• cisza :(((((( Autor: ~jadło [95.40.101.*]
    co to będzie? dzis wysprzedane wszystko za 1 gr... Następna moja porażka :( chyba piach :(((((
  • Re: cisza :(((((( Autor: ~ja [89.228.110.*]
    Dla mnie i tak coś tu jest nie tak, bo gdyby chcieli się faktycznie wyzbyć akcji to podbitki by były a tak małym kosztem zbili do 1grosza żeby postraszyć i zebrać potem za darmo.
  • Re: cisza :(((((( Autor: ~tłusty_pieróg [193.142.115.*]
    "Gruby" nie wywalił, więc wywalili drobni. Skupić tego drobni nie skupili, bo po co?
    Ryzyko zbyt duże dla nich, więc kupił ktoś co cokolwiek wie, lub jakiś idiota ( to drugie raczej wykluczam).
  • Re: cisza :(((((( Autor: ~załamany [89.71.60.*]
    Dnia 2013-08-06 o godz. 17:17 ~tłusty_pieróg napisał(a):
    > "Gruby" nie wywalił, więc wywalili
    > drobni. Skupić tego drobni nie skupili, bo po co?
    Ryzyko
    > zbyt duże dla nich, więc kupił ktoś co cokolwiek wie, lub
    > jakiś idiota ( to drugie raczej wykluczam).

Mam nadzieję, że się mylę, ale raczej to drugie, niestety.
  • Re: cisza :(((((( Autor: ~jadło [95.40.90.*]
    hmmm tak sobie możemy tłumaczyć :) jakaś nadzieja jest =D.... Zebym wiedział pół miliona zebrał bym albo i 5 milionów i nawet po te 2 gr wywalić potem , wtedy strata odrobiona.. Teraz nie sprzedaje, 3 tyś by mi wyszło teraz jakbym sprzedał , a straty 10 razy więcej... Albo wóz albo przewóz :((((((
  • Re: cisza :(((((( Autor: ~xxx [83.25.221.*]
    Czasu cora mniej. Gdzie jest GRUBY?
  • Re: cisza :(((((( Autor: ~xxx [37.108.66.*]
    ostrzegalem jak akcje chodzily po ponad 0,20 groszy zeby sprzedac i nie tykac ich bo bedzie to samo co na Jago bylo i jak widac nie mylilem sie pare sesji i tche end niestety ..........mowilem ze jak gruby wywalal i mowil jak to nie super jest a potem jak sie okazalo to wywalali akcje to bylo pewne ze cos tutaj smierdzi i jak widac dobrze mowilem spolka skanczy ja Jago ale pisalem o tym dawno to dzieciaki krzyczaly ze pisze glupoty to macie dzis glupoty ale straty ogromne ..............
  • Re: cisza :(((((( Autor: ~janek z jankowa [62.87.222.*]
    jaja jak berety...
  • Re: cisza :(((((( Autor: ~załamany [89.71.60.*]
    Dnia 2013-08-08 o godz. 15:19 ~janek z jankowa napisał(a):
    > jaja jak berety...

już nie masz i nie grasz ???
[x]
POLJADLO 0,00% 0,01 2013-08-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać