Petroeltech SA od 09.2012 a akcje wywala Petro Remont Sp. z o.o i Petro Mechanika SA, Płock zaniżają akcje maksymalnie jak się da! Smutne i tragiczne zarząd nic nie interweniuje oni mają jakiegoś animatora ?
No dobra zaplanowali i jak narazie realizują plan tylko w jakim celu przeciez to cą robia to jakaś masakra nieporozumienie złodziejstwo? Nie rozumiem tego dla mnie mogą zarabiać ile chcą firma jeszcze ma zyski ale wycena spółki nawet przy 200 mln akcjach 15gr to masakryczna cena a były momenty po 10 gr !!!!!!! Proszę moze ktos mi to wytłumaczyć logicznie i rozsądnie ?
Ja ci Kolo wytłumacę - GIEŁDA to jeden Wielki syf , Tu zarabiają ale Ci z Darmowymi lub dużymi upustami A TACY JAK MY TO SĄ ZWYKLI DAWCY KAPITAŁU I JAK BY NIE TAKIE "gŁUPTOKI" JAK mY TO Z GŁODU BY POZDYCHALI . KONIEC IKROPKA? Przepraszam wszystkich za słowo Głuptoki to tak na marginesie.
Nie bardzo rozumiem co piszesz? Jaki barometr nie gram na petrolu czy na dss!! To są bankruty. W chemos wszedłem przy 20 gr i cały czas spada jedna podbitka była do 17 gr mogłem sprzedać ale chciałem chociaż wyjść na zero nie wyszło! :< Jak widzę
Jednakze co to ma do tego co Ty piszesz?
A ja Wam powiem wszędzie gdzie jest emitowana wielość akcji to tak wygląda jak tu. Nigdy nie kupować spółek gdzie dodrukowują Prawa Poboru to najgorsze z najgorszych "OSZUKANSTWO" jak TU,EnergomontażPLD , KTO PAMIĘTA PO ILE pp NAJMNIEJ Z 10 ZŁ A W DOŁKU Z MIESIĄC TEMU BYŁ PO 8 GR. Z GPW to spierd. jak najdalej lepiej przepic te kasę albo z dziewczynami się zabawic Tu nie ma nic poza ZGRYZOTĄ i SMUTKIEm ,i W urwianiem się . Powiem NIECH ICH SZLAG TRAFI TO BY KRAJ BYŁ ZDROWSZY?
Giełda to PRZEŻYTEK niech się grubi nawzajem dymają , nie dam w to przedsięwzięcie już ani grosza ,Chemos to Ostatni Mój ZDECHLAK a potem luz blus "Leje na Giełdę" szkoda kasy .
Święte słowa, lepiej kupić nowy samochód niż liczyć na mega zarobki ,a potem zostaje na rower.Może jakbyśmy inwestowali na innej giełdzie to byśmy byli zadowoleni, ale na naszej bananowej po prostu się nie da.Oczywiście jest kilka spółek które dają zarobić, ale większość to złodziejskie twory gpw.