Tak jak pisałem nie ma innej możliwości.
Zero zleceń kupna i sprzedaży i tyle - totalny bojkot , bo w innym przypadku będzie się to kręciło jak dotychczas .
To są oszuści w białych kołnierzykach, taka jest właśnie Polska pod rządami PO, ani państwo ani KNF nikt nie kiwnie palcem by coś z tym zrobić.Oni z GPW zrobili totalne bagno.Tak wygląda pełna degradacja państwa, służby dopiero zajmują się przestępstwami jak napiszą o tym w gazecie albo pokażą w tv. Oszuści stali się bezkarni.
Na GPW zapanowała totalna wolna amerykanka.
O to chodzi by nowi wiedzieli w co mogą się władować jak zawitają na chemosyfie.
Jak był poziom między 17 a 18 gr , obrót zamarł.
Wtedy zeszli o jeden pozom niżej i tu będą próbować czesać frajerów.
Ewidentnie widać, że oni nie odpuszczą.
Jak ktoś wdepnął nieświadomie to jest ugotowany.
Nie ma tu co doszukiwać się jakiś ukrytych motywów czy ideologii.
Jest udupianie kursu - mielenie,zarabianie kasy - poziom niżej - mielenie ------
i tak w kółko.
Tylko, że zawsze na końcu jest odebranie akcji ( od nich zależy kiedy to będzie) albo plajta - jednak ta spółka nie jest bankrutem --- i to jedynie mnie tu trzyma.
Teraz zaczynają się ładować fundusze w różne wynalazki.Ale czy tu zajrzą to inna bajka -- chociaż tam na górze zawsze się dogadają.
A odebrać papiera sobie nie dam choćby mieli zejść do 1 gr. - tak z polskiej zawiści.
,,POZDROWIENIA,, dla członków bo swoją robotę wykonujecie bardzo sumiennie i bez żadnych skrupułów , ale może jak Rządy się zmienią to zawitacie na Rakowieckiej.
A jeleni jest coraz mniej bo widać ile odbieracie papiera na bezczelnego.Zostały pojedyncze niedobitki albo tacy co są za dużo w plecy i już im nie zależy bo i tak już tu nie odrobią strat
Dzisiaj dla was świeci słońce ale wszystko ma swój koniec ;-)
A2 ladnie piszesz !
tylko to droga donikad i to jest jak kopanie z koniem
oni maja miliony akcji zakup 100k akcji to kazdy grosz to 1 tys straty jak tak kupilem po 0,3 zeszlo na 0,20 potem odbili i wyszlo na 0,35 wtedy spprzedalem po 0,33/0,32
byl swietny zysk !
potem znowu dokupilem i spadl do 0,20potem 0,16 i tak caly rok zylem nadzieja jak to placi dywidende a kurs taki niski nie mozliwe a jednak !
zysku zrobila sie potzna strata !
inne spolki ktore sprzedalem aby dokupic syfa pojechaly w przod synhos cdred lotos i wiele innych a tu coraz nizej nizej czym glebiej tym gorzej wyjsc
moge sie zawziasc no ico ? moja kasa i ja przej...
teraz leci wszystko chemos kto wie? prowizja od zakupu to okolo 62zl/100k akcji/ zawsze mozna wsiasc jeszcze raz a nie patrzyc jak kapital topieje !
oni moga zrobic kazde swinstwo i jak zejda do groszowek to co wtedy ?
co z tego ze urosnie 100% jak to dalej bedzie strata 50% wzgledem 0,3
dlatego wam zycze powodzenia ja juz nie wytrzymalem sprobuje odrobic na wig 20 po kilka groszy ale zawsze tauron 4-do 4,8 czy kghm tez lleci kiedys odbije i tez pare procent
a tu coz patrzec jak raczy ktos kupic sprzedac i hu... grc
niestety to nie dla mnie dosc rok stracilem nigdy wiecej
coz bede zwami obserwowal tego gniota bo wroslem w niego i albo powiem ze zle zrobilem sprzedajac albo powiem lepiej pozno niz wcale !
spolka ktora drukuje na potege akcje i ma takich przyjaciol ja petrowicz to niestety szansa na duzy zysk albo potezna wtope!
