Pytasz koleś, dlaczego usiłowałem i czasami dalej usiłuję pisać to co piszę? Ano odpowiem. Od kilku już ( chyba z 5 ) lat próbuję uświadomić wielu płaczącym na tym forum "inwestorom", czasami może w sposób niezbyt parlamentarny(a jak inaczej dotrzeć do mało kumatych), że inwestowanie w spółki typu Centrozap dzisiaj Ideon jest nie dla zielonych, skamlających nieudaczników. Wielu zrozumiało, ale niestety wielu zamiast skorzystać z doświadczenia i wiedzy takich ,jak ja usiłuje wieszać psy i zdyskredytować za obśmiewanie ich lamentu. Pisanie o Centku miało li tylko na celu obnażenie działalności tego, znanego mi szemranego towarzystwa, zwanego .......ZARZĄDEM. Dawno pisałem, że to towarzystwo wzajemnej adoracji, to ............banda oszustów. A wy? No cóż, jak mantrę powtarzaliście, że naganiam, ze płacą mi za to i takie tam inne bzdury. Mam ogromną satysfakcję patrząc na przegranych, którzy zamiast z pokorą przyznać się do swojej głupoty, usiłują, mając już rękę w tzw. nocniku jeszcze utrwalać się w przekonaniu, że .......nic się nie stało. Niestety stało się, zostaliście przez oszustów.........wykopulowani.