źle to wróży dla kursu. Przypominam nowym że ten pan przez cały miesiąc przed wynikami podciągał sztucznie kurs 5 sztukami a jego kolesie czekali aż uzbiera się więcej chętnych na kupno po czym systematycznie sypali całymi garściami. Na bank znali wyniki i systematycznie upłynniali swoje udziały po dobrych cenach!
Śmieszny gosciu, przestan juz straszyc armagedonem i zdecyduj sie na jeden nick bo sam sie niedlugo pogubisz
pod jakim nickiem i w ktorą stronę na jakiej spolce naganiasz
Dnia 2013-05-06 o godz. 18:08 ~ten napisał(a):
> Śmieszny gosciu, przestan juz straszyc armagedonem i
> zdecyduj sie na jeden nick bo sam sie niedlugo pogubisz
pod
> jakim nickiem i w ktorą stronę na jakiej spolce naganiasz
> ~BEN [83.27.159.*
~2 pytanka [83.27.159.*]
masz jeszcze
> jakies inne nicki ?
nie tylko te dwa
niech straszą niech piszą zostawcie ich za to im płacą ciekawe tylko ile 20gr za post :)))) .
kto ma oddać już dawno oddał kto trzyma bedzie trzymał bo mamy w dup...ie czy dziś jutro to spadnie do 50 czy wzrośnie do 70gr. tu trzeba poczekać i kto chce zarobić bo papier jest trzymany w sposób niewiarygodny.
większość z nas gra długoterminowo i czekamy na konkret tzn. min 100-200%.
nie bawimy się grosze, a jak spadnie niżej to się dokupi spokojna wasza ......
Tak jak pisałem już wcześniej przeczytajcie ten raport jeszcze raz i podejmijcie sami decyzje co zrobić.
Pisałem również że bracia ukraińcy nie są w du.... bici i pilnują swojego interesu.
Nawet tu u nas na forum :)))) i czy ja czy ktokolwiek z nas może tylko popierd.... tu głupat sternik każe up pójdzie 100% w tydz karze kisić posiedzimy m-c na 0.6x
RAPORT 2012 jest dla mnie lepszy bo odzwierciedla to co jest faktycznie,
i jak to juz wielokrotnie pisano wszystkie koszty maleją a strata hmmm.
sam denis pewnie zegarek ma za 2 mln dolców więc nie rośmieszajcie mnie.
Ciekawe czy w czerwcu nie okaże się na walnym że ukraina ma 95% akcji i nagle okażę się że są kontrakty i ten spadek 1 mln aku był spowodowany tym iż 1 z fabryk w 2012r. np. była przestawiana na inną technologię ;)
Każdy ma swój rozum i niech się nim kieruje
Pozdrawiam
Chciałbyś spadek do 50 gr. Do 50 gr to będzie korekta, ale z 40 gr. To spadnie jeszcze niżej, a po wynikach będzie 0,3x. Denis ma zegarek za 2 mln? Pewnie ma i za 4 mln, a skąd ma kasę? Z IPO! Wydymali Polaków z kasy i inwestorów z bananowej mają gdzieś.
Każdy negatywny post jest wart 20 groszy? W takim razie jeszcze pół roku i za każdy post będzie się należała jedna akcja Westy :) Optymiści nie dostają kasy za pisanie, oni utwierdzają się w przekonaniu, że dobrze zainwestowali, dlatego wypisują tu swoje marzenia.
Jaki interes mają Ukraińcy żeby wykazywać zyski? Żeby dać takim jak Ty zarobić? Myśl!
Ja nie mam zamiaru nikogo dymać, jutro będę mógł wypłacić z mojego konta maklerskiego wszystkie środki i trzymam się z giełdy daleko. Straciłem na Weście wystarczająco dużo i mam dość tego, że to inni dymali mnie z kasy. Być może inne spółki dadzą zarobić, ale nie ta. Jestem po prostu rozżalony. Niestety to co święci się w Weście odkryłem zbyt późno. Przeanalizuj sobie jak historycznie wyglądała wartość księgowa i zyski/straty spółki.
Westa jest producentem akumulatorów i tyle. Powiecie mi, a co z odzyskiem ołowiu. Nic. To jest już inna spółka, która jest w rękach Denisa. I wierzę w to, że ona akurat będzie wykazywała zyski sprzedając Weście ołów z sowitą prowizją. Podejrzewam, że Westa będzie robiła akumulatory i sprzedawała je (lub już sprzedaje) innej firmie Denisa, która zajmuje się dystrybucją. Wierzę w to, że ona też sowicie zarobi. A Westa? Spółka od czarnej roboty, która sztucznie balansuje na granicy opłacalności i upadłości.
Też doszedłem do tego wniosku i wysofałem się z giełdy... nie ma w co zainwestowac...
wszystko leży i kwiczy... brak kasy... brak impulsu... i chyba tak bedzie jeszcze długo
Racja: koniec z byciem w roli dawcy kapitału - niech sie walą wszyscy maklerzy i OFE na ryj!
Nie pierwszy raz widzę ten schemat na forum, że ktoś niby stracił na spółce niemałe pieniądze, a potem miesiącami bezinteresownie uświadamia innych, żeby zrobili podobnie i pozbyli się ciężaru.
Ciekawe jak nazywa się taki syndrom.
Zawsze według tego schematu, może być już tylko gorzej i nie ma innej opcji.
Jeżeli kurs spółki zmienia kierunek, "uświadamiacze" dziwnym trafem wyparowują jak kamfora.
Ciekawe czy z tego powodu, że dostali wylewu, od nadmiernego ciśnienia krwi, czy piszą w tym momencie w inna stronę.
Każdy może sobie na to odpowiedzieć.
pytanie do ciebie - jeśli jesteś taki zadowolony że oddałeś z 70% czy większa stratą to co tu jeszcze robisz. chyba nie z tego powodu że dbasz o cudzy portfel inwestycji.
jeśli faktycznie oddałeś z taką stratą to mało kto to rozumie - jaką robiło ci różnicę trochę w to czy w tamto, a warto było poczekać bo niedługo odbije.
z kolei jeśli ratowałeś większą gotówkę - to znakiem tego ty ostatnio wywaliłeś jak głupi bez opamiętania potężny pakiet akcji i tobie zawdzięczamy te spadki a zatem niedługo kurs powróci do poziomu sprzed spadków
Widzisz ezio ja nie sprzedaję ze stratą i dlatego nie muszę siebie i innych wkurzać.
Coraz mniej piszę na tym waszym forum bo szkoda mi czasu na pierdoły jakie wypisujecie.
Sprzedałeś pakiet to nie wprowadzaj w błąd innych, to nie są już Twoje pieniądze.
Wchodziłeś w Westę z chęci zysku a opinie brałeś z forum i dlatego dałeś się wydymać.
Czas pokaże który z nas miał rację.
Niema co gdybać, moja gra polega na tym, że jak inwestuję to w połowie nie wyskakuję.
GRAM DO KOŃCA ZAŁOŻONEGO PRZEZEMNIE CELU.
Pozdrawiam cierpliwych i trzeźwo myślących.