• OSZUKIWANIA CIĄG DALSZY Autor: ~Akcjonariusz [194.114.62.*]
    Ciekawa jestem czy ktoś z Was zaglądał na wypis KRS SPQRa?? W aktualnym wypisie są ciekawe informacje, ale w historii wpisu jeszcze ciekawsze. Prezes Robert Sieńkowski pełni funkcję z naruszeniem prawa - robią sobie ze wszystkich jaja, ale to się skończy. Mogę wam obiecać. Gdzie są zatwierdzenia sprawozdań finasowych?? Już wkrótce odwiedzi spółkę kurator :) A Pan Prezes będzie szukał schronienia pewnie na Cyprze - w końcu jest Pełnomocnikiem spółki cypryjskiej. Szambo dopiero się rozleje.
  • Re: OSZUKIWANIA CIĄG DALSZY Autor: ~kamillo [78.8.81.*]
    Możesz podesłać więcej szczegółów na prv?? Przyłącz się do "oszukaninanovian.pl" to dop.....my im razem. Sku......ny wyprzedają majątek, bo pewnie nie mają już nic do stracenia. Wczoraj poszedł WDB cały pakiet. Ale na naszej spółeczce cisza. Jeszcze trochę to i w spółce będzie taka pustka że tylko echo będzie :))))))Z drugiej strony może jest szansa ugryzienia Novianów od strony Spqr SA. Nie ma zatwierdzeń sprawozdań finansowych a z drugiej strony co do Rady Nadzorczej już pisałem że zrobili sobie prywatny folwark.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/WDB-BROKERZY-UBEZPIECZENIOWI-S-A-Zawiadomienie-akcjonariusza-w-zwiazku-ze-zmiana-udzialu-w-glosach-na-WZ-2814914.html
  • Re: OSZUKIWANIA CIĄG DALSZY Autor: ~xxx1xxx [156.17.35.*]
    No i zrobili skup akcji własnych za 1200 zł ....:D
  • Re: OSZUKIWANIA CIĄG DALSZY Autor: ~aaa [46.112.188.*]
    Skupu nie doczekają. Wkrótce będzie dym i przedstawią zarzuty. Pierwszy na liście PCh już z zarzutami siedzi. Amber Gold to przy tym amatorka.
    PCh już siedzi....? oby nie był słupem Rudego knura bo zmienia prawo puszcza i jeszcze z naszych podatków odszkodowania zapłacą jak domaga się niewiniątko Sawicka ....:D poprostu jaja
    Napisz gdzie siedzi to możę mu podeślemy prezent w postaci jakigoś grubasa co by mu się nie nudziło jak się będzie schylał po mydło ....
  • Re: OSZUKIWANIA CIĄG DALSZY Autor: ~aaa [46.113.23.*]
    Panowie z WDMu już są z zarzutami do innej sprawy

http://www.newconnect.info/wiadomosc_ze_spolki/prokuratura_przedstawia_zarzuty_szefom_wdm-10839c

Maczali ręce w Novianie, to myślicie że byli czyści. Gówno prawda. Wystarczy dobrze prześwietlić KRS, spółki cypryjskie a nawet internet i niedługo cała prawda wyjdzie na światło dzienne. Niech się boją
  • Re: OSZUKIWANIA CIĄG DALSZY Autor: ~rader [78.8.95.*]
    Chmielewska jednosobowo powołała RN. Czy to możliwe i legalne?
    A PCH siedzi czy to tylko plotka ...?
  • Re: OSZUKIWANIA CIĄG DALSZY Autor: ~maciej [85.237.167.*]
    siedzi za kaucja ma wyjsc
    a kaucja to za nasze pieniądze z akcji...? Noż k...a j...o m....ć...
    Gdzie toto siedzi może go odwiedzimy grupą ...?
  • Re: OSZUKIWANIA CIĄG DALSZY Autor: ~An [89.76.64.*]
    Wlasnie trafilem na to forum, bo szukalem watkow o Novianie, ktory dostalem "w spadku" po totmesie (jeszcze placac do tego podatek, bo dostalem przeciez 2,5x drozsze akcje...).

