no cóż polskie jadło to już truposz, zapraszam na intakusa, póki czas, tam już prawie wszystko dopięte na ostatni guzik, poczytać o spółce posprawdzać, polecam forum i moje wpisy, pozdro ...
no i co , coś dopiero przebąkują o może upadłości układowej, a gdzie cały proces, a na intakusie 30 kwietnia głosują nad układem, do 14 kwietnia inwestor ma objąć warranty....
...a wdziałeś otwarcie i co to za ilości, im bliżej rozstrzygnięć, tym obroty będą rosły, no i te poziomy powinny być wspomnieniem, ale nie namawiam do zakupu, tam jest tak, że wielu różnej maści naganiaczy korzysta na małym zainteresowaniu ( obecnie ) a zainteresować się warto, stąd moje wpisy ...może cos komuś nasunę ....
jeżeli chodzi o 3 tyś zł , to za dużo, ale jesli kilku kolesi chciałoby obrócić np po 100 tyś każdy, to jak myślisz, za dużo czy akurat, jak myslisz po co był ten split >>>???
no nie wiem ,ale chyba już pozamiatane obok jago hydrobud i za moment euromarku, a na intakusie przejecie i układ , myślę, że będzie się działo, no i obejrzyjcie arkusz !!!
Dnia 2013-04-05 o godz. 14:35 ~bo napisał(a):
> no nie wiem ,ale chyba już pozamiatane obok jago hydrobud i
> za moment euromarku, a na intakusie przejecie i układ ,
> myślę, że będzie się działo, no i obejrzyjcie arkusz !!!