• Bedzie upadlosc ukladowa... Autor: mam_i_gram [62.87.222.*]
    j.w
  • Re: Bedzie upadlosc ukladowa... Autor: ~zielony [94.251.189.*]
    a to jest może pytanie, stwierdzenie a może gdzieś jakieś skowronki o tym ćwierkają, czy ćwierkały, czy tak piszesz sobie bo tak??
  • Re: Bedzie upadlosc ukladowa... Autor: ~laik [89.229.197.*]
    tak sobie obserwuje jak to spada i jedno mnie zastanawia,gdzie są te podbitki,na innych spółkach w upadłościach to wahania kursów są duże a tu nawet obrotów nie ma na co czekają pewnie już i tak wiedzą co ma być.
  • Re: Bedzie upadlosc ukladowa... Autor: mam_i_gram [62.87.222.*]
    skowronki-mysle ze to idealne stwierdzenie, nic wiecej nie powiem!
  • Re: Bedzie upadlosc ukladowa... Autor: ~załamany [89.71.60.*]
    Dnia 2013-07-16 o godz. 14:07 mam_i_gram napisał(a):
    > skowronki-mysle ze to idealne stwierdzenie, nic wiecej nie
    > powiem!

Daj Ci Boże. A przy okazji ja odrobię stratę. Jednak jeśli chodzi o skowronki to już nie jeden tu próbował, ale to jest stanowczo za mało. Tu się już tylko i wyłącznie fakty liczą.

Pozdrawiam.
  • Re: Bedzie upadlosc ukladowa... Autor: ~stefan [81.163.203.*]
    Polj ale to fajna spółka, kupiłem po 1 gr, a dziś sprzedałem po 2. Oby tak dalej......
  • Re: Bedzie upadlosc ukladowa... Autor: mam_i_gram [62.87.222.*]
    Oby, oby...
  • Re: Bedzie upadlosc ukladowa... Autor: ~załamany [89.71.60.*]
    Tez bym chciał, żeby był układ, ale coś te Twoje skowronki słabo ćwierkają.

http://www.parkiet.com/artykul/9,1332644-Spolki-wycofane-z-GPW-w-2013---analiza.html

W kolejce do opuszczenia giełdy w najbliższych tygodniach czekają Polskie Jadło oraz Bomi. W przypadku tej pierwszej spółki sąd z dniem 15 lutego stwierdził prawomocność postanowienia o upadłości likwidacyjnej. W Bomi stało się to pod koniec marca. Władze obu spółek nie dają nadziei na zmianę formy upadłości z likwidacyjnej na układową. Zresztą inwestorzy na to nie liczą. Akcje zarówno Polskiego Jadła, jak i Bomi tańsze już być nie mogą: w piątek wyceniano je na 1 grosz.

Porażka boli, mnie osobiście bardzo, ale mówi się trudno i żyje się dalej.
[x]
POLJADLO 0,00% 0,01 2013-08-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.