• ZA KAŻDY GROSZ, KTÓRY PRÓBOWALIŚCIE UKRAŚĆ SPÓŁCE Autor: ~cepr [89.231.103.*]
    panowie "sprytni"
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.184.242.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ZA KAŻDY GROSZ, KTÓRY PRÓBOWALIŚCIE UKRAŚĆ SPÓŁCE Autor: ~Łukasz [74.63.112.*]
    Ile Wam cepr brakuje do wniosku może by tak kupić i zapisać się do Was co , ile minimum trzeba mieć akcji?
    Jak długo może trwać proces i jest to bankowe że 15zł dadzą wszystkim?
  • jedź na Walne. Autor: ~cepr [89.231.103.*]
    kropla drąży skałę i jak się kropel nazbiera to tama pęknie.....
  • Re: jedź na Walne. Autor: ~Łukasz [74.63.112.*]
    Odpowiadaj na pytania ile macie i ile trzeba mieć wczoraj coś kupiłem ale nie mam zgłoszenia więc po co mam jechać ?
  • spotkasz ludzi Autor: ~cepr [89.231.103.*]
    porozmawiasz. W atmosferze rzeczowej dyskusji łatwiej o racjonalne decyzje
  • Re: spotkasz ludzi Autor: ~Łukasz [74.63.112.*]
    Czekam na relacje od Ciebie sprawdzając Twoją wiarygodność .
    Bo płóki co nie odpowiadasz na konkretne pytania i dalsza dyskusja będzie nonsensem nie mówiąc o spotkaniu z grupą ludzi którzy ściągneli całą podaż i tym samym odebrali możliwość inwestycji dużym graczą.
    Z braku nie możliwości i kasy o przejeciu reszty akcji trzeba pomażyć, wszystkich wolnych jest za mało po taniości 1-3złwięc zmuszeni do żebrania o brakującą ilość której najprawdopodobnie nie ma!
    Scenariusze są dwa albo zmusicie jakimś cudem wykup po 15zł angażując nowe środki skupując reszte akcji , bądź Anioła zrobi wezwanie np po 2 -3 zeta i wycofa spółke z gp a pieniądze na to ma od roku na koncie
    Gdybyście nie fikali dostalibyście może jakąś dywidende a tak to może bank zlicytuje Wasze akcje jak macie na kredycie bo nie będą wiecznie czekać .
    Mogę się mylić ale kupując po obecnej cenie stracić nie strace a nie koniecznie muszę chcieć 15zł wystarczy 2-3 złote cepr.
    Tylko merytorycznie bo jak zaczniesz pisać o wyciąganiu kasy przez mecenasów odpowiedz sobie na pytanie co te całe ssi z adwokatem chce zrobić i kto najwięcej traci.
    Rada na koniec zamiast z "siekierą" kupić dobrego koniaka na walne może nawet kwiaty zmówić zdrowaśke przed walnym to może coś dywidendy Wam da i na rok wystarczy a i kurs urośnie
    A jak nie to kasa pójdzie na kapitał zapasowy a dokładnie na wieniec dla Was i oferte odkupu po 1zł wszystkiego od Was.
    Mając adwokata Nowaka który nie umie liczyć bo być może nie czytał komunikatu jak się liczy głosy (taka przypadłość większości średniej jakości adwokatów tz rzemieślników) powinien wiedzieć że po pierwsze jest negocjacja osiągnięcia konsensusu czyli ugody .
    Iść na wojne gdzie się ma najwięcej do stracenia a nie ma środków na walke dłuuugą bo brak wpływów nie tak jak przeciwnik który je MA z kontraktów i nie ważne co wykazuje w papierach i jakie ma umowy z kontrachętami bo są to tajemnice handlowe oczym kto jak kto ale nawet aplikant pierwszego roku na adwokata wie a Wasz adwokat nie?
    Chyba że jego specjalność to rozwody to rozumie , wszystko idzie za bezcen.
    Chcesz jeszcze spotkania , proponuje walne 2014 napewno na nim będe ..
  • NIEUCHRONNOŚĆ KARY - ZADOŚĆUCZYNIENIE Autor: ~cepr [89.231.103.*]
    Myślę, że po szczerej spowiedzi, a tę już macie zagwarantowaną, zostaniecie wyjęci po jednym jak rodzynki z ciasta i pożarci przez tryby maszyny, którą z własnej woli uruchamiacie. Spodziewam się również, że najsprytniejsi z was pójdą na współpracę i sami będą uprzejmie donosić na swoich byłych "partnerów biznesowych".

