Jutro poniżej 30 gr, czy w przyszłym tygodniu?
Już nie tylko Wice ale i Pre-zes wyprzedaje akcje....
Upadli się podniosą?
Pytanie raczej czy honorowo Kapitan opuści statek ostatni?
I jak długo szczury pozostaną na pokładzie - podobno ucieczka ich oznacza niechybny koniec łajby.
Nie wiem jak Wy śledzicie losy spółki a w szczególności wypowiedzi "władz" - bo z tego co pamiętam - obecny Zarząd (narzekając na stary) mówił że pod ich skrzydłem będzie lepiej - niestety nie dodał komu - im czy akcjonariuszom.....
Do tego chów wsobny..
I wspólnie zastanówmy się czemu byli właściciele COPI - firmy kupionej przez B3 System S.A.. - przejęli jakiś rok temu Zarząd, a teraz sprzedają swoje akcje, po deklaracjach że wierzą w spółkę? Ktoś chętny?
Może Pyskaty się wypowie? :D
Ogólnie żenada, marketing poniżej krytyki, prawne info - przedszkole (pomyłki) itp itd etc
Gdzieś czytałam że wypowiedzieli umowę najmu, ciekawe ile jeszcze umów wypowiedzą ;P
w piątek akcje po 25 groszy w następnym tygodniu prezes rezygnuje i odchodzi ze spółki i akcje po 15 groszy. Ogłaszają upadłość układową, akcje po 10 groszy, kredyty, w końcu sąd ogłasza upadłość likwidacyjna. Bajka się kończy.
Ostatecznie prezesi wychodzą z pieniędzmi ze spółki a leszcze zostają z niczym. Mówiłem wam jak było 50 groszy sprzedawać później 40 groszy nikt mnie nie słuchał. Prezes chyba wszedł na forum i jako jedyny wziął sobie moja rade do serca. Jutro jest ostatni dzwonek na sprzedaż akcji... Później już będzie bida
A ja sadze ze to pozory i prezes bieze udział w majestacie prawa w nieuczciwych praktykach. BO kto upuje juz baranki milio oddały i tylko oni oddaja . Plan marny i nie wychodzi ale zobaczymy za miesiac pozdrawiam
Ja z 10procemt kasy jutro połoze tu ten popyt przy tych komunikatach jest mocno tajemniczy. Zaraz skoncza sprzedawac i zaczna sie komunikaty o kupnie i jakis zmianach. Zreszta kupowac nalezy jak sie krew leje
Hmm - mam pewne zdanie - i chce coś powiedziec ale nie jestem pewien czy nie bedzie mialo impact na gieldzie i nie wiem czy nie zaszkodze innym a przede wszystkim sobie ;) wiec znowu: ene due like fake...
Jak byś śledził to byś gdakał co innego. Ja was przestrzegałem przed tym jak było po 60 groni. Teraz już jest za późno. Prawdopodobnie będziecie w tym siedzieć z nadziejami na mega wzrost do 2 zł co się nigdy nie zdarzy. Stratę już macie wypracowaną rzędu 50% i wychodzić wam w tym momencie jest też nie na rękę dlatego trzymacie akcje. Ale poczekajcie jak będzie po 10 zł a później spółka zniknie i zostaniecie z niczym. Wtedy może wrócę i kupie spekulacyjnie.
pyskaty - może tyś analitykiem powinien zostać ? albo znachorem od b3system :) no jeśli tak będzie to zaproszę cię na piwo :) Jeśli się pomyliłeś to ty stawiasz ok ?
A mnie to pyskaty na Kolankowskiego wygląda bo ma tyle jadu w sobie jak te burki z zarządu. Słoma z butów wystaje całej trójce. pyskaty masz akcje b3 ale po co tak ogniem ziejesz to nie wiem
Spokojnie grosz po groszu i będzie. Czego się tak niecierpliwisz. Przecież to widać czarno na białym że spółka się sypie. Nie tylko ja to widzę, najlepszym przykładem są prezesi. Nie było żadnych zamówień większych od początku roku. Spółka miała 2mln straty. Po półroczu pewnie strata wzrośnie do 4 mln bo niby skąd miałby być zysk? Manna z nieba nie spadnie...
