• nie rozumiem... Autor: nocek [164.126.104.*]
    Nie rozumiem skąd u was chłopcy i dziewczynki ten stres. Skąd taka niecierpliwość. Już niedługo wszystko się wyjaśni - i nie wydaje mi się żeby tu miało być źle.

Kurs waha się o grosz, dwa - o rany, wielkie mi co - nie przesadzajcie z tym ubieraniem, bo najczęściej o ubieraniu krzyczą golasy. Było po jedenaście ludzie kupowali i po dziewięć kupowali i kupują po dziesięć. Gdyby nie było warto kupić już dawno mielibyście te swoje upragnione 5 groszy.

Kiedy tylko pojawia się większy obrót kurs idzie sobie w górę - szczerze mówiąc gdyby miało być źle przy większym obrocie szedł by w dół - co nie? - przecież w tym nie mia nic skomplikowanego.

No ale cóż taka już prawidłowość : psy szczekają a karawana idzie dalej.

• Re: nie rozumiem... Autor: ~kuba [79.185.189.*]
    Bardzo rozsadnie napisane ! :)
  • Re: nie rozumiem... Autor: ~Zgred [82.160.60.*]
    I do tego rozmowy prowadzone w pełnej konspiracji bez jakichkolwiek przecieków z zewnątrz. Stąd ten jad od tych, co chcieliby kupić, a boją się. Tutaj KNF się na pewno do nikogo nie przyczepi.
  • Re: nie rozumiem... Autor: nocek [109.243.209.*]
    No i co? Żadnych dramatycznych wahań, wyprzedaży i ubierania.

Dalej wszystko w obecnej cenie jest kupowane.

A najśmieszniejsze są posty mówiące o tym, że skoro odchodzą członkowie rady nadzorczej to znaczy, że będzie źle - nie wiem skąd wam coś takiego przychodzi do głowy, bo przecież rada nadzorcza to całkiem przyjemne miejsce nawet w czasie kłopotów spółki - więc nie ma potrzeby się stamtąd ewakuować chyba, że komuś innemu to miejsce jest potrzebne:)

Patrząc na to bez emocji - spółka działa rozsądnie wychodząc w kierunku inwestora zamiast oglądać się na bankowe kredyty, które bywają zdradliwe. Brak problemu z transzami, terminami, koniecznością spłacania zanim jeszcze pojawi się zysk, wypraszaniem prolongat, nieufnego podejścia nabywców, których w oczy kolą rozdmuchane bankowe hipoteki. To dobre dla wszystkich podejście.

Hej a dzisiaj to szczekanie o 5 gr - 3 gr :) - ale coś mi się widzi, tak się to komuś spodobało, że jak kurs sobie pójdzie do przodu to z taką samą intensywnością będzie obstawiać dno dna i szybką zwałkę do 20 gr :):)
  • Re: nie rozumiem... Autor: ~kuba [79.185.195.*]
    Otóż to kolego... a najśmieszniejsze jest to ze ci co zaklinają rzeczywistości wmawiają tym co realnie patrze ze ... zaklinają rzeczywistość. Chora akcja ! Wmawiaj ze ubieranie... jak kurs od 4 dni na tym samym poziomie... gadaj ze leci w dół ze tragedia w społce i w ogole zle ... sami siebie okłamuja a prawda taka ze m dev posiada gotowe projekty, grunty plany i co wazne NIE MA DŁUGÓW !!!!!!!!!!!!!!
[x]
MFOOD -2,52% 1,55 2025-12-19 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.