• raport Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    jak podoba się wam raport kwartalny?, chyba pierwszy raz podali szczegółowe dane co się dzieje wokół spółki (postępowania sądowe, dane dłużników, wierzycieli, itd). Niespodziewany krok do przodu, bo do tej pory to same "ściemy".
    Uważam, że jest źle ale nie beznadziejnie i przy odpowiednim zaangażowaniu i dobrej woli można z tego wyjść. Fakt, że znając polskie realia to posiedzimy tu kilka lat, skoro taki Sąd do dnia dzisiejszego nie wyznaczył terminu posiedzenia w sprawie sprzeciwu jednego z wierzycieli (wygląda na to że domniemanego). Zastanawia mnie jak zachowa się BGŻ w sytuacji przedłużających się spraw i postępowania układowego? Mają kilka magazynów, które wprawdzie są puste:-) ale można je wynajmować i spłacać wierzycieli.
  • Re: raport Autor: ~FQ [83.0.244.*]
    BARDZO PIĘKNY RAPORT, ŚLICZNY...
  • Re: raport Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    a Ty swoje:-)
  • Re: raport Autor: ~FQ [83.0.244.*]
    NO JAK NA NIEGO PATRZE TO PIERWSZE CO MI PRZYCHODZI NA MYŚL TO: JAKI ON PIĘKNY!!!!! ALE GO NIE CZYTAM BO WOLE NP. WYJŚĆ Z PSEM...LUB ZROBIĆ COKOLWIEK INNEGO...POPATRZEĆ W OKNO...SZKODA MI NA TO CZASU ŻEBY CZYTAĆ TE BREDNIE!!!!!!!!!!!!
  • Re: raport Autor: ~pankracy [95.160.240.*]
    taki super że od razu 100% wzrostu hehe
  • Re: raport Autor: ~Zenek [217.212.230.*]
    Groszowki odbijaja co niektore juz na gieldzie 3-4 grosze mozna i tu sie niedlugo spodziewac a pozniej wyzej albo kaput!
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.