Akurat kiedy pisaliscie, ze pch siedzi, to siedzial... 28.04 w coffee heaven w arkadii. I sie chwalil Astonem martinem do kogos. Wiec nie piszcie ze siedzi w pierdlu, bo jest, zyje, ma sie dobrze. Sam zabral mi ponad 100tys, wiec moglem z teg Astona zabrac opon chociaz w zamian..

Pewnie spie...li na Cypr niedlugo - jak to wszystko czytam to zaczyna w to wierzyc.
  • Re: OSZUKIWANIA CIĄG DALSZY Autor: ~jagusz [178.42.71.*]
    Nie mogłeś widzieć tam Chmielewskiego, bo w Arkadii nie ma Coffee Heaven ... Masz pewnie dobre intencje, ale po co łgać ? Poza tym Chmielewski od dawna nie pojawia się w miejscach publicznych, bo wszędzie mógłby spotkać oszukanych przez siebie ludzi. Przecież są nas tysiące - i każdy chętnie obiłby mu mordę. Przemyka się więc jak szczur nocą kanałami
    Tak czytam te wypowiedzi i zastanawiam się gdzie są Ci oszukani bo tu ich za wielu nie widzę. Sam mam prawie 3,5 melona tego ścierwa i mogę dać pełnomocnictwo w głosowaniu ale żebym widział że to ma sens... Niby jest Kamilo - najaktywniejszy a gdzie reszta....?? Kamilo napisz jak nie tu na @ ludzi jak widzisz wykorzystanie naszych upoważnień ... a wówczas na pewno zbierzesz odpowiednia ilość głosów....
  • Re: OSZUKIWANIA CIĄG DALSZY Autor: ~kamillo [78.8.22.*]
    Trochę za późno na agitację wyborczą :) ale macie jeszcze dzisiaj i jutro czas na to żeby z domu maklerskiego wziąć imienne zaświadczenie o prawie udziału w WZA. Jeżeli potrzebujecie przybliżenia sytuacji to uważam, że jest to zbędne bo nawet ślepy głuchy i niemy lepiej by wykorzystali to co jest w Novianie od obecnych władz :) A zakładamy że za wiele już nie zostało niestety :( Po to żeby zobaczyć co tak naprawdę się dzieje i działo się w spółce potrzebne są NASZE działania - GŁOSY. Jest coś takiego jak głosowanie w grupach wg KSH i do tego się przymierzamy. Naprawdę mamy wszystko dobrze poukładane, ale na tej spółce jest dużo drobnicy. Ludzie poinwestowali 50tyś zł 5-6 lat temu w kapcia Totmesa a w spadku dostali Noviana - 1mln akcji. Przy tym kursie to jak dobra furmanką chcieliby pojechać na walne to za paliwo więcej wydadzą. Ale warto. Na tym walnym nic nie załatwimy, ale nawiążemy kontakt, zrobimy jakieś porozuimionko i będziemy czyścić :) NIE PODDAWAJCIE SIĘ. Jest takie fajne powiedzonko w Reichu że "...brzydka dziewczyna, może mieć ładne koleżanki...". Tego się trzymajmy i do boju :)
  • Re: OSZUKIWANIA CIĄG DALSZY Autor: ~An [89.76.64.*]
    O czym Ty mówisz? Byłeś(-aś) kiedykolwiek w Arkadii? Nie ma tam Coffee Heaven? Hmmm. To dziwne, bo w nim byłem i widziałem Chmielewskiego jak z kimś rozmawiał, siedząc na kanapie przy szybie...
  • Re: OSZUKIWANIA CIĄG DALSZY Autor: ~jagusz [178.42.167.*]
    Masz rację ! Jest Coffee Heaven, tuż przy głównym wejściu. Coś mnie musiało przymulić ...Ale to bardzo dziwne, że Chmielewski odważył się pokazać w miejscu publicznym - przecież w każdej chwili ktoś może go strzelić w pysk. Może był z ochroniarzem , wynajętym za pieniądze ukradzione akcjonariuszom Noviana?
[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.