Dnia 2013-07-10 o godz. 19:44 ~pyskaty napisał(a):
> Spokojnie grosz po groszu i będzie. Czego się tak
> niecierpliwisz. Przecież to widać czarno na białym że
> spółka się sypie. Nie tylko ja to widzę, najlepszym
> przykładem są prezesi. Nie było żadnych zamówień większych
> od początku roku. Spółka miała 2mln straty. Po półroczu
> pewnie strata wzrośnie do 4 mln bo niby skąd miałby być
> zysk? Manna z nieba nie spadnie...
A ŻYDOM LECIAŁA NA PUSTYNI!!!
Zarząd B3System S.A. [dalej również jako: Spółka] informuje, iż w okresie od 05 października 2012 roku do dnia dzisiejszego tj. do 04 lipca 2013 roku łączna wartość zamówień przyjętych do realizacji oraz zrealizowanych przez Spółkę na rzecz T-Mobile Polska S.A. z siedzibą w Warszawie [dawniej: Polska Telefonia Cyfrowa S.A.; dalej również jako: T-Mobile] wyniosła 1.421.318,34 PLN netto.
Transakcją o największej wartości jest zamówienie T-Mobile z dnia 27 grudnia 2012 roku, którego przedmiotem jest dostawa aktualizacji licencji na posiadane oprogramowanie informatyczne wraz z usługami wsparcia technicznego producenta oraz pakietem autoryzowanych szkoleń na łączną kwotę 122.302,12 EUR, która po przeliczeniu na walutę polską według średniego kursu ogłaszanego przez Narodowy Bank Polski na dzień publikacji niniejszego raportu stanowi równowartość 528.345,16 PLN netto.
Zamówienie to nie zawiera nie zawiera specyficznych warunków oraz postanowień odbiegających od warunków powszechnie stosowanych dla transakcji tego typu, w tym również w zakresie kar umownych.
Zamówienia zostały uznane za znaczące z uwagi na fakt, że ich łączna wartość przekracza 10 % kapitałów własnych Spółki na dzień 31 marca 2013 roku.
pyskaty - na giełdzie są tylko zamówienia duże powyżej 10% kapitału więć może być różnie, ty propoku lepiej powiedz po ile kupiłeś że tak cie to gryzie
Ja sprzedałem to bagno już dawno. Koluniu kogo ty chcesz oszukać z tymi zamówieniami, co z tego że były zobowiązania jak i tak była strata. A te zamówienia z Tmobile to większość była przeprowadzona w tamtym roku by poprawić wyniki na jego koniec które i tak były złe. Róbta co chceta ja tylko się wypowiadam i możecie mieć to w d..
Pozdrawiam i uciekam na Skyline tutaj będzie po 9zł za akcje.
pyskaty - a co sprawia ze ta twoja nowa firma z 1,4 ma byc warta 9 ?
wiesz najdziwniejsze w b3 jest to ze ciagle ktos to kupuje oraz dziwnym jest to ze ostatnio ujawnil sie koles z 800 tys akcjami. nie chcialbym wchodzic w firme gdzie miala by upasc nie sadzisz?
Ja też tylko spekuluje ale biorę pod uwagę fakty jakie są i wyciągam z nich wnioski.. 100% pewności nigdy nie ma... ale jak na razie wszystko się sprawdza.
A tak mi się przypomniało że ludzi poznaje się nie po tym jak zaczynają a jak kończą :)
Pan były już prezes jak siedział i zarządzał to było fajnie a jak odchodzi to ma gdzieś inwestorów i sprzedaje skutecznie obniżając kurs.
Ja wiem że może w zgodzie się nie rozeszli ale czasem trzeba pokazać mimo wszystko tę dobrą stronę swojej natury na przekór innym.