W Tele pern straty wynikajace z dzialalnosci marka s wynosily 3,7mln zl a w digacie i w spolkach zaleznych dzialalnosc tego pana (z malej) jak i siwego cwaniaka w porozumieniu wynosza grubo ponad 20 mln zl!!
malo ??
Jezeli nie bedziecie walczyc i nawet nie bedziecie podejmowac proby walki z nimi i odebrania swoich pieniedzy to pozwolicie im na OSZUSTWIE uwlaszczenie sie na posrednio waszym majatku (ile komunikatow jakie novaivnest puszczala na przestrzeni czasu bylo klamliwych i powodowalo zle rozporzadzanie wlasnym mieniem osob jakie kupowaly akcje novainvest na ich podstawie??)
Debiut 2,5 zl, potem ci panowie manipulowali komunikatami (az za duzo ich bylo) co umozliwilo im sprzedaz akcji po srednio bardzo wysokiej wartosci
Gdy juz kurs polecial z okola 2,5zl do 10 gr to wyprowadzili majatek z digate i UCIEKLI
Kazdy z nas kiedys umrze ale ja nie mam zamiaru patrzec na jawne zlodziejstwo i docelowo na lozu smierci powiedziec do siebie "nie walczylem, pozwolilem tym sku......m posrednio mnie okrasc"
Dowodow i poszlak jest naprawde sporo w tej sprawie
Dojde sprawiedliwosci czy to sie komus podoba czy nie