jaki tam cwaniak, może taki za 5 zł :) obserwuję i skupuję bo przyszedłem oglądać to rodeo przy 2 zł, a zakupiłem najwięcej w tym roku od 1zł w górę, zatem mam nieco lepszą perspektywę. szkoda że na tym walnym nie byłem, bo musiało być wesoło.
Czego się tak wystraszyliście że w panice przerwaliście walne? Bo chyba nie Michała żartownisia? Był jakiś telefon od przyjaciela może? Koła ratunkowe się już skończyły.
Daj spokuj z tym nowakiem chłop niech nauczy się liczyć ekspert od rozwodów puszcza to smieszne stowarzyszenie 2 nieudaczników z torbami kasujac jeszcze za to kase .
Trzba być ułomkiem bądz mieć właśnie takiego adwokata który ogłasza że ma 5% i bedzie skakał koziołki przed walnym a jedynie co zrobił to klamke pocałował i zabukowal termin na piątek o 17 jak inni będą mieli juz wolne .
A przypomne ze to naj krotsza noc
I na konic niech ten adwokacina kupi sobie gazete prawna dziś są porady ja przeprowadzać rozwody żeby coś zostało
A i nie ściemniać że są nowi na te stowarzyszenie tylko kase wyciagnąć i kupować do 15 zlotych :)
Ta wasza pipka z brodka lepsza jest? Już na wstępie chciała walą wykręcić. Niech się cofnie do podstawówki do pierwszej klasy na lekcje matematyki. Dodawanie i odejmowanie to podstawa. Jak takie matoly Oxford kończą to wam współczuję i nie dziwię się ze na biedronkach nie wychodzić ie
Pewnie byście chcieli jakąś sprzedają kuxxx ale tu wszystko w rodzinie zostaje.
bo jeżeli nie masz zablokowanych głosów to by cię nie wpuścili.
Zachęcam do jazdy na następne WZA, gdy zostanie zwołane, BO WŁASNOŚĆ RODZI ODPOWIEDZIALNOŚĆ.