• wybicie Autor: ~pryciarz18 [89.77.89.*]
    Może jutro, może na dniach można oczekiwać wybicia w dół i poprowadzenia kursu w okolice 1 zł. Takie jest moje zdanie, brak wybicia w górę i zero popytu doprowadzi do eskalacji procesu osłabienia. Tutaj naprawdę nie ma kto kupować. Długa zima i ceny surowca robią swoje czyli zero zainteresowania co z drugiej strony przekłada się na coraz większe nerwy tych co to już w łapach trzymają
  • Re: wybicie Autor: ~pryciarz18 [77.254.224.*]
    Ależ razi brak popytu w takim ważnym miejscu...
  • Re: wybicie Autor: ~pankracy [37.8.231.*]
    przecież cena surowca ma się ku dobremu
  • Re: wybicie Autor: ~pryciarz18 [89.77.89.*]
    Ceny surowca od 3 lat nie zmieniają się...
  • Re: wybicie Autor: ~jjj [83.220.97.*]
    ale nie są też złe
    PP za piatala można kupić
    ?????? "piątala"za ile tego pp?
  • Re: wybicie Autor: ~desperado [24.46.113.*]
    jest skup akcji wlasnych kupuja po 8.-9 tys. co dzien a kurs spada pytam dlaczego?
    Najprostsza odpowiedź na twoje pytanie to brak popytu. Tutaj nikt po takich cenach nie chce kupować. Oczekuję że w nadchodzącym tygodniu zobaczymy mocne tąpnięcie w dół lub ewentualnie konsolidację przy minimach po której to tąpnięcie prędzej czy później nadejdzie... To tylko moja opinia i może być zupełnie inaczej. Jednak zastanawiam się ileż razy można nadbijać nowe dołki b
    Najprostsza odpowiedź na twoje pytanie to brak popytu. Tutaj nikt po takich cenach nie chce kupować. Oczekuję że w nadchodzącym tygodniu zobaczymy mocne tąpnięcie w dół lub ewentualnie konsolidację przy minimach po której to tąpnięcie prędzej czy później nadejdzie... To tylko moja opinia i może być zupełnie inaczej. Jednak zastanawiam się ileż razy można nadbijać nowe dołki bez mocnego i konkretnego pierdolnięcia. Pozdrawiam
[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.