• IDEON Autor: ~kupywać [93.231.152.*]
    z ideonem zrobili specjalnie- aby na dołku wykupić akcje
  • Re: IDEON Autor: ~Arek [188.146.236.*]
    Jak dla mnie to wszystko nie trzyma się " ni kupy ni dupy". Przed ogłoszeniem odszkodowania taka niespodzianka? Jak ogłoszą upadłość, to jeżeli dostaną odszkodowanie, to i tak nie zobaczą z tego nic, bo zabierze bank. A po drugie, to nie tylko akcjonariusze dostaną po tyłku, ale przecież i sam Król - też ma tych akcji w brud, a po jakiej cenie je opyli ? Dlatego coś mi tutaj śmierdzi, coś jest nie tak z tym wszystkim.
  • do Arka.Oczywiście, że tu śmierdzi, ale nie to o czym piszesz Autor: ~buhahaha [194.63.132.*]
    1- to się trzyma "kupy" i nawet więcej to było przemyślane dość dokładnie. No chyba nie sądzisz, że ciągłe NE, numer z GEM, numer z Komi, podsycanie nadziei o odszkodowaniu, występy króla w TVN CNBC, propaganda medialna udowadniająca świetlