obecna wycena yawalu to wlasciwie odzwierciedlenie jego pakietu akcjii pagedu-ktory jest w trendzie wzrostowym.reszta jest wyceniana przez szulernie na zero.jesli mzyki nie radza sobie z tym interesem powinni dac sobie spokoj i skoncentrowac sie na pagedzie.a yawal w sposob naturalny trafilby do najwiekszego gracza na rynky-ket sa ale nie po cenach 5-6 zl
obok tego Yawalu, powiem szczerze zachwytu na mnie nie zrobił ..... wyglądało tak jak by tam nikogo nie było :-( co prawda było to w piatek po południu
przejedż się w sobote i niedziele- utwierdż się. 200mln obrotu....................od poniedziałku do piątku do godz.16 jak wolisz. Problem Yawalu to Mzyki .Kris jak sądzisz jak Yawal zapłaci bodajże 15 mln za nowe akcje Pagedu.Do kiedy ma termin ? Rafako ....no, no , chyba tak
mozliwe ze na rafako zlapales dno.ale info o rezygnacjii pge z blokow w oplu bylo b.grozne.teraz cos pisza o aneksie.tauron raczej nie zrezygnuje z blokow w jaworznie ma jego instalcje maja 30 lat i sie sypia.jesli w to wierzysz to oakuj na maxa polimex i most.warszawa-bo to koledzy rafako.co do yawala-b.ladna niespodzianke zrobila rodzinka m.przyspieszajac raport.bylo sie z czego chwalic
obrót w 2 dni jak na Yawal b.duży. Jakieś umówione transakcje ....np dzisiaj 10000 x 5,92 zł i blisko 12 tys. 5,82 . Wczoraj podobnych kilka ale 10-15% niżej. Prawie 150 tys. akcji we wtorek i dzisiaj .
przyznam szczerze że ten myk z wcześniejsza publikacją raportu i poziom wyników mnie zaskoczył. ciekawe o co kaman ?. chyba trzeba wykonać telefon do Don Patro i będziemy mieli powtórkę z Resbudu czy Wistilu; każdy wyjdzie i będzie git :-]
Kris widzisz Rafako ( 30% w 3 dni ) ? Yawal raczej denko po wynikach udeptał na 5,50 .Jeszcze pare spraw musi się w Yawciu wyjaśnić. Druga instancja w sądzie w sprawie emisji ( na 99% negatywna decyzja ) , forma zapłaty za nową emisje Paged , na dywidende za 2012 nie liczę,2 i 3 kw. zaplusuje , więc czekamy.
tak miales racje-GRATULUJE.idzie ostro w gore z most.warszawa bo znowu robia nadzieje na bloki w opolu.plitycy widac skutecznie naciskaja na pge.dla rozrywki pusc sobie na you tube-urban o damach
Mostka W-wa też nabyłem po 3,08-3,13 ,Jak lewą rękę to i prawą trza mieć .Szkoda , że na D+3 mostostalu nie dają.Orzeł Biały polecam ( tyle , że niedużo bo mało płynny ).Yawal z kilka dni pokisi się 5,50-5,90 ,
mowilem tobie o groclinie po 10.20.nie wspomne o takich zapomnianych perelkach jak prochem czy ropczyce jestem b.cierpliwy.za to arcus na wynikach mnie zupelnie zawiodl ale ma byc 10 gr.dywidendy/pozdro
w ramach reklamy polecam Vindexus, Zastal i PCGuard, bardzo dobre wyniki za 1Q i badzo niedowartościowane a i technicznie jest dobrze.
Co do Yawalu to oscylator stochastyczny jest obecnie w granicach 10 wiec za chwile znowu odbije kilkanascie procent w gore bo yawal lubi sobie tak skakac a pozniej znowu na dol
pomylka.. w nast tygodniu pojdzie kilka procent w gore ze wzgledu na to ze yawal ma takie odpaly chwilowe ale bedzie to jednak tylko kilka procent ze wzgledu na slabe wyniki za 1Q, po tych kilku procentach zaczna sie spadki dlugoterminowe.. jak to mawial Warren, "sprzedawaj fakty" , fakt jest taki ze wiekszosc bedzie sie pozbywala akcji i przez to beda dlugoterminowe spadki ale teraz jeszcze krotkoterminowcy sprobuja znowu zrobic odpal w gore ale przez dlugoterminowcow im sie nie uda i pojdzie tylko kilka procent w gore a nie jak zawsze kilkanascie...