• co dalej? Autor: ~rafałek95 [82.139.25.*]
    Proszę mi wytłumaczyć co się teraz stanie z BOMI.
    Mam trochę akcji tej spułki
  • Re: co dalej? Autor: ~ador [46.151.76.*]
    Po 6 miesięcy od uprawomocnienia się upadłości likwidacyjnej zdjęcie z notowań (będzie komunikat na stronie GPW),jeżeli nie sprzedasz wcześniej,dostaniesz od syndyka forme papierową ile masz akcji i możesz handlować tym choćby pod budką z piwem, bo na inne cuda sie tu juz nie zanosi, jak mawiał klasyk "zobaczyłem,kupiłem,wtopiłem" ale na bananowej to teraz tak 90 %:)
  • Re: co dalej? Autor: mularczw [157.25.192.*]
    Czy jeśli zostąłem z jakąś ilością akcji i jak dostanę tą papierową wersję od Syndyka, to czy będę mógł rozliczyć sobie stratę? Czy np korzystając z rachunku maklerskiego w mBanku, zostanie to automatycznie uwzględnione? Z góry dzięki za pomoc.
  • Re: co dalej? Autor: ~Zenek [89.79.108.*]
    Jeśli chcesz rozliczyć jako stratę podatkową, to musisz je SPRZEDAĆ.

Obojętnie czy na giełdzie, czy poza nią.
    Obojętnie czy w wersji papierowej, czy zdematerializowanej.

Sam przyznasz, że łatwiej jest sprzedać na giełdzie, póki akcje te są tam jeszcze notowane.
  • Re: co dalej? Autor: ~klon [217.212.230.*]
    jeszcze cuda się zdarzyć mogą
  • Re: co dalej? Autor: ~MOP [31.6.156.*]
    TAK CUDA BOMI PRZEJMIE EMPERIE
  • Re: co dalej? Autor: ~Legolas [37.30.230.*]
    Jak nie zrobią podbitki do conajmniej 5groszy obojętnie czy po infie lub bez infa to Bomi przypadnie miano najgorszego bankruta na giełdzie ktory spadł z ponad 15groszy bez rzadnej nawet jednogroszowej podbitki !Wszystkie firmy odbijały nawet Hb ktora ma najdziwniejszą likwidacje jaką widziałem odbiła z 1 na 5 groszy !
  • Re: co dalej? Autor: ~Bóbr [83.5.255.*]
    A ja właśnie przejrzałem wyniki ABM SOLID za ostatni kwartał i ich historię upadłościową i nie widzę żadnej różnicy poza tą, że tam to budownictwo, a tu to handel ....
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.