• zapraszam Autor: ~bo [37.247.225.*]
    no cóż polskie jadło to już truposz, zapraszam na intakusa, póki czas, tam już prawie wszystko dopięte na ostatni guzik, poczytać o spółce posprawdzać, polecam forum i moje wpisy, pozdro ...
  • Re: zapraszam Autor: ~optyk [77.114.118.*]
    jebnij się w łeb
  • Re: zapraszam Autor: ~yyy [141.0.9.*]
    Nie rozśmieszaj .Szukaj głupszych od siebie na Petrolu.Oni tyk jak ty są frajerami i wierzą w bajki.
  • Re: zapraszam Autor: ~bo [37.247.225.*]
    nie kupuj chłopie , proszę tylko żebyś się zainteresował, albo dokup poskie jadło, masz teraz promocję hehehe
  • Re: zapraszam Autor: ~ksu [79.184.109.*]
    no........ obroty powalają na intakusie, a jaki ff z ciekawości ????????
  • Re: zapraszam Autor: ~bo [37.247.225.*]
    ff sprawdź, dodam, zę ok do dobrego bujania, a obroty przyjdą, jak na wielu wielu innych ......
  • Re: zapraszam Autor: ~bo [37.109.139.*]
    no i co , coś dopiero przebąkują o może upadłości układowej, a gdzie cały proces, a na intakusie 30 kwietnia głosują nad układem, do 14 kwietnia inwestor ma objąć warranty....
  • Re: zapraszam Autor: ~ksu [83.20.202.*]
    no......... dzisiaj - 50
    ...a wdziałeś otwarcie i co to za ilości, im bliżej rozstrzygnięć, tym obroty będą rosły, no i te poziomy powinny być wspomnieniem, ale nie namawiam do zakupu, tam jest tak, że wielu różnej maści naganiaczy korzysta na małym zainteresowaniu ( obecnie ) a zainteresować się warto, stąd moje wpisy ...może cos komuś nasunę ....
  • Re: zapraszam Autor: ~ksu [83.20.202.*]
    te ponad 10 baniek akcji wykupią za 100 lat
    jeżeli chodzi o 3 tyś zł , to za dużo, ale jesli kilku kolesi chciałoby obrócić np po 100 tyś każdy, to jak myślisz, za dużo czy akurat, jak myslisz po co był ten split >>>???
  • Re: zapraszam Autor: ~bo [95.40.161.*]
    no nie wiem ,ale chyba już pozamiatane obok jago hydrobud i za moment euromarku, a na intakusie przejecie i układ , myślę, że będzie się działo, no i obejrzyjcie arkusz !!!
  • Re: zapraszam Autor: ~tłusty_pieróg [193.142.115.*]
    Dnia 2013-04-05 o godz. 14:35 ~bo napisał(a):
    > no nie wiem ,ale chyba już pozamiatane obok jago hydrobud i
    > za moment euromarku, a na intakusie przejecie i układ ,
    > myślę, że będzie się działo, no i obejrzyjcie arkusz !!!

>>>>> I D I O T A <<<<<
  • Re: zapraszam Autor: ~bo [95.40.161.*]
    no niestety taka prawda o spółce, a ty się zdecyduj tłusty piróg czy idiota ....
[x]
POLJADLO 0,00% 0,01 2013-08-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.