• Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~BEN [83.27.159.*]
    źle to wróży dla kursu. Przypominam nowym że ten pan przez cały miesiąc przed wynikami podciągał sztucznie kurs 5 sztukami a jego kolesie czekali aż uzbiera się więcej chętnych na kupno po czym systematycznie sypali całymi garściami. Na bank znali wyniki i systematycznie upłynniali swoje udziały po dobrych cenach!
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~ten [5.60.155.*]
    Śmieszny gosciu, przestan juz straszyc armagedonem i zdecyduj sie na jeden nick bo sam sie niedlugo pogubisz
    pod jakim nickiem i w ktorą stronę na jakiej spolce naganiasz

~BEN [83.27.159.*
    ~2 pytanka [83.27.159.*]

masz jeszcze jakies inne nicki ?
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~2 pytanka [83.27.159.*]
    Dnia 2013-05-06 o godz. 18:08 ~ten napisał(a):
    > Śmieszny gosciu, przestan juz straszyc armagedonem i
    > zdecyduj sie na jeden nick bo sam sie niedlugo pogubisz
    pod
    > jakim nickiem i w ktorą stronę na jakiej spolce naganiasz

> ~BEN [83.27.159.*
    ~2 pytanka [83.27.159.*]

masz jeszcze
    > jakies inne nicki ?
    nie tylko te dwa
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~sylwuś [83.20.156.*]
    kłamczuch......
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~karlsmen [46.76.79.*]
    niech straszą niech piszą zostawcie ich za to im płacą ciekawe tylko ile 20gr za post :)))) .
    kto ma oddać już dawno oddał kto trzyma bedzie trzymał bo mamy w dup...ie czy dziś jutro to spadnie do 50 czy wzrośnie do 70gr. tu trzeba poczekać i kto chce zarobić bo papier jest trzymany w sposób niewiarygodny.
    większość z nas gra długoterminowo i czekamy na konkret tzn. min 100-200%.
    nie bawimy się grosze, a jak spadnie niżej to się dokupi spokojna wasza ......
    Tak jak pisałem już wcześniej przeczytajcie ten raport jeszcze raz i podejmijcie sami decyzje co zrobić.
    Pisałem również że bracia ukraińcy nie są w du.... bici i pilnują swojego interesu.
    Nawet tu u nas na forum :)))) i czy ja czy ktokolwiek z nas może tylko popierd.... tu głupat sternik każe up pójdzie 100% w tydz karze kisić posiedzimy m-c na 0.6x
    RAPORT 2012 jest dla mnie lepszy bo odzwierciedla to co jest faktycznie,
    i jak to juz wielokrotnie pisano wszystkie koszty maleją a strata hmmm.
    sam denis pewnie zegarek ma za 2 mln dolców więc nie rośmieszajcie mnie.
    Ciekawe czy w czerwcu nie okaże się na walnym że ukraina ma 95% akcji i nagle okażę się że są kontrakty i ten spadek 1 mln aku był spowodowany tym iż 1 z fabryk w 2012r. np. była przestawiana na inną technologię ;)

Każdy ma swój rozum i niech się nim kieruje
    Pozdrawiam
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~ezio [89.191.152.*]
    Chciałbyś spadek do 50 gr. Do 50 gr to będzie korekta, ale z 40 gr. To spadnie jeszcze niżej, a po wynikach będzie 0,3x. Denis ma zegarek za 2 mln? Pewnie ma i za 4 mln, a skąd ma kasę? Z IPO! Wydymali Polaków z kasy i inwestorów z bananowej mają gdzieś.

Każdy negatywny post jest wart 20 groszy? W takim razie jeszcze pół roku i za każdy post będzie się należała jedna akcja Westy :) Optymiści nie dostają kasy za pisanie, oni utwierdzają się w przekonaniu, że dobrze zainwestowali, dlatego wypisują tu swoje marzenia.

