Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: marek s zatrzymany retro

Jak czytam te wasze wypociny to mi sie odechciewa inwestowania na gieldzie
piperdzielicie o czyms co bylo iles lat temu i swoim dzialaniem chceecie dowalic obecnym akcjonariuszom a jak wiecie jest ich wielu
to swiadome dzialanie wg mnie majace jakis cel
jestem na gieldzie wiele lat i obserwowalem podobne ruchy na wielu spolkach i powiem wam tak
ktos mocnoo nagania na spadki w wiadomym dla mnie celu
w momencie kiedy podadza komunikat. Na ktory osobiscie czekam wielu pozostanie ebez akcji lub odda ze strachu po niskiej cenie.ja dlatego lubie takie spolki kttoore mi daly spore zyski pozwalajace m.in. Na wy budowanie mojego obecnego domu
ostatno tak wlasnie mialem na psa duzo zlego bylo i zebralem po 4 gr sporoo akcji sprzedalem od 15-20 gr i to pewnie tym samym co oddali mi tak nisko tu bedzie to samo ale to moj ostatni wpis milego pitolenia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.