Dnia 2013-03-25 o godz. 21:49 ~awe napisał(a):
> i właśnie stąd ten dzisiejszy spadek.
No cóż kilku bałwanków sprzedało ... Istotne jest to , że na NWZa było 2 zainteresowanych inwestorów i przedstawili swoje oferty ..I nie jest to żadna ściema jak w przypadku innych spółek na NC ..
Już chyba na 5 grochali nie spadnie. Jest 2 inwestorów zainteresowanych spółką, więc tutaj może zacząć się robić coraz cieplej, zwłaszcza po 4 kwietnia. Takie jest moje zdanie, a co będzie zobaczymy. Na innych spółkach też miało być pięknie, a wtopiłem kase:(((
informacja już była w cenie akcji, dlatego nie było wzrostów. Lepsze głupki od mixfirm które będą pompować balona niż gądek który nie ma żadnego pomysłu. Obejmą akcje za jakieś inne śmieciowe akcje, cena emisji będzie 10groszy niby, WK podskoczy z 5 groszy do 10 groszy. Na portalach wszędzie napiszą 10 groszy, kilku ekspertów sobie nawet podzieli i stwierdzi że dobra cena. Nie powiem miałem nadzieje że inwestorem będzie ktoś kto ma długoterminowy pomysł . Trochę to naiwne z mojej strony. Według mnie kilku drobnych się wysypie może 8 groszy zjedzą ale nie spadnie do 6 bo tu będzie jeszcze kupowanie pod pompowanie o ile wygrają te tonsile :/