Po 6 miesięcy od uprawomocnienia się upadłości likwidacyjnej zdjęcie z notowań (będzie komunikat na stronie GPW),jeżeli nie sprzedasz wcześniej,dostaniesz od syndyka forme papierową ile masz akcji i możesz handlować tym choćby pod budką z piwem, bo na inne cuda sie tu juz nie zanosi, jak mawiał klasyk "zobaczyłem,kupiłem,wtopiłem" ale na bananowej to teraz tak 90 %:)
Czy jeśli zostąłem z jakąś ilością akcji i jak dostanę tą papierową wersję od Syndyka, to czy będę mógł rozliczyć sobie stratę? Czy np korzystając z rachunku maklerskiego w mBanku, zostanie to automatycznie uwzględnione? Z góry dzięki za pomoc.
Jak nie zrobią podbitki do conajmniej 5groszy obojętnie czy po infie lub bez infa to Bomi przypadnie miano najgorszego bankruta na giełdzie ktory spadł z ponad 15groszy bez rzadnej nawet jednogroszowej podbitki !Wszystkie firmy odbijały nawet Hb ktora ma najdziwniejszą likwidacje jaką widziałem odbiła z 1 na 5 groszy !
A ja właśnie przejrzałem wyniki ABM SOLID za ostatni kwartał i ich historię upadłościową i nie widzę żadnej różnicy poza tą, że tam to budownictwo, a tu to handel ....