z myślą że mimo wszystko po tym infie o odszkodowaniu ze Skarbu Państwa i przyszłej gotówk ze sprzedaży tej KOMI ta spółka wyjdzie na prostą a tu taki zonk z tą upadłością .... 4tys zł za które to kupiłem pójdzie w las ..... bo szans sprzadać tego z powrotem po 8gr nie będzie już szans o ile wogóle da się to sprzedać. Masakra !! ja jestem zskoczony ale może dlatego że jestem tu od nie dawna ale inni którzy tu dłużej są zapewne jeszcze bardziej. Naprawde mnie to dziś załamało bo 4tys zł drogą nie chodzi. A miała ta spółka już wyjść z tego dna a ona to dno przebiła jeszcze.....totalna moja porażka.
wielu to ma ale moze nie jest tak źle, może spokojnie przyjmij to co widzisz i patrz dalej, a nuż sie jeszcze bedziemy śmiali...to żadna porażka tylko lekcja...tak trzeba patrzeć na to..
wiesz....zostało teraz tylko patrzeć a ta lekcja baaardzo drogo mnie wyszła.....i osobiście wątpie bym z niej wyszedł jeszcze na zero. Widzę że wszyscy zamilkli czyli są jeszcze bardziej tym wszystkim zaskoczeni.....to naprawde wyglada makabrycznie tym bardziej że pierwszy raz jestem w takiej sytuacji upadku.....kolejna lekcja firm w upadłości. Mnie i wielu tu może tylko na rózne sposoby sie pocieszać ale czy to osłodzi cokolwiek te straty. Jeszcze powiem szczerze że do końca ta informacja chyba do mnie nie dotarła....
4 tys PLN w plecy i ty jestes zalamany???? gielda nie dla Ciebie. O tej porze na moim miejscu przy stracie 10 razy wiekszej to bys chyba wisial juz na sznurze. 4 tys smiechu warte..
Pytanie jakie scenariusze? Prawdopodobnie upadłość będzie układowa bo likwidacyjna to chyba raczej nie. Prawdopodobnie kasę z wyroku dostaną. Ale co dalej ?
Jak na razie to nie straciłeś 4 tys. TKO co prawda nie transakcyjne to 6 gr. Myślę że jutro po 5 gr będzie można sprzedać. A poza tym nie wiadomo jaka będzie ta upadłość - jak będzie układ i później jakieś dobre infa to może być więcej niż 8 gr>!>!>!>!>!>!>!>!
Grzesiek twoje zmartwienia są całkowicie chwilowe uwierz mi, że nie tylko nie stracisz ale jeszcze kilka groni zarobisz-poczekaj tylko kilka dni, a jeśli masz jeszcze jakieś wolne środki ustaw kupno na 4 gronie-twój zarobek będzie dużo wyższy-głowa do góry przypomnę Ci się. Moja intuicja jeszcze nigdy mnie nie zawiodła!
Ja na tym gównie straciłem 33 tyś w dwa dni a trzeba było słuchać Ireneusza którego wszyscy bluzgali.Jak spółka przez lata jest w trendzie spadkowym i jeszcze drukują akcje to nie ma się co łudzić że odbije i znów będziemy mieć kasę-niestety trzeba ciąć straty i sp.....ć gdzie pieprz rośnie.
jeszcze bedzie grany co robi mewa albo atlantis kto kupił pow 10 gr a teraz sprzedaje to robi wielki błąd bo teraz to są emocje a nie rozum zanim dojdzie do jakiej kolwiek upadłości to jeszcze nie raz papier zatańczy tylko nie iść za stadem idiotów ale realnie myśleć postepowanie upadłościowe to długi proces jeśli w ogóle do niego dojdzie