Na te ich wskażniki to trzeba patrzeć z przymróżeniem oka.Zrobiłem eksperyment weszłem na stronę Biznesradar i wpisałem spółki bardzo rekomendowane przez analityków.Wyszło ciekawie bo dosłownie wszystko było mocne sprzedaj.Na drugi i trzeci dzień raz sprzedaj raz kupuj przy podobnych kursach z dnia poprzedniego.Ciekawe było,bo pod lupę jakiś czas temu wziąłem Hygienikę i w jeden dzień było mocne kupuj,a na drugi mocne sprzedaj przy prawie takim samym kursie.Trzeba jednak liczyć na własne umiejętności kupowania odpowiednich spółek.Uważam,że Qumak to dobra spółka i bym ją polecał.
ja tak z innej beczki, czy w szkole nie uczą już poprawnej polszczyzny , gdy facet pisze "weszłem" to mi się niedobrze robi. Przypomina mi to poziom gościa "nie chcem ale muszem".
Pismaku, jeśli już musisz pisać , to mam prośbę, sprawdzaj co i w jaki sposób napisałeś. Gramatyka, stylistyka, ortografia. Zwracaj na to uwagę. Szanuj język polski, szanuj odbiorcę , w tym przypadku czytelnika. To w jaki sposób wyrażasz swoje myśli, poglądy, opinie, czy to w mowie czy w piśmie. Należy to przekazać w sposób jasny, poprawny, czytelny i zrozumiały dla wszystkich; już nie wspomnę o nagminnym obecnie stękaniu, co jest przejawem braku kultury osobistej oraz braku szacunku do innej osoby, jak i do siebie samego. Chyba nikt nie chce uchodzić za nieuka i buraka, który nie potrafi poprawnie się zachować i wysłowić. Dukanie i stękanie to przejaw nieumiejętnego i logicznego myślenia.
a co cie kur.. ortogrfia qumaku :/ nie masz sie czego czepiac? wyluzuj do mamy idź moze kolacje podaje juz na stuł. i nie wypominaj innym jak piszom bo one same wiedzom jak chcom pisać :/