• Nie ma już nadziei? Autor: ~lleg [79.190.210.*]
    "Wczoraj wieczorem syndyk masy upadłościowej spółki Bomi S.A. poinformował, że Witold Jesionowski, dotychczasowy prezes przedsiębiorstwa, zrezygnował z pełnionej funkcji. Identycznie postąpił Jarosław Górczak, wiceprezes zarządu. Rezygnacje te nie weszły jeszcze w życie, zaczną bowiem obowiązywać dopiero w dniu Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia, które planowane jest na czerwiec. Odnotujmy, że obaj zarządzający nie podali powodów, dla których złożyli swoje funkcje.."

co mozna o tym myslec?? art z tad: http://www.finweb.pl/firmy/handel/7810-rezygnacja-zarzadu-bomi

to znaczy ze nie ma juz nadziei?
  • Re: Nie ma już nadziei? Autor: ~ador [46.151.76.*]
    Nie, mam za to nadzieję,że dalszą karierę tych "panów" też posprzątana bo smród już za nimi będzie się zawsze ciągnął.
  • Re: Nie ma już nadziei? Autor: ~wojtek [31.175.116.*]
    co tu myśleć?!-nahapali się i poszli dalej kręcić lody w naszej krainie,,,
  • Re: Nie ma już nadziei? Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    wprost przeciwnie, ja uważam, że w tej całej beznadziejnej sytuacji ta informacja jest w końcu pozytywna. Z każdym kolejnym dniem rządów tych panów było coraz gorzej, a teraz to już gorzej być nie może. Panowie Prezesi "Uzdrowiciele" doprowadzili spółkę do 1 gr na zamknięciu notować a startowali wiadomo z jakiego poziomu. W obecnym stanie rzeczy spółka schodzi z giełdy za około 5 mc, a syndyk wszystko sprzedaje. Teraz to ewentualnie każda zmiana może być tylko na plus. Dodatkowo jeżeli taka zmiana miałaby się pojawić to nie mogłaby być sygnowana przez tych panów bo oczywiście nic by z tego nie wyszło. Nie da się już odzyskać raz utraconej twarzy. Jeżeli ktoś chce coś jeszcze zrobić z bomi to musi to zrobić nowymi ludźmi. Podkreślam, jeżeli chce bo jak na razie przesłanek na takie "chciejstwo" nie ma.
    Szkoda tylko, że mają jeszcze urzędować do czerwca.
  • Re: Nie ma już nadziei? Autor: ~Zenek [89.79.108.*]
    Tak, to jest bardzo dobra wiadomość.

Wakat wreszcie będzie mógł objąć Warren Buffet.
  • Re: Nie ma już nadziei? Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    Zenek a czy lepszą wiadomością byłaby ta, że dwaj panowie odnowiciele dalej są w zarządzie bomi? dla mnie to, że ktoś kto się nie sprawdził późno bo późno ale odchodzi, jest w całym szeregu złych wiadomości jakie odchodzący zarząd fundował wszystkim, właśnie tę dobrą wiadomością.
  • Re: Nie ma już nadziei? Autor: kracy [89.78.48.*]
    Prezesowi Jesionowskiemu nie udała się restrukturyzacja, więc powinien natychmiast zwrócić całe wynagrodzenie jakie otrzymywał od początku swojej prezesury.
  • Re: Nie ma już nadziei? Autor: ~ja [79.188.13.*]
    I całą sprzeniewierzoną emisję nie wprowadzoną do obrotu
  • Re: Nie ma już nadziei? Autor: ~układ [95.108.90.*]
    ale jaja

po info ze Prezes odchodzi

wzrost 100 %

za jego kadencji nigdy takiego nie było

:))))))
  • Re: Nie ma już nadziei? Autor: ~Mar [77.95.51.*]
    czyli tak jak pisałem powyżej, dobre info:-)
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.