Grasz w przeciwnej drużynie - dosyć jednoznacznie wynika to z wypocin przepełnionych błędami ortograficznym, świadomymi mecenasi) lub nieświadomymi (budowlańcy oraz inny personel naziemny).
    Ilość złamanych przez grupę poznaniaków przepisów jest zatrważająca. Jest przepis jest przestępstwo - jest kara. Panowie rozbójnicy nawet nie zdają sobie sprawy z tego co ich czeka, bo do tej pory to była przystawka, a główne dania dopiero przed nimi. No ale nic się nie da poradzić, jeżeli ktoś w połowie życia zamierza na własne życzenie i z własnej nieprzymuszonej woli złamać raz na zawsze swoją karierę. Takie rzeczy przytrafiają się ludziom w kryzysie wieku średniego, a akurat tkwią w nim po uszy członkowie triumwiratu (Anioła, Piasecki i Żdżarski). Mądrzy ludzie wychodzą z kryzysów życiowych wzmocnieni a głupcy połamani. Tu oczywiście kibicuję, że w końcu zwycięży w nich dobro i zdrowy rozsądek. Tego rozsądku zabrakło innemu Poznaniakowi, Wojtkowi Fibakowi (swoją drogą wychodzi na to, że z tego miasta w świat wychodzą ludzie zdeprawowani do granic).

Czasy biznesmenów o wątpliwych kwalifikacjach moralnych i BEZPRAWNIKÓW (Piasecki i Żdżarski jakbyś miał wątpliwości kogo mam na myśli) to już przeszłość Teraz jest moda na ściganie oszustów w białych kołnierzykach, więc nie tylko samochody za pieniądze akcjonariuszy będą mieli modne.

Tak na koniec powiem ci, że z podobną bezczelnością i hucpą jeszcze nigdy się do tej pory nie spotkałem. I wszystko może uszło by im na sucho gdyby nie skrzyżowały się nam drogi na rynku publicznym. Było dłubać na tej swojej wiosce markety i oszukiwać podwykonawców metodą "na zająca", sponsorując koło gospodyń wiejskich i klub tenisa stołowego (to akurat chwalebne). Czy należysz do ww. trójki, czy do licznego grona przydupasów, którzy żyją z ochłapów rzucanych przez 3 głównych rozbójników, to już sprawa drugorzędna.

Przypomnę warunki załatwienia sprawy,:
    1. Rachunek sumienia((tu raczej sumień)
    2. Żal za grzechy.
    3. Mocne postanowienie poprawy.
    4. Spowiedź szczera.
    5. ZADOŚĆUCZYNIENIE.

Jest niedziela, akurat nadarza się okazja żeby iść do konfesjonału i pogadać z księdzem. Może coś dobrego wam doradzi,(chyba, że traficie na wybitnego spowiednika, też poznaniaka, o nazwisku Petz - wtedy lepiej się nie schylać).

No to Bóg z Wami!
  • MASZ PRAWO cepr NIE SPAC NOCAMI I PISAC DO NAS Autor: ~Łukasz [74.63.112.*]
    rób to jak NAJczęściej odpowiemy za dnia .
    Odpowiedź na twoje wypociny brzmi
    :) jak polszczyzne opanowałeś do perfekcji weź się z twojm adwokatem za matme i naucz się liczyć
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.159.173.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: NIEUCHRONNOŚĆ KARY - ZADOŚĆUCZYNIENIE Autor: ~ef16 [213.156.123.*]
    Cepr, musisz przyznać że dzisiaj wylecieliście z hukiem. Chcesz sprzedać akcje ? chętnie odkupię większą ilość po 1-1,2 jeśli masz problem z upłynnieniem. Od dawna zakładam że Anioła będzie kosztował w tym roku 3 zł, a w przyszłym 4-6 w zależności od koniunktury.
  • nie wiem o czym mówisz.. lepiej poczytaj to Autor: ~cepr [89.231.103.*]
    http://biznes.onet.pl/prokuratura-zlecila-ernst-young-opinie-ws-amber-go,18493,5538093,5224060,403,1,news-detal

Bardzo podoba mi się ten pomysł. A panów Piaseckiego i Żdżarskiego nie mam ochoty już sponsorować. To że się dajecie im wodzić za nos to wasza sprawa.
  • Re: nie wiem o czym mówisz.. lepiej poczytaj to Autor: ~ef16 [213.156.123.*]
    szkoda że Ciebie tam nie zatrudnili , jesteś w końcuspecem od afer:) i szkoda że Anioła nie chce spadać, bo chętnie bym dokupił po taniości...
  • Re: nie wiem o czym mówisz.. lepiej poczytaj to Autor: ~Łukasz [74.63.112.*]
    Jak tam cepr rozliczony jesteś po walnym co do grosza czy bukujesz termin na walne w 2013 , może opadnie po Was smród do tego czas.
[x]
PBOANIOLA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.