Dnia 2013-03-27 o godz. 21:01 ~Student napisał(a):
> Kupiłem niechcący 1 400 000 akcji. Jak mogę odzyskać
> pieniadze pilnie?
człowieku jakie niechcący? wczoraj sie jarałes ze kupiłes akcje za kase na studia i ze zarobisz na nich 14 klocków. gdzie ty studiujesz sie pytam, chyba grzybobranie na wyzszej szkole bzdur i pierdół. masz nauczke i prosze cie nie zakładaj już nowych wątków i nie zasmiecaj forum, uważam ze reszta mnie poprze, i radze dobrze wez sie lepiej za nauke do sesji już :] A za akcje moge ci dać 1400 zł ( tysiac czterysta)od reki, pozdro
To była prowokacja zarówno we wtorek jak i w środę. Niektórzy chwycili i przejeli się rolą - wciągnęli ten suchy tekst jak świeży boczek. Dla uatrakcyjnienia i uwiarygodnienia wymyśliłem kwote 14tyś pln - to nie było ani dużo, ani mało.
Pan INWESTOR chyba najbardziej przejął się rolą doradcy. Zapewne też wielu półgłówków opowiedziało swoim znajomym o "studencie" co kupił wycofywane ustatowo akcje z GPW, chwalił się tym że je nabył, a następnie pół dnia lamentował.
Jak opowiedziałeś znajomym, że jeden głupi student kupił akcje za 14 tyś to teraz możesz znajomym przekazać ze "jednak nie kupił" i to była prowokacja i ja dureń uwierzyłem w to i oczywiście od razu wypaplałem dalej.
Student dowartościowałeś się swoją "prowokacją"?
Koledzy cheją wódkę, posuwają panienki, palą zielska, a ty jeżdzisz autobusem i organizujesz "prowokacje" na forum bankiera.
Brawo Student !
Mam nadzieje że studiujesz coś mało ważnego - nie będziesz lekarzem, architektem lub bankierem - nie chciałbym spotkać w przyszłości takiego "fachowca" i specjalisty od "prowokacji".
Daj numer konta prześlę ci kilka złotówek byś piwem z Biedronki opił swój wielki sukces !
Za 1000 ziela cały akademik by imprezował przez miesiąc. Ale po to są barany są po to żeby je strzyc a krowy po to żeby je doić. Następnym razem jak cie oskubią z 1000 ziela w jeden wieczór zastanów się czy bardziej zadowolony jesteś ty czy też ci których zasponsorowałeś.
Skoro już zarabiasz tyle że można cie strzyc wieczorami po 1000 ziela to chyba masz bardzo dobrą pracę i zajmujesze się członkami zarządu.
typowi polacy!!!!u nas nigdy nie bedzie dobrze ,bo rodacy na rodakach robią największe wałki,tak samo jest w angli,anglik cię nie wykręci w taki sposób jakby wykręcił cię polak!!!to są szpece!!na giełdzie,sprzedając samochody i tak dalej,miłego dnia