Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: MDEVELOP ---INFO Z WALNEGO ....

informacja już była w cenie akcji, dlatego nie było wzrostów. Lepsze głupki od mixfirm które będą pompować balona niż gądek który nie ma żadnego pomysłu. Obejmą akcje za jakieś inne śmieciowe akcje, cena emisji będzie 10groszy niby, WK podskoczy z 5 groszy do 10 groszy. Na portalach wszędzie napiszą 10 groszy, kilku ekspertów sobie nawet podzieli i stwierdzi że dobra cena. Nie powiem miałem nadzieje że inwestorem będzie ktoś kto ma długoterminowy pomysł . Trochę to naiwne z mojej strony. Według mnie kilku drobnych się wysypie może 8 groszy zjedzą ale nie spadnie do 6 bo tu będzie jeszcze kupowanie pod pompowanie o ile wygrają te tonsile :/

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MFOOD -3,23% 0,75 2025-10-06 15:01:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.