• Kredyt Autor: ~jack [89.69.64.*]
    Jak biorą kredyt to już naprawdę musi być z nimi źle.. sprzedają akcje po 48 groszy lipa.. gniot nie spółka
  • Re: Kredyt Autor: ~kaprys [87.204.21.*]
    To raczej dobra wiadomość.
  • Re: Kredyt Autor: ~pyskaty [89.69.64.*]
    Znów mnie nie słuchaliście mówiłem że spadnie do 40 groszy ! Czekam na was!
    Widzicie nawet osoby z zarządu sprzedają akcje.. czyli bedzie jeszcze taniej... 30 gr za tydzień..lipa bo miałem wiare w te spółke
    Czekam na 40 groszy.. później przerwa i spadki na 30 groszy..
    Sprzedalem akcje ze strata.. niestety boje się utopić więcej.. uciekam
  • Re: Kredyt Autor: ~ff [87.207.74.*]
    jak już po 40 nikt nie chce
  • Re: Kredyt Autor: ~inwestor [46.112.83.*]
    Po 37 nikt nie chce nawet. Ta spółka podejrzewam że chce ogłosić upadłość z układową. Dlatego sprzedają akcje.
  • Re: Kredyt Autor: ~Pyskaty [46.113.190.*]
    20 groszy czekam! Ale robią was w bambuko!! wydmuszka nie spółka
  • Re: Kredyt Autor: ~jack - giant slayer [89.67.216.*]
    Czekasz bo chcesz kupić? Wydmuszka a owszem - pytanie jak po zmianie Zarządu (mam nadzieję że wkrótce) i właściciela (jak bym miał kasę to bym kupił) wysoko skoczy? I pytanie - ktoś napisał o upadłości - ugodowej, lub opcja likwidacyjnej - nie znam się, ale czy to coś im daje? Poczytam w google i sie dowiem. ale na mój prosty rozum skoro a) spółka zwalnia pracowników, b) przynosi nadal straty, c) Zarząd Obecny sprzedaj swoje akcje d) kurs leci na łeb na szyje - powinno iść niżej? Czy wtedy kupować, czy zlikwidują? Wrr - tyle pytań bez odpowiedzi dla gracza bez wiedzy :(
    Podsumowując - jakbym miał 18 lat i 18 mln euro to bym kupił tą spółkę dla... ale nie mam. I szkoda że nie ma jak za starych czasów pięknych papierowych "akcji" bo za 300 lat mogły by mieć jakaś wartość (dla niedomyślnych - muzealną/antyczną)!
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.