przydałoby się, żeby tak skoczylo grosz do góry. Byłaby okazja, żeby mi dowalić, no nie? ;-)
A tak, doopa zbita. I pomyśl, gdybyś zamiast kupować wywalił wszystko wtedy gdy napisałem o mających nastąpić spadkach. Dzisiaj odkupiłbyś tyle samo i jeszcze kasa w kieszeni by została.
Boli, nie? :-D
mordę to ty masz. Pan ci rękę podał a ty psie ją kąsasz?! Powinieneś chamie podziękować za to, że was ostrzegałem. Jeszcze bezczelnie żąda abym mu wskazał kierunek kursu?!
jestem wtedy na 100% przekonany co do słuszności swoich racji. Odpowiedziałem poważnie.
Dobrze, że zauważyłes, iż to właśnie ja jestem opluwany a nie odwrotnie. Na Digate było podobnie. Niektórzy jednak później mi podziękowali. Byli to jednak ci, którzy wyszli z papiera, reszta na mnie psioczyła. Hmmm... o co im chodziło? :-)
masz przed sobą zapewne ten sam wykres co ja. Jeśli grasz na giełdzie, powinieneś umieć go sobie przeczytać. Jeżeli tego nie potrafisz, daj sobie spokój z giełdą, póki ci jeszcze jakaś kasa została. :-)
Ewentualnie możesz zapytać maklera. ;-)
Dnia 2013-07-09 o godz. 15:12 ~df napisał(a):
> masz przed sobą zapewne ten sam wykres co ja. Jeśli grasz
> na giełdzie, powinieneś umieć go sobie przeczytać. Jeżeli
> tego nie potrafisz, daj sobie spokój z giełdą, póki ci
> jeszcze jakaś kasa została. :-)
Ewentualnie możesz zapytać
> maklera. ;-)
Nie musze nikogo pytac mam swoj mozg ,na NC AT dziala jak plachta na byka na gieldzie jestem prawie od poczatku jak ty biegales pewnie w krotkich majtkach i niezle zarobilem, bez odbioru
Ty masz po prostu mega kompleksy, chłopie idź na spacer, znajdź sobie kobietę, korzystaj z życia , od 2 tygodni piszesz sam na forum ze sobą i piszesz ciągle to samo.
piszę ze sobą? Przecież tobie odpowiadam. I kto tutaj ma kompleksy? Wczoraj prosiłem, żebyś wskazał kurs na dzisiaj... i co? Błyśnij chociaż raz wiedzą a pitol o kompleksach.
w przeciwieństwie do Ciebie z fusów nie wróże, z ręki też nie potrafię... :) takim czarodziejem jak Ty nie jestem :) otóż to mój ostatni wpis do Ciebie.
Jeśli podciągniesz trochę poziom swoich wpisów i dodasz do nich meteorytykę daj znać !