Dla mnie i tak coś tu jest nie tak, bo gdyby chcieli się faktycznie wyzbyć akcji to podbitki by były a tak małym kosztem zbili do 1grosza żeby postraszyć i zebrać potem za darmo.
"Gruby" nie wywalił, więc wywalili drobni. Skupić tego drobni nie skupili, bo po co?
Ryzyko zbyt duże dla nich, więc kupił ktoś co cokolwiek wie, lub jakiś idiota ( to drugie raczej wykluczam).
Dnia 2013-08-06 o godz. 17:17 ~tłusty_pieróg napisał(a):
> "Gruby" nie wywalił, więc wywalili
> drobni. Skupić tego drobni nie skupili, bo po co?
Ryzyko
> zbyt duże dla nich, więc kupił ktoś co cokolwiek wie, lub
> jakiś idiota ( to drugie raczej wykluczam).
Mam nadzieję, że się mylę, ale raczej to drugie, niestety.
hmmm tak sobie możemy tłumaczyć :) jakaś nadzieja jest =D.... Zebym wiedział pół miliona zebrał bym albo i 5 milionów i nawet po te 2 gr wywalić potem , wtedy strata odrobiona.. Teraz nie sprzedaje, 3 tyś by mi wyszło teraz jakbym sprzedał , a straty 10 razy więcej... Albo wóz albo przewóz :((((((
ostrzegalem jak akcje chodzily po ponad 0,20 groszy zeby sprzedac i nie tykac ich bo bedzie to samo co na Jago bylo i jak widac nie mylilem sie pare sesji i tche end niestety ..........mowilem ze jak gruby wywalal i mowil jak to nie super jest a potem jak sie okazalo to wywalali akcje to bylo pewne ze cos tutaj smierdzi i jak widac dobrze mowilem spolka skanczy ja Jago ale pisalem o tym dawno to dzieciaki krzyczaly ze pisze glupoty to macie dzis glupoty ale straty ogromne ..............