• podoba mi sie raport Autor: ~harry [79.163.154.*]
    moze byc a wam
  • Re: podoba mi sie raport Autor: ~xtx [31.182.228.*]
    5 zł to raczej bardzo drogo,chyba lecimy na 4,2?
  • Re: podoba mi sie raport Autor: ~bee [83.22.18.*]
    bitwa na 4,6 i potem w dół
  • Re: podoba mi sie raport Autor: ~mat [89.70.17.*]
    zyski spadły o połowę, lecimy na 4zł
  • Re: podoba mi sie raport Autor: ~Gall Anonim [88.220.117.*]
    hmmm, jakby to powiedzieć? A nie mówiłem. Gdzieś zgubili 16 mln zysków. Pętla na szyi Mieszka się zaciska. Gdyby nie konsolidacja wyników z Pergale to już byłby minus. Po półroczu 2013 będzie strata bo mają na rynku bardzo dużo długów. Nie rozliczali bonusów klientom nawet od września bo ciułali pieniądze na wynik roczny. Ale prędzej czy później te zobowiązania ich dopadną i będzie pozamiatane...
  • Re: podoba mi sie raport Autor: ~janusz 15 [77.255.251.*]
    Zysk na plusie zle na minusie tez niedobrze.Trudno wam dogodzic.
  • Re: podoba mi sie raport Autor: ~bee [83.22.11.*]
    dobra Panowie ponarzekaliśmy, ale prawda jest taka, że w IV kw. spółka zarobiła 10 baniek a przychody wzrosły o 5 %. Te 22 mln z IV 2011 roku to był wynik przeszacowań wartosci litewskich aktywów. W dotychczasowej historii Mieszka IV 2012 był najlepszym kwartałem. To było grane przez ostatni miesiąc na GPW i mozecie zapomnieć o spadku kursu poniżej 4,60 zł.
  • Re: podoba mi sie raport Autor: ~harry [79.163.154.*]
    dobrze bee ze napisales ze byl to zabieg ksiegowy wyniki sa naprawde dobre w 2013 bedzie jeszcze lepiej pozdrawiam
  • Re: podoba mi sie raport Autor: ~shodan [178.36.36.*]
    A mi sie nie podoba,jest bardzo przecietny i gorszy od moich oczekiwan.Wiele kwesti ktore tu poruszalismy sprawdzilo sie w cyfrach.Kurs konsoliduje sie na poziomie 5 zl byc moze dyskontuje przyszle wyniki miejmy nadzieje ze beda duzo lepsze bo jesli ich zabraknie o wzrostach mozna zapomniec.
  • Re: podoba mi sie raport Autor: ~shodan [77.254.41.*]
    a teraz popatrz na wskaznik c/z 14 ,60 to juz nie ta bajka.Szybko musza przyjsc wyniki i to swietne wyniki bo ta cena sie utrzyma.I nie mow o tym co tam prezes powiedzial byl tu juz taki jeden ktory duzo mowil ,mamil innych super zyskami zhandlu energia nazywal sie Ireneusz Król.Liczą sie liczby nie gadanie Malinowski mowic moze do woli, niech pokaże wyniki.
[x]
MIESZKO 1,31% 3,95 2014-11-25 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.