• Co tu u nas słychać Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Chyba jednak lepszy byle jaki komp z NTT niż 40 procentowe pranie tyłka na polimexie. Sam nie wiem, tam bylo sru i po bólu, a tu co bedzie.
  • Cierpliwości Synu... Autor: ~Leśny Dziad [217.153.151.*]
    cierpliwości...
  • Re: Cierpliwości Synu... Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    dobrze Ojcze :(((
  • Re: Cierpliwości Synu... Autor: ~makler24 [151.248.35.*]
    Tu będzie fru aż wam kapcie pospadają.
  • Re: Cierpliwości Synu... Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    To dobrze, ostatnio miałem mieć fru gdzie indziej ale nie podfrunąłem :(
    Na giełdzie większość to nieloty.
  • Re: Cierpliwości Synu... Autor: ~egzorcysta [195.8.97.*]
    leśny dziad do eskulapa na NNTpełna klapa a makler to optymista swoje akcje w gaciach ściska i bądż tu człowieku mądry. Każdy z nas widzi świat inaczej .A ja wszystko w d,,,,,e mam do Dubaju lece sam
  • Re: Co tu u nas słychać Autor: ~egzorcysta [95.40.102.*]
    panowie w Dubaju jeżdzi się w hali na deskach a kolacja w najsłynniejszym hotelu świata 200 na 2 osoby dolców tz napoje i zestaw przekąsek ale przyjeżdża limuzyna biała i na 8 osób i trzeba się zamówić z ulicy wleż nie można dużo to się nie najadłem ale satysfakcja ogromna jak polacy śmigali na nartach to araby biły brawa oni nie mogą ustać a na naszej padlince bez zmian widze eskulapku gdzie na urlom
  • Re: Co tu u nas słychać Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Padlina czeka na poważnych spekulantów. Wypoczynek? polimex mnie doświadczył boleśnie, a już takie przody miałem, a już ci to zacząłem tu wypisywać, jak to zacznę z tobą latać po świecie. Tak więc pozostaje mi robić to co umiem najlepiej, czyli praca. Właśnie zmieniam od sierpnia na nową (i pomyśleć, że w czasie kryzysu pracodawcy biją się o taką ofiarę giełdową).
    ps. proszę się nie martwić
    nie będzie to praca w NTT jak to się kiedyś odgrażałem :)

• Re: Co tu u nas słychać Autor: ~egzo [195.8.97.*]
    pamietaj eskulapku że na kolacje do słynnego hotelu żagiel trzeba sie zaanonsowa 2 dni naprzód przyjeżdża po ciebie limuxyna 8 osobowa biała na pieszo nie ma mowy baba wrzeszczy kolacja z 1000 dolców guzik prawda zestaw kanapek małych na stojaczku i picie 200 baksów na 2 osoby ale wrażenie zostało najdroższy hotelświata co chwila na balkonach helikoptry siadają z grubasami człowiek sie dobrze czuje tu miliardzk tam miliardzik o kilku sie obtarłem mają araby stok pod śniegiem araby ledwo stoją na deskach jak polacy szusują biją brawa polecam ale bez dzieciaków jak przewalisz po 25 ruskich szmpanów ale słodkich na głowe to ci sie zwrócą koszty mogą by c francuskie ale syropy z ładną nalepką nikt nie szuka płacą po 50 baksów u nas po 10-12 zl
  • Re: Co tu u nas słychać Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    No zobacz, nigdzie o tym nie mowia, a handel wymienny kwitnie. Mnie to nie dotyczy bo ja przylecę tym helikopterem, bo wieszdo boinga nie wsiade.
  • Re: Co tu u nas słychać Autor: ~egzo [195.8.97.*]
    w usa spada 3x wiecej samolotów niż w rosji cała sie rozpada walą sie mosty ,zapadają autostrady ,pękają rurociągi koła sie łamią na dziurach pełny rozpad zobacz w neci e jak wygląda dworzec w Detroit bieda i nędza gorsza jak w japoni
[x]
NTTSYSTEM 0,00% 11,40 2026-05-08 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.