• czy ktoś może wie Autor: ~Lili [37.31.6.*]
    skąd się wzięła w SF na 31 marca wartość firmy 14.998 tys. skoro obok widnieje na 31.12.2012 kwota 3.871? Znowu tabelki im się pomyliły?, Czy coś nowego wydarzyło się w Q1 czegoś nie zauważyłam? Może ktoś jest mądrzejszy ode mnie..?
  • Re: czy ktoś może wie Autor: ~Ona [178.183.220.*]
    Lilly,jutro walne Zarząd zajęty innymi tematami, dodatkowo obligacje...poprawki do raportu zaczną się od środy..Martwią spadki w poszczególnych kategoriach produktów...poraz pierwszy zero informacji o jakichkolwiek nowościach..w tej branzy to oznacza cofanie się...
    na stronie Miraculum od stycznia 2013 zero jakiejkolwiek aktywności..
    ...źle to wygląda...cisza przed burzą..
  • Re: czy ktoś może wie Autor: ~Lili [178.182.231.*]
    Zarząd, zajęty...? hmmm... czytaniem wyników finansowych za 2012, które milion razy korygowali i chyba sami nie wiedzą jakie tam cyfry powinny być. No i pewnie kombinują jak tu wcisnąć kity, że spółka Pani Walewska to po to, żeby akcjonariusz mógł inwestować w tą markę poprzez tą Spółkę. Oni chyba myślą, że na giełdzie sami upośledzeni intelektualnie ludzie i łykają jak pelikany te brednie.
  • Re: czy ktoś może wie Autor: ~Szykuje Się Wałek [83.29.167.*]
    Szykuje się wałek...rozum mi tak podpowiada. Dlaczego powołali taki twór jak "Pani Walewska" ? i zamienili zarząd...No co o tym można myśleć...??tylko jedno Wałek Wałków.
    Gdyby spółka była ok to Prezes by się publicznie wypowiedział na ten temat...ale nie zrobił tego.., ba już "sprytnie" nie jest prezesem.
    A do tego zamknięcie sklepu internetowego...nie rozumiem, jeśli ktoś to wszystko potrafi logicznie wyjaśnić to bardzo proszę....
  • Re: czy ktoś może wie Autor: ~prawda [89.77.59.*]
    Skoro zarząd milczy w takiej sytuacji....to nie może być dobrze, obym się mylił
  • Re: czy ktoś może wie Autor: ~gegtr [31.11.216.*]
    wiszą mi jeszcze 5 tyś. z nie wykupionych obligacji, szczerze wątpię że wykupią je na koniec czerwca, więc wakacji w tym roku nie będzie :-(
  • Re: czy ktoś może wie Autor: ~PKC [89.77.59.*]
    Rośniemy moi drodzy , kupować PKC
  • Re: czy ktoś może wie Autor: ~Wzrosty [83.27.202.*]
    Mega wzrosty jeszcze dzisiaj...ładować papier po korek !!!!
  • Re: czy ktoś może wie Autor: ~Taki Tam [87.205.30.*]
    Wzrost - chyba nabitych w butelkę. Nie maja czym płacić dostawcom. Dymają wszystkich i na wszystkim co możliwe. Niech im nikt nie wierzy. śmieszne zakupy na koniec sesji aby podbić cenę.
  • Re: czy ktoś może wie Autor: ~realista [83.27.202.*]
    Trzeba oddawać papier bo już nic dobrego nas nie czeka
  • Re: czy ktoś może wie Autor: ~jak to? [85.218.77.*]
    Dwa posty wczesniej pisales, ze mega wzrosty, a teraz oddawac? Dosyc zmienne rekomendacje. Kto mądry ten trzyma.
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,62 2026-05-15 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.