Jaki interes mają Ukraińcy żeby wykazywać zyski? Żeby dać takim jak Ty zarobić? Myśl!
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    jaki interes????
    jak to piszesz żeby wydymać po raz 2 przy 2-3 złotych, lub wyżej
    a jakim sposobem to się domyśl....
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~ezio [89.191.159.*]
    Ja nie mam zamiaru nikogo dymać, jutro będę mógł wypłacić z mojego konta maklerskiego wszystkie środki i trzymam się z giełdy daleko. Straciłem na Weście wystarczająco dużo i mam dość tego, że to inni dymali mnie z kasy. Być może inne spółki dadzą zarobić, ale nie ta. Jestem po prostu rozżalony. Niestety to co święci się w Weście odkryłem zbyt późno. Przeanalizuj sobie jak historycznie wyglądała wartość księgowa i zyski/straty spółki.

Westa jest producentem akumulatorów i tyle. Powiecie mi, a co z odzyskiem ołowiu. Nic. To jest już inna spółka, która jest w rękach Denisa. I wierzę w to, że ona akurat będzie wykazywała zyski sprzedając Weście ołów z sowitą prowizją. Podejrzewam, że Westa będzie robiła akumulatory i sprzedawała je (lub już sprzedaje) innej firmie Denisa, która zajmuje się dystrybucją. Wierzę w to, że ona też sowicie zarobi. A Westa? Spółka od czarnej roboty, która sztucznie balansuje na granicy opłacalności i upadłości.
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~lex mex [178.36.55.*]
    Też doszedłem do tego wniosku i wysofałem się z giełdy... nie ma w co zainwestowac...
    wszystko leży i kwiczy... brak kasy... brak impulsu... i chyba tak bedzie jeszcze długo
    Racja: koniec z byciem w roli dawcy kapitału - niech sie walą wszyscy maklerzy i OFE na ryj!
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Nie pierwszy raz widzę ten schemat na forum, że ktoś niby stracił na spółce niemałe pieniądze, a potem miesiącami bezinteresownie uświadamia innych, żeby zrobili podobnie i pozbyli się ciężaru.
    Ciekawe jak nazywa się taki syndrom.
    Zawsze według tego schematu, może być już tylko gorzej i nie ma innej opcji.
    Jeżeli kurs spółki zmienia kierunek, "uświadamiacze" dziwnym trafem wyparowują jak kamfora.
    Ciekawe czy z tego powodu, że dostali wylewu, od nadmiernego ciśnienia krwi, czy piszą w tym momencie w inna stronę.
    Każdy może sobie na to odpowiedzieć.
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~skipper [80.53.90.*]
    ezio

pytanie do ciebie - jeśli jesteś taki zadowolony że oddałeś z 70% czy większa stratą to co tu jeszcze robisz. chyba nie z tego powodu że dbasz o cudzy portfel inwestycji.

jeśli faktycznie oddałeś z taką stratą to mało kto to rozumie - jaką robiło ci różnicę trochę w to czy w tamto, a warto było poczekać bo niedługo odbije.

z kolei jeśli ratowałeś większą gotówkę - to znakiem tego ty ostatnio wywaliłeś jak głupi bez opamiętania potężny pakiet akcji i tobie zawdzięczamy te spadki a zatem niedługo kurs powróci do poziomu sprzed spadków

pzdr dal wytrwałych
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: lew429 [77.254.71.*]
    Widzisz ezio ja nie sprzedaję ze stratą i dlatego nie muszę siebie i innych wkurzać.
    Coraz mniej piszę na tym waszym forum bo szkoda mi czasu na pierdoły jakie wypisujecie.
    Sprzedałeś pakiet to nie wprowadzaj w błąd innych, to nie są już Twoje pieniądze.
    Wchodziłeś w Westę z chęci zysku a opinie brałeś z forum i dlatego dałeś się wydymać.
    Czas pokaże który z nas miał rację.
    Niema co gdybać, moja gra polega na tym, że jak inwestuję to w połowie nie wyskakuję.
    GRAM DO KOŃCA ZAŁOŻONEGO PRZEZEMNIE CELU.
    Pozdrawiam cierpliwych i trzeźwo myślących.
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~BEN [83.5.84.*]
    Witamy Lwa w końcu drapieżnik się pojawił -wielu naiwnych przez ciebie utopiło- ale masz u mnie szacun że nie bałeś się odezwać!
  • Re: Zauważyliście pojawienie się pod koniec sesji słynnego pana 5 sztuk Autor: ~ra [62.152.153.*]
    trzeba bylo sprzedawac 50 do 60 groszy teraz czekam na 30 do 35groszy im szybciej sprzedacie tym lepiej dal was!!!!!
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.