• to jest skandal!!!!!!!! Autor: ~Ogon [213.17.170.*]
    czy zdarzyło się kiedyś na GPW, że Spółka kto publikuje raporty a za 3h publikuje cała listę korekt do tych raportów???????????????
    jeśli w takim samym chaosie jest prowadzona restrukturyzacja a efekty są tak samo policzone w tabelkach jak na załączonym obrazku to ja się pytam skąd Rubicon wziął tych niekompetentnych ludzi i wstawił do Zarządu??????

• Re: to jest skandal!!!!!!!! Autor: ~mario [178.56.138.*]
    ja powiem tak ,chyba gorzej nie będzie,albo poczekamy ,albo sprzedamy za grosze,każdy decyzje podejmuje sam,bo teraz to możemy dostać na papier toaletowy
  • Re: to jest skandal!!!!!!!! Autor: ~Lili [213.17.170.*]
    nie dowieźli prognoz 2012, nie potrafią zapanować na organizacją, nie będą też w stanie doprowadzić do rentowności tej Spółki. Za chwile utracą płynność na dobre, bo restrukturyzacja kosztuje bardzo dużo gotówki, której nie mają. 5 mln stracili na pierwszej marży i tego już nie da się odrobić. wynik na sprzedaży miał być +3,6 a zrobili -7. Czyli 10 5 mln dodatkowych kosztów restrukturyzacji się pojawiło. Pytanie czy warto było. O poprawie w 2013 możemy zapomnieć.
  • Re: to jest skandal!!!!!!!! Autor: ~inves [77.112.14.*]
    Po raz kolejny zupełny brak kompetencji,pewnie kilka minut przed północą obudzili się, że raport trzeba opublikować i robili go na kolanie. Zapewne jeszcze go kilka razy skorgują. W tak krótkim czasie tyle kretyńskich posunięć,już widać tą restrukturyzację nowegfo Zarządu.
    A ja DURNY wpakowałem się w ten papier.
  • Re: to jest skandal!!!!!!!! Autor: ~www [178.43.148.*]
    Osobiście nie wierzę w to aby ktoś kto zarządza spółką, funduszem czy kieruje jakąś inną instytucją gdzie się robi kasę robił jakieś dziecinne błędy jak tu piszecie. Tam gdzie kasa tam nie ma idiotów- UWIERZCIE mi.
    A teraz co ja myślę:
    Tu jest świadoma gra albo o upadłość, albo o przejęcie Miraculum za freeko przez innych wcześniej ustalonych, czy to Rubikonami, czy z zarządem.
  • Re: to jest skandal!!!!!!!! Autor: ~Nrt [62.179.0.*]
    Takie głosy słychać było i na Bomi i na CEDC, a prawda jest taka że tam gdzie są mega długi a biznes nie idzie prędzej czy później finał będzie taki sam. O czym rynek nie wie jeszcze to insajderzy wiedzą, w mediach odchodzi czarowanie, a sami pokątnie się wysypują (jak zarząd w Rubiconie np.)
  • Re: to jest skandal!!!!!!!! Autor: ~skandal [89.77.59.*]
    schandalllllllll
  • Re: to jest skandal!!!!!!!! Autor: ~skandal [89.77.59.*]
    SkandaLLLLLLLLLLL
  • Re: to jest skandal!!!!!!!! Autor: ~d.. [212.89.216.*]
    skandalże zarząd g*w nie popełnił samobójstwa
  • Re: to jest skandal!!!!!!!! Autor: ~WN [77.222.254.*]
    Ale niby jaki? Znow brak merytoryki? Ameryke odkrywacie?
    Firma sie wygrzebuje lub nie, to sie okaze po raporcie. Tyle.czekac a nie pisac latwe oskarzenia. Taka moja rada.
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,80 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.