• SPÓŁKA WIDMO Autor: ~invest [46.76.143.*]
    Miraculum to od początku roku spółka widmo.Obserwując dostępność,sprzedaż towaru na rynku-przychód i efekty działania to jestem pewien,że na bieżące koszty nie wystarcza, nie mówiąc o produkcji,czy spłacie obligacji i starych długów.Ta cała restrukturyzacja to pic na wodę.Czy usłyszeliśmy choć raz coś konstruktywnego dotyczącego przyszłości od nowego zarządu??? Zero!!!Ciekawe tylko ile jeszce taka sytuacja potrwa,każda studnia,zwłaszcza pusta ma dno. I kto za to zapłaci? Napewno nie rubicon,tylko my drobni, mając ten papier.Emocji na forum wiele,a w spółce?.....cisza..., spokuj....wiosna....aby do jutra.Każdy dzień to kasa dla kolesi i jest im wesoło.
  • Re: SPÓŁKA WIDMO Autor: ~realista [79.191.226.*]
    Napisali przecież , że będzie możliwa wypłata dywidendy w latach następnych :))))
  • Re: SPÓŁKA WIDMO Autor: ~invest [46.169.197.*]
    Tak, tak syndyk będzie wypłacał, tylko z czego???
  • Re: SPÓŁKA WIDMO Autor: ~mirka [31.11.216.*]
    spółka jest nieprzewidywalna z możliwą upadłością w każdej chwili a ja jestem uwalony na 5 tyś.
  • Re: SPÓŁKA WIDMO Autor: ~LIKWIDATOR [37.30.54.*]
    CZAS ZWIJAĆ BIZNES I NIE SĄ TO ŻARTY , ZBYT DUŻO WIEM O KULISACH TEGO BUR.......LU ABY UCZCIWIE POWIEDZIEĆ , ŻE TO PRZETRWA PO 8 MAJA 2013 , AKCJONARIUSZE RATUJCIE CO SIĘ DA , PRACOWNICY SZUKAJCIE ROBOTY....
  • Re: SPÓŁKA WIDMO Autor: ~kaziu [89.77.59.*]
    Rafał z branży to Ty????????
  • Re: SPÓŁKA WIDMO Autor: ~do LIKWIDATORA [89.77.59.*]
    Rafał z branży :))) super..martwiliśmy się o Ciebie :))) Fajnie ,że jesteś :))))
  • Re: SPÓŁKA WIDMO Autor: ~do LIKWIDATORA [89.77.59.*]
    nie kupisz już taniej :) nie wysilaj się :)
  • Re: SPÓŁKA WIDMO Autor: ~Mirek [109.241.48.*]
    Szlaja się tu jakaś menda i pisze bzdury ten psi Likwidator
  • Re: SPÓŁKA WIDMO Autor: ~akcja [37.31.69.*]
    1 szt co kilka godzin ratuje kurs - tak ma rosnąć spółka ?? a może powinna rosnąć przez wzrost sprzedaży , ale jak widać to jest niemożliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,62 2026-05-15 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.