Ciężko powiedzieć, ale dziwnie cicho wokół spółki sie zrobiło. Kurs też nie spadł do poziomu 0,1, jak było wcześniej. Ja narazie zostaje, źle nie kupiłem, a nie wiadomo co tutaj może się wydarzyć. Długoterminowo moze jeszcze cos bedzie, ale też się nie zdziwie jak bedzie koniec. Tyle, że w obecnej sytuacji to na całej GPW nie wiadomo, w które spółki warto się angażować. GPW w Bananowie:)
No nie wiem, czy warto wejść w spółkę z branży budowlanej, której akcje są wycenianiane na 10 zł. ABM Solid całkiem niedawno kosztował ponad 20 zł i co sie stało to wszyscy dobrze wiedzą:) a może ABM jest alternatywą na lepsze lata, emerytalne, pod warunkiem, że jej nie zlikwidują :) Patrząc na aktywa spółki i na zadłużenie to nie wyglada to na tę chwile najlepiej.
ALE jaja !!!!!! To te akcje kosztowały kiedyś 30 zeta ...?????? CO ta giełda i akcja robi z ciężko zapracowanym i zainwestowanym kapitałe...To hańba!!!!! JUż lepiej wszystko wydawać na panienki niż inwestować na tej GPW.....
jak to co, robi to co zwykle, drenuje kapitał od frajerstwa do grubych portfeli
przeciez twoje pieniadze nie znikneły tylko nie sa juz twoje , zawsze tak bylo i bedzie
dawcy kapitału sa zawsze potrzebni , ot i cała tajemnica