........wypociny i nie mogę wyjść z podziwu, że tylu jeszcze głupców wlazło, włazi, a jeszcze bardziej, że dalej siedzą na tym badziewiu. Taki np. " ~itak" od dłuższego już czasu płacze i ubolewa , że został wykopulowany przez prezia Króla. Nazywa go ( Króla), podobnie, jak wielu wtórujących jemu: idiotą, nieudacznikiem , imbecylem, złodziejem i cholera wie jak jeszcze, a tymczasem nie zastanawiają się, że sami są klasycznymi debilami łudzącymi się poprawą sytuacji na spółce ( marzą o zmianie prezesa). Piszą teraz, jak bardzo ich oszukał swoimi opowieściami o świetlanej przyszłości spółki. Przypomnę, że to mnie nazywaliście oszustem i naganiaczem, gdy namawiałem przez 5 lat do uciekania z tego gówna. To ja ostrzegałem Was przed Królem nazywając go OSZUSTEM. Teraz jestem po stronie tego właśnie super oszusta, podziwiając jego umiejętności zarabiania na naiwnych głupcach. Zapewniam, że ten cwaniak działał i działa na granicy - powiedzmy - niegospodarności, ukrywania stanu faktycznego panującego w spółce itp., ale z pewnością wszystko w majestacie obowiązującego w Polsce prawa - może złego, ale prawa. Możecie , mówiąc kolokwialnie, skoczyć mu na pukiel. Zamiast wyzywać cwaniaka od najgorszych, zastanówcie się jakimi to wy jesteście, dającymi się wyrolować.......OSŁAMI. Na zakończenie dodam, ze jemu obojętne jest co stanie się z waszym kochanym Ideonem, on jest tak obłowiony, że starczy mu kasy na kilka pokoleń. Was ma po prostu w ....DUPIE.
Piszesz ze Krol jest obłowiony na kilka pokolen i ma wszystkich w dup@e
Jak jest taki bogaty,,,,,,,,, to czemu nie wypłacił pilkarzy Polonii doprowadził do ruiny uznany klub piłkarski i degradację do 3 ligi
To jest dziad ,a nie bogacz
Abramowicza chciał z siebie zrobic -a zrobił z siebie pośmiewisko na całą Polske
Jezeli chodzi o Centro-Ideona pamietam twoje spory na tym forum
Miałes zawsze racje
Zastanawia mnie tylko...... skad znasz{łes } tak dobrze tego zdolnego prezesa
Czyżby ciebie tak przebiegłego gracza też {okrutnie wyje@@@@@
Pytasz dlaczego Król puścił z torbami Polonię, skoro jest taki bogaty?! Ano dlatego, że kupując ją od Wojciechowskiego , jak podała, prasa za 5 mln.zł. nie wyłożył ze swoich ani pół grosza. Kasa pochodziła - no zgadnij - skąd?. Powiem ci, podobnie ,jak sam doi "swoją" firmę, tak też i wyprowadził kasę na Polonię z.......IDEONA. A co, bogatemu nie wolno zaszaleć, tym bardziej ,że nie za swoje? Jeśli chodzi o mnie, to poznałem się na oszuście, jak tylko usłyszałem, że wszedł w konszachty z GEM-em. Poznałem ten fundusz mieszkając jakiś czas poza krajem, tam wcześniej GEM wywinął ten sam numer, co z Centkiem, Biotonem , Petrolinvestem ( chociaż Krauze do dzisiaj się wypiera). Tam nigdy nie przekazał spółkom ani grosza. Najpierw pożyczał akcję ( tak była skonstruowana umowa ), a potem miał pomóc w finansowaniu ( w wypadku Centka - inwestycja w KOMI) w międzyczasie sprzedawał pożyczone akcje Centka i uzyskaną forsę pożyczył.......Centkowi. Potem znowu pożyczał akcje i sprzedawał na pniu, za uzyskaną kasę znowu kupował, ale już za każdym razem coraz taniej, bo sam do tego doprowadzał. Wychodziło,że Centek miał dług wobec GEMU-u, który za pierwszym razem sprzedał pożyczone "POMAGAJĄC FINANSOWO" i dodatkowo GEM miał ciągle pożyczone akcje Centka. I tak prawie trzy lata. Prawie p - mobile. Nakręcali kasę przy waszej wydatnej pomocy, teraz was zostawili przenosząc się ( może nie wszyscy wiedzą) "ratować spółki na wschodzie Europy".
zyga1 dalej nic nie rozumie.
To że ostrzegałeśł to fajnie i chwała, ale jak to robiłeś! Lżyłeś ludzi których przecież nie znałeś. Lżyłeś i robisz to teraz chociaż bardzo powściągliwie i delikatnie.
I co mam mam cię nie określić za to, bo stanę się takim typem jak ty? Ja tępię takich jak ty.
Byłem biernym czytelnikiem i pamiętam jak wyzywałeś od ostatnich tych którzy tylko mieli nadzieję. Wszak i teraz nadzieja umiera ostatnia, inaczej akcje ze złotówki np. od razu spadły by do 1 grosza a to jest paranoja. A wg ciebie tak powinno być. Jesteś paranoikiem zyga. Tak już jest i zawsze będzie że nadzieja jest zawsze!. Ty zaś wychowałeś się w szambie, jesteś pełen kompleksów i do zycia jak tlenu potrzebujesz złości, bo uzewnętrzniając się poprawiasz sobie samopoczucie i poprawiasz samoocenę. Jesteś destrukcyjny i nie chciałbym cię mieć nawet w dzielnicy.
I dalej nie zrozumiesz choć zostałeś 10 razy pouczany że nie chodzi o treść w twoich wypowiedziach ale o formę. Ale co ja będę, ty i tak dalej nie wiesz o czym piszę.
Pytasz koleś, dlaczego usiłowałem i czasami dalej usiłuję pisać to co piszę? Ano odpowiem. Od kilku już ( chyba z 5 ) lat próbuję uświadomić wielu płaczącym na tym forum "inwestorom", czasami może w sposób niezbyt parlamentarny(a jak inaczej dotrzeć do mało kumatych), że inwestowanie w spółki typu Centrozap dzisiaj Ideon jest nie dla zielonych, skamlających nieudaczników. Wielu zrozumiało, ale niestety wielu zamiast skorzystać z doświadczenia i wiedzy takich ,jak ja usiłuje wieszać psy i zdyskredytować za obśmiewanie ich lamentu. Pisanie o Centku miało li tylko na celu obnażenie działalności tego, znanego mi szemranego towarzystwa, zwanego .......ZARZĄDEM. Dawno pisałem, że to towarzystwo wzajemnej adoracji, to ............banda oszustów. A wy? No cóż, jak mantrę powtarzaliście, że naganiam, ze płacą mi za to i takie tam inne bzdury. Mam ogromną satysfakcję patrząc na przegranych, którzy zamiast z pokorą przyznać się do swojej głupoty, usiłują, mając już rękę w tzw. nocniku jeszcze utrwalać się w przekonaniu, że .......nic się nie stało. Niestety stało się, zostaliście przez oszustów.........wykopulowani.
tacy frustraci jak ty zyga Czy Jak Ci Tam, poprawiają sobie swoje ego. To hieny żywiące się zmartwieniami innych.
Nic więcej, boo przecież tak naprawdę cóż cię obchodzi że ktoś kupuje to co inny sprzedaje? Nic. Masz potężny uraz do pechowca-nieudacznika króla. Wtopiłeś i mścisz się głupią pisaniną.. Wszystko.