200,000,000 akcji to duzo ---duzo za duzo jak na taka spolke !
ho ho Oni mieli miliony darmochy i dlatego wywalają bo zawsze są zarobieni. NAwet za 1gr i dlatego kurs tak wygląda Atlantis też miał Mega emisję i jak kurs stoi , ale zanim objechał na 12 gr. to z 18 gr zrobili podbitkę na 53 gr i kto nie był pazerny to mógł jako tako wyjśc . Tu nie ma ŻADNYCH PODBITEK OD ROKU W DÓŁ POTEM W BOK I ZAŚ W DÓŁ - ANI JEDNEJ PODBITKI TU NIE BYŁO T A TE ŁOTRY LUDZI ROLUJĄ. Na Bytomiu były cztery podbitki na Żrembie też Próchnik cały czas do góry tu KOMPLETNA ZAPAŚĆ . Pisałem żadnych nigdy nie kupować Praw Poboru i ŻAdnych wtórnych emisji - spierdzielać z daleka od takich spółek to nabijanie kasy CWANYM SMYKOM Z ZARZADU I ITD.
problemem jest to co trafnie napisał a2, że oszuści stali się bezkarni bo państwo za rządów PO stwarza doskonały klimat do nietransparentnych działań, co widać na dużej części spółek z gpw gdzie obecnie wszelkiej maści przekrętasy mają raj i rabują w najlepsze. A chemos jest tego doskonałym przykładem
Drodzy akcjonariusze nadarza się okazja idą swięta wielkanocne wyślijcie kartkę z zyczeniami dla waszego prezesa z jak / nalepszymi pozdrowieniami .... / niech się opamieta . nie załujcie pare złotych . niech wie że akcjonariusze sa znim .... .
pisałem miesiąc temu, że kierunek chemosa to 10groni (można sprawdzić) nie siedzę na bankierze i nie trzepię konia przed monitorem ale zarabiam na takich naiwniakach jak WY!! tutaj trzeba mieć jaja albo spadać grzyby zbierać a nie na giełdę! buhahahhahaha!!!
Myślałem, że w Polsce istnieje jakaś namiastka prawa ale to co się dzieje na chemosie to woła o pomstę do nieba.Rabują w biały dzień.Gdzie jest KNF, Urząd Skarbowy, CBA ?
Dnia 2013-03-26 o godz. 12:31 ~rudy napisał(a):
> Myślałem, że w Polsce istnieje jakaś namiastka prawa ale to
> co się dzieje na chemosie to woła o pomstę do nieba.Rabują
> w biały dzień.Gdzie jest KNF, Urząd Skarbowy, CBA ?
Tu nie chodzi o to czy ktoś będzie mnie słuchał czy nie.
Chcę uzmysłowić akcjonariuszom chociaż małą namiastkę tego co się tu dziej, do jakich sam doszedłem wniosków. I by inni wypowiedzieli się jak z tego bagna można się wygrzebać i jakie sami mają spostrzeżenia.
Cicho niema co tu siedzieć bo sami widzicie co się dzieje.
Jedno wielkie oszustwo, a złodzieje się pokazują w tv z dobrymi humorami.
Oni myślą, że po drugiej stronie jest tylko stado baranów do strzyżenia i każde gówno co wypuszczą to łykniemy jak młody pelikan.
Nie mają żadnych zahamowań, robią co chcą.
Powiem szczerze, że myślałem że na GPW czy w KNF mają jakieś wydziały kontroli do wyłapywania oszustw. Ale wychodzi na to, że tam jest tylko towarzystwo własnej adoracji.
Wychodzi na to, że nie ma żadnych reguł i jesteśmy zależni tylko od dobrej woli ,, Członków,, -,,Spółdzielni,, czy jakoś tam.
Państwo powinno STAĆ NA STRAŻY PRAWA , a teraz leży , kwiczy i leje pod siebie.
Witam i pozdrawiam.
Moi drodzy - według mojej wiedzy kasę wydrenował nam Patron i Petroremont,
który pożyczył prawie 21 000 000 szt. członkowi na zwałę - wydrenowali też
trzej główni udziałowcy wpuszczając swoje nieciekawe spółki.
Co nam zostało ? - tylko tak jak pisze a2 - totalny bojkot.
Co tu do ciebie wisielcze przychodze to wesoło mi:)czemu nie pojedziecie do oswiecimi i nie dacie mu po mordzie heheh:)ty nawet po 1gr nie sprzedasz tych akcji