• widełki, jak miło ;-) Autor: ~maxioo [89.75.34.*]
    co my tu mamy...
    szczyt był na 0,55

c/wk 1,07 a próchnik dla porównania 2,22

mniam ;-)
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~marian [77.65.22.*]
    zaraz znowu jazda
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~kac [194.63.132.*]
    Po czym wnosisz....?
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~hehe [77.253.213.*]
    po ubraniu
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~odBYTEK [213.17.235.*]
    chyba po schodach
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~RUNNER [195.0.174.*]
    Boze co to za tragiczna spolka... od 20 lat same klopoty. kasy do tego scierwa wpompowano ze 70 mln. No i wciaz tylko straty straty straty... Zarzad pozal sie Boze. Co zmiana to na gorsze. I ta beznadziejna teoria jak to Wojcik zmienil Bytom... W sklepach niby ladne rzeczy aale co z tego skoro wnetrznosci firmy gnija. Spolka warta 21 mln, choc 2 lata temu dostala 20 mln na rozwoj. Dobrze, ze tego bankruta wziely krakusy. Niech sie ubieraja w nadzieje, ze sie odbija. Wspolczuje wszystkim akcjonariuszom. Pa.
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~toja [37.225.216.*]
    100% racja!!!!!!! tylko co z tego- jak zarząd tego nie czyta -małe zainteresowanie spółką-cisza w mediach!! straty, straty, straty- duzi akcjonariusze nic nie robią aby cos się ruszyło na kursie-obroty słabe, obniżają kurs np. 500szt akcji na koniec sesji-należy pochwalic zachowanie -ze nikt nie oddał.
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~olo [46.169.236.*]
    jajka se robicie a nie wku..ia was ze odziezowki odbiły a ta szmata nic!
    sa jacys prezesi jakis zarzad?ktos cos robi? czy tylko rozkrada resztki szmaty?
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~toja [37.108.93.*]
    po prostu nie oddawać!!! faktycznie ten Bytom to kiepska szmata -prawie wszystkie szmaty odbily a ten tak totalnie słaby!!
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~loko [217.153.114.*]
    Mam inne zdanie. Bytom jako jedyna firma odzieżowa-garniturowa zrobiła w tym sezonie kolekcję ślubną! Aż dziw bierze, że inne firmy o tym nie pomyślały, ale to przecież dobrze dla naszego Bytomia. Czuję, że to będzie strzał w dziesiątkę i w tym roku będzie znaczna poprawa wyników, za sprawą wspomnianej kolekcji ślubnej.

Za każdym razem kiedy wchodziłem do sklepu Bytom (Warszawa, Kraków, Bytom-tam akurat zdarzyło mi się być), ktoś mierzy lub kupuje garnitur ślubny. Do tego koszula, spinki, muchę, lub krawat. Mam porównanie, bo byłem też w salonach Próchnika, który skupił się na kolekcji modowej dla wielkomiejskich dandysów, która znajdzie zapewne zainteresowanie tylko w dużych miastach.
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~amber72 [193.24.244.*]
    Skoro tak to dlaczego kurs cały czas powoli obsuwa się w dół. Była ładna podbitka i tyle. A teraz kicha.
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~loko [217.153.114.*]
    czasami sukces rodzi się w bólach.
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~olo [194.63.135.*]
    nie wiesz po co sa podbitki? zeby uciec!!!
    dzisiaj to samo - podbic i wyskoczyc !
    zdażyliscie?
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~smiech [87.207.94.*]
    Jedna i druga to gnioty, w sklepach wieje nudą, sprzedawczynie zasypiają na stojąco.
    Nie mogę doczekać się wyników, będzie płacz.
    Garnitury mają tragiczne, o koszulach już nie wspomnę.
    Szmateksy z wyższej półki, dla biednych za drogie, dla średniej klasy szmateks.
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~motyb [83.11.82.*]
    Czyli kurs jeszcze pójdzie w górę !
    Przez ostatnie dwa tygodnie nic się nie działo a dziś ni z gruszki ni z pietruszki wyskakuje mini podbitka. Cóż to miało być? Ostatnie wyjście spóźnialskich.
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~Dj [88.156.58.*]
    Mała podbitka? Oj ludku, 25 % na dużych obrotach z dna, gdy z wykresów wynika że juz wcześniej skupowali po przeciętnie 40gr. Będzie ostry Skup do środy pod wyniki, min 50 gr zresztą sprawdzcie ile jest w arkuszu na sprzedaży, ( prawie pusty) więc problemu nie będzie wycignąć na nowe szczyty.nawet jak nie macie wykupionego arkusza to można sprawdzić tylko 5 linii, jedynie po 35 gr ok 60 000 a potem przepaść, przypuszczam że na otwarciu jutro tego po 35 gr nie będzie chociaż 30 000 jest wystawione ok 15 kwietnia
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~Grg [88.156.58.*]
    Nie zdziwię się ze jutro będzie pozytywny komunikat o prognozie zadawalającego raportu
    Pożyjemy, zobaczmy. Jednak cudów bym nie oczekiwał. Kiedy widziałeś tu dobry raport, zyski z roku na rok, wzrost sprzedaży, wzrost rentowności itd. To tylko podbitka, nie ma się czym rajcować. Dwa dni mielenia na wyższych wolumenach i miesiąc obsuwy. Tyle.
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~Js [88.156.58.*]
    No dobra, ale można się podłączyć nawet na krótko jezeli jest taki sygnał, nikt nie wkłada z ukrytego, arkusz sprzedazy pusty, warto zaryzykować, tym bardziej że jeszcze jest tanio,stawiam ze najblizsze 3 dni ostro do góry jutro dotknie min 39 gr ale myślę ze 42 bardzo realne.do jutra dam wpis o 17' zobaczymy czy miałem rację,ten pusty arkusz na sprzedazy przekonuje mnie najbardziej no i ten skup miesiąc wcześniej po ok 40 gr
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~karzeł reakcji [31.182.183.*]
    Monnari od wczoraj ruszyło to Bytom też człapie za jak ogon :-)
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~Gv [88.156.58.*]
    To też ale mówię miłe jest ze nikt z ukrytego nie wywala, spólka miesiąc temu pokazała że w parę dni jest w stanie podskoczyć o ok sto% przy skupie przeciętnym ok 40 gr jezeli wtedy bylo zbieranie a na to wynika bo arkusz pusty na sprzedazy, to teraz kierunek 1 zł możliwy, stawiam dziś też jak wczoraj ok plus 25
  • Re: widełki, jak miło ;-) Autor: ~Gv [88.156.58.*]
    Jezeli s&p usilnie robi nowe rekordy, to jest 3 góra od kilkudziesięciu lat na tym samym poziomie to i polska w końcu musi odpalić,rostowski mówi że coraz większy kapitał idzie do Polski więc takie spólki jak Bytom mogą dać najszybciej zarobić gdyz są mocno nie dowartościowane, kapitalizacja 20 mln kapitał zakładowy 70 mln cena nominalna 1 zł ok 40 % ff główne obroty odbywały się ponad 1 zł, myślę więc że do zł można w ciemno brać.co wy na to?
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.