Ostatnia emisja była po 10 zł to taniej nie ma sensu oddawać.
Gdzie są pieniądze z ostatniej emisji? Gdzie są pieniądze pożyczone HMN Szopienice? Podobno sprzedano część nieruchomości i gdzie te pieniądze są?
Nikt bezinteresownie nie spędza godzin dzień w dzień na forach internetowych, strasząc i ostrzegając przed konkretną inwestycją. Ludzie słuchajcie jakiegoś analityka- z niego taki analityk jak koziej dupy trąba. W Moskwie dzisiaj miała być masakra . Nie dajcie się oskubać z dobrych akcji. Za rok o tej porze będzie górka na WIG 70 000 pkt. Nikt tego nie zmieni, wtedy będziecie się śmiać z ceny Hutmena na poziomie 3 zł.
Pozdrawiam wytrwałych.
Nie będzie żadnego wezwanka -przyjdzie czas na hutmen .Po wysypie pozytywnych informacji z Wrocławia zaczną się wzrosty jak to u Karkosika bywa 700-800% .Pomysły o wezwaniu po 1,5 zł w żadnym razie nie powinny podpisywane słowem analityk ,chyba że ktoś kompletnie nie rozumie tego słowa ,albo ma utrwaloną złość do tej grupy ekonomistów.
Panowie tutaj zacznie się gra jak przekroczy 12 zł. Już to przerabiałem dwa razy na innych
spółkach Pana Karkosika. Boryszew kupiłem 20 tys akcji po 2,23, kiedy wchodziłem na to forum
wszyscy pisali -bankrut. Sprzedałem po 2,49 zadowolony jak małe dziecko z zarobku. Spółka przekroczyła grubo ponad 20 zł odliczając prawo poboru. Krezus kupiłem 1,18 - 40 tys akcji.
Kiedy wchodziłem na to forum z zapytaniem wszyscy pisali bankrut, prowadzi jakieś kawiarenki,
instaluje automaty do kawy - przestraszyłem się i sprzedałem po 1,21. Znowu zostałem wpuszczony w maliny. Radzę jeśli macie wolne środki to kupujcie i nie zaglądajcie na to forum.
Pozdrawiam wytrwałych
ja bym się tam specjalnie nie doszukiwał wielkich filozofii. Budownictwo leży inwestycje tez. Hutmen 1 kwartał może mieć bardzo cienki. Pytanie czy i jakie trupy pozostawiły duże spółki budowlane typu Hydrobudowa lub PBG. A może jakieś inne utopione przez budownictwo hurtownie..... No i druga sprawa to terenz we wrocku. Jeżeli faktycznie chcą je sprzedać to dla czego nie ma info o zakupie terenów lub o planach przenosin. Ja sie nie doszukałem tego może ktoś coś wie. To tak jakby dalsze istnienie firmy i jej rozwój nie był ważny..... Coś jest nie tak co najmniej z polityka informacji. Mnie się udało. Uciekłem 10 dni temu jak zaczęły się jaja z hydrobudową i PBG. Ale jak kurs spadnie do jakiegoś absurdu to wskakuje z powrotem
1,5? A ile to by dał C/WK? 0,1 czy mniej? Lepiej popatrzcie jakie wolumeny są na tej spółce i jakie wielkości transakcji przy tych ostatnich spadkach. Ludzie sprzedaja po 1 szt! Nie wiem po co takie zabiegi. Generalnie pozbyłem sie prawie wszystkich akcji z portfela z wyjątkiem Hutmena. Ciężko to sie zbiera. Mam średnią cene 3,4 i nie zamierzam wywalac. Trzeba pamietac ze grunty przy grabiszyńskiej w pewnym momencie zostaną przekwalifikowane w PZP. Tylko to sie stanie jak na dobre wróci hossa, bo wtedy odpał bedzie lepszy. A wówczas 10 zł to bedzie mało.