 300 proc. a to tylko przygrywka (patrz ostatnie informacje ze spółki). A co myślisz o spółce ERGIS. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.