Dnia 2013-08-30 o godz. 22:30 ~WN napisał(a):
> Dnia 2013-08-02 o godz. 13:39 ~WN napisał(a):
> Jak
> pojawi sie inwestor to nie bedzie potrzeby . Nie ma
> > obowiazku scalania akcji.
Patrzac na smutny
> raport i brak inwestora scalenie akcji nieuniknione, o
> ile...zdążą ?
Dnia 2013-08-30 o godz. 22:30 ~WN napisał(a):
> Dnia 2013-08-02 o godz. 13:39 ~WN napisał(a):
> Jak
> pojawi sie inwestor to nie bedzie potrzeby . Nie ma
> > obowiazku scalania akcji.
Patrzac na smutny
> raport i brak inwestora scalenie akcji nieuniknione, o
> ile...zdążą ?
Robi Was Rubicon w jajo.
Niby dobre newsy, kurs podbiją wysypią swoje i ....scala , i jazda w dół.
Poważnie , poczytajcie o Rubiconie .
Nie dać się ubrać!
Byłem dzisiaj w sklepie E"Leclerc i jestem mile zaskoczony. Towaru co raz więcej , patrzyłem na kremy. Były tam Miraculum, Gracja, Pani Walewska. Ale to nie była garstka jak wcześniej, tylko całkiem przyzwoita ilość. Wcześniej 2 miesiące temu tak nie było. Powinno być dobrze. Nie słuchać tych osmarkanych oszołomów. Jest towar to powinno być dobrze. Kiedyś jak Kolastyna upadała za Grzegorzewskich to pamiętam nie było niczego w sklepach. Teraz jest odwrotnie. Coś o tym wiem bo jestem tu długo.
taaaa ludzie bajki pisza o dostepnosci towaru a pensje za czerwiec poszly dla pracownikow, w zaleznosci od stanowiska w 4 ratach, ostatnia ok. 30 . !!jest dobrze!tylko dla kogo?
Masz tu numer telefonu i zapytaj, gdzie się dodzwoniłeś. Potem zapytaj ile tego mają i nam tu napisz co usłyszałeś tel. 55 611 30 00 -dzwoń to kosztuje grosze. Byłem wczoraj więc nic pewnie się nie zmieniło.
WN pytał, gdzie to było bo k....w moim nie ma, więc nie pisz bajek ,albo proszę adres ,zdjęcie itd.
Będzie podbitka , sypanko, scalanko i zbijanko w dół.
Na koniec wniosek o upadłość czegoś czego nie będzie, brandy już w innych rękach będą :-(
Masz tu numer telefonu i zapytaj, gdzie się dodzwoniłeś. Potem zapytaj ile tego mają i nam tu napisz co usłyszałeś tel. 55 611 30 00 -dzwoń to kosztuje grosze. Byłem wczoraj więc nic pewnie się nie zmieniło. Jeszcze raz ci napisałem bo wcześniejszy post ustawił się nie w tym miejscu.
Co wy wklejacie, moze jakis portal o modzie HM albo Dior proponuje?
Myslec i liczyc, jak Wam WN pisal. Narazie nic nie wiadomo. Na Bomi tez mialo byc super i co? Nawet super nowy Prezes z pustego nie nalal? Tu moze byc to samo!
Juz Ci napisal , kolejny pajac na tym forum. Anonimowy pajac.
On nawet nie wie gdize jest siedziba Spolki a co tu o restrukturyzacji? Wie pajac wiecej od samego Zarzadu ;-)
Jak sie ma akcje pozostaje czekac, czekac ,czekac , jak pisalem woz albo przewoz.
no ale Ty jesteś inteligentny...jak na to wpadłeś ,że akcje będą rosnąć albo spadną????
I nie obrażaj kolego innych forumowiczów , bo jak na razie to Ty pretendujesz do miana pajaca.
Wpadlem droga dedukcji i doswiadczen, ze zadne wpisy tu , tym bardziej klamlkiwe, nie zmienia faktu,ze nie nam decydowac. Czekac na rozwoj wypadkow, to napisalem. Ze moze byc wielki bonus lub wniosek o upadlosc i utrata kapitalu na zawsze.
Dobrze gadasz WN , ruleta na całego, a jak czytam wpisy, że Ktoś widział kosmetyki na półce to blady śmiech mnie ogarnia .
Na Bomi nie takie rzeczy , na czele z super nowym Prezesem, widziano i co? Syndyk!
Ale sie jakis nawiedzony rozpisal na 10 watkach , jaki ma cel?
A tu nty raz powtarzam ruletka , 50/50 jak mawiaja amerykanie. Silne nerwy i czekanie lub wejscie w pewniaka dalej drozejacego LPP ;)
Dnia 2013-08-19 o godz. 17:57 ~WN napisał(a):
> Ale sie jakis nawiedzony rozpisal na 10 watkach , jaki ma
> cel?
A tu nty raz powtarzam ruletka , 50/50 jak mawiaja
> amerykanie. Silne nerwy i czekanie lub wejscie w pewniaka
> dalej drozejacego LPP ;)
Jutro debiut prawdziwej perełki :) polecam zapoznanie się ze spółką :)
GPW: wyznaczenie pierwszego dnia notowania akcji spółki EFIX DOM MAKLERSKI SA
Wyznaczenie pierwszego dnia notowania akcji spółki EFIX DOM MAKLERSKI SA
Uchwała Nr 962/2013
Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
z dnia 19 sierpnia 2013 r.
w sprawie wyznaczenia pierwszego dnia notowania
w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect
akcji zwykłych na okaziciela serii G
spółki EFIX DOM MAKLERSKI S.A.
§ 1
Na podstawie § 7 ust. 1 i 5 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu oraz § 2 ust. 1 Załącznika Nr 2 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia:
1) określić dzień 21 sierpnia 2013 r. jako dzień pierwszego notowania
w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect 40.000 (czterdziestu tysięcy) akcji zwykłych na okaziciela serii G spółki
EFIX DOM MAKLERSKI S.A., o wartości nominalnej 10 zł (dziesięć złotych) każda, oznaczonych przez Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych S.A. kodem "PLEFIX000012";
2) notować akcje, o których mowa w pkt 1), w systemie notowań ciągłych pod nazwą skróconą "EFIXDM" i oznaczeniem "EFX".
§ 2
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
Kom amp/
Już wiadomo. Mamy komunikat o WZA
Dobrze WN i wonga pisaliście, teraz płacz i zgrzytanie zębów.- z 12 zrobią jedną czyli 1,08 ...a później zjazd na 20 groszy lub niżej.