skąd się wzięła w SF na 31 marca wartość firmy 14.998 tys. skoro obok widnieje na 31.12.2012 kwota 3.871? Znowu tabelki im się pomyliły?, Czy coś nowego wydarzyło się w Q1 czegoś nie zauważyłam? Może ktoś jest mądrzejszy ode mnie..?
Lilly,jutro walne Zarząd zajęty innymi tematami, dodatkowo obligacje...poprawki do raportu zaczną się od środy..Martwią spadki w poszczególnych kategoriach produktów...poraz pierwszy zero informacji o jakichkolwiek nowościach..w tej branzy to oznacza cofanie się...
na stronie Miraculum od stycznia 2013 zero jakiejkolwiek aktywności..
...źle to wygląda...cisza przed burzą..
Zarząd, zajęty...? hmmm... czytaniem wyników finansowych za 2012, które milion razy korygowali i chyba sami nie wiedzą jakie tam cyfry powinny być. No i pewnie kombinują jak tu wcisnąć kity, że spółka Pani Walewska to po to, żeby akcjonariusz mógł inwestować w tą markę poprzez tą Spółkę. Oni chyba myślą, że na giełdzie sami upośledzeni intelektualnie ludzie i łykają jak pelikany te brednie.
Szykuje się wałek...rozum mi tak podpowiada. Dlaczego powołali taki twór jak "Pani Walewska" ? i zamienili zarząd...No co o tym można myśleć...??tylko jedno Wałek Wałków.
Gdyby spółka była ok to Prezes by się publicznie wypowiedział na ten temat...ale nie zrobił tego.., ba już "sprytnie" nie jest prezesem.
A do tego zamknięcie sklepu internetowego...nie rozumiem, jeśli ktoś to wszystko potrafi logicznie wyjaśnić to bardzo proszę....
Wzrost - chyba nabitych w butelkę. Nie maja czym płacić dostawcom. Dymają wszystkich i na wszystkim co możliwe. Niech im nikt nie wierzy. śmieszne zakupy na koniec sesji aby podbić cenę.