Kto byl prezesem w spolkach zaleznych novainvest i czlonkiem rady nadzorczej novainvest ??
marek s ma to we krwi ale teraz nie dzialal sam tylko ze swoim siwowatym kurduplem
Jezeli chcecie walczyc o swoje pieniadze to zapisywac sie na walne i dzialac!!!. Popierac powolanie bieglego i walczyc dalej a potem juz nastepne kroki beda ....
misiek pod iloma nicami jeszcze wystąpisz?
w końcu spółka poda ciebie do prokuratury za niszczenie jej wizerunku i działania na jej szkodę jak również możliwości manipulowania kursem akcji! a może już to zrobili ;)
i będziesz miał ciepło
artykuł z 2007 r nie bądź dziecinny! daj już spokój
W Tele pern straty wynikajace z dzialalnosci marka s wynosily 3,7mln zl a w digacie i w spolkach zaleznych dzialalnosc tego pana (z malej) jak i siwego cwaniaka w porozumieniu wynosza grubo ponad 20 mln zl!!
malo ??
Jezeli nie bedziecie walczyc i nawet nie bedziecie podejmowac proby walki z nimi i odebrania swoich pieniedzy to pozwolicie im na OSZUSTWIE uwlaszczenie sie na posrednio waszym majatku (ile komunikatow jakie novaivnest puszczala na przestrzeni czasu bylo klamliwych i powodowalo zle rozporzadzanie wlasnym mieniem osob jakie kupowaly akcje novainvest na ich podstawie??)
Debiut 2,5 zl, potem ci panowie manipulowali komunikatami (az za duzo ich bylo) co umozliwilo im sprzedaz akcji po srednio bardzo wysokiej wartosci
Gdy juz kurs polecial z okola 2,5zl do 10 gr to wyprowadzili majatek z digate i UCIEKLI
Kazdy z nas kiedys umrze ale ja nie mam zamiaru patrzec na jawne zlodziejstwo i docelowo na lozu smierci powiedziec do siebie "nie walczylem, pozwolilem tym sku......m posrednio mnie okrasc"
Dowodow i poszlak jest naprawde sporo w tej sprawie
Dojde sprawiedliwosci czy to sie komus podoba czy nie
No to jedźcie wszyscy na NWZA, próbujcie wyjaśniać, jeśli Wam się uda to ok, ja mam na tyle mało akcji, że ewentualna strata i tak mnie zbytnio nie boli, a i tak bym nic nie zdziałał małym pakietem.
Jeżeli jest jak napisaliście i te były przekręty na 20 mln to idźcie do prokuratury, a nie na walne. Jeżeli ktoś coś jeszcze na akcjach chce zarobić lub zniwelować stratę, to niech da im pracować. Natomiast przez inne instytucje dobierze się do zarządu. Jeśli spółka padnie to już nic z tego nie będzie.
Jak czytam te wasze wypociny to mi sie odechciewa inwestowania na gieldzie
piperdzielicie o czyms co bylo iles lat temu i swoim dzialaniem chceecie dowalic obecnym akcjonariuszom a jak wiecie jest ich wielu
to swiadome dzialanie wg mnie majace jakis cel
jestem na gieldzie wiele lat i obserwowalem podobne ruchy na wielu spolkach i powiem wam tak
ktos mocnoo nagania na spadki w wiadomym dla mnie celu
w momencie kiedy podadza komunikat. Na ktory osobiscie czekam wielu pozostanie ebez akcji lub odda ze strachu po niskiej cenie.ja dlatego lubie takie spolki kttoore mi daly spore zyski pozwalajace m.in. Na wy budowanie mojego obecnego domu
ostatno tak wlasnie mialem na psa duzo zlego bylo i zebralem po 4 gr sporoo akcji sprzedalem od 15-20 gr i to pewnie tym samym co oddali mi tak nisko tu bedzie to samo ale to moj ostatni wpis milego pitolenia
Ja też trzymam, nie ma się co napalać i wywalać po tej cenie... Gdybym nie uważał, że będzie dobrze, to bym już dawno się tego pozbył ;) Kilka miesięcy temu mówiłem, że spodziewam się ruchów w okresie czerwiec-sierpień. I komunikat o odsetkach, jak uważam, zaczął ten długo wyczekiwany przeze mnie okres. Co będzie dalej, zobaczymy
Problem w tym, że smrodu jest tu coraz więcej, i to nie zaszłości z Novej, tylko spraw z ostatnich kilku miesięcy, dlatego przydałoby się, żeby zarząd przestał sobie robić z ludzi jaja, bo nie wiadomo jakiego licha jeszcze się tu można spodziewać.
popieram przedmówcę w 100% im szybciej popłyną pozytywne sygnały ze spółki tym lepiej dla niej samej i dla akcjonariuszy
sygnałem że jest już wszystko na dobrej drodze był by zakup akcji przez ludzi ze spółki i na to ja czekam
Wiesz Bernard to kwestia ile tego jeszcze trzymasz :) Ja już dzięki wywaleniu pozostałości po 7gr mam więcej o 4tys. niby nic ale aktualnie mógłbym za tą sumę 80k akcji więcej. Na razie nie palę się żeby to odkupować bo sam widzisz co się dzieję ale spokojna głowa jest bezcenna ;)
Teraz z NC trzymam już tylko Depend bo w/g mnie na dniach/ tygodniach zacznie się tam jazda czekamy już tylko na maruderów z innych firm bo sama spółka ma wszystko pozałatwiane.
No i oby tak było ;)
Ja z NC mam jeszcze ochłapy z SPC, ale w tym mam tak mało, że obserwuję bardziej z ciekawości, oraz WMO, które w dłuższej perspektywie wydaje się ciekawe.
Pozdrawiam!
Trudno nie zauważać.
Spodziewałem się trochę innego obrotu spraw, co nie zmienia faktu, że trzymam w nadziei na lepsze czasy.
Najbliższe 3-4 tygodnie mogą być decydujące dla przyszłości spółki.