• Wyniki i przyszłość spółki Autor: ~Marian [84.40.154.*]
    Jak uważacie? Jaką spółka ma szanse wyjścia z dołka? A może to już jedynie stan agonalny i jest kwestią czasu likwidacja spółki??
  • Re: Wyniki i przyszłość spółki Autor: ~romanow85 [213.156.106.*]
    Ciężko powiedzieć, ale dziwnie cicho wokół spółki sie zrobiło. Kurs też nie spadł do poziomu 0,1, jak było wcześniej. Ja narazie zostaje, źle nie kupiłem, a nie wiadomo co tutaj może się wydarzyć. Długoterminowo moze jeszcze cos bedzie, ale też się nie zdziwie jak bedzie koniec. Tyle, że w obecnej sytuacji to na całej GPW nie wiadomo, w które spółki warto się angażować. GPW w Bananowie:)
  • Re: Wyniki i przyszłość spółki Autor: ~realista [87.205.152.*]
    Póki cena jest poniżej 10 zeta nie warto się angażować...
  • Re: Wyniki i przyszłość spółki Autor: ~Marian [84.40.154.*]
    No nie wiem, czy warto wejść w spółkę z branży budowlanej, której akcje są wycenianiane na 10 zł. ABM Solid całkiem niedawno kosztował ponad 20 zł i co sie stało to wszyscy dobrze wiedzą:) a może ABM jest alternatywą na lepsze lata, emerytalne, pod warunkiem, że jej nie zlikwidują :) Patrząc na aktywa spółki i na zadłużenie to nie wyglada to na tę chwile najlepiej.
  • Re: Wyniki i przyszłość spółki Autor: ~JEBAKA [77.255.254.*]
    ALE jaja !!!!!! To te akcje kosztowały kiedyś 30 zeta ...?????? CO ta giełda i akcja robi z ciężko zapracowanym i zainwestowanym kapitałe...To hańba!!!!! JUż lepiej wszystko wydawać na panienki niż inwestować na tej GPW.....
  • Re: Wyniki i przyszłość spółki Autor: ~widmo [89.230.110.*]

jak to co, robi to co zwykle, drenuje kapitał od frajerstwa do grubych portfeli
    przeciez twoje pieniadze nie znikneły tylko nie sa juz twoje , zawsze tak bylo i bedzie
    dawcy kapitału sa zawsze potrzebni , ot i cała tajemnica
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 15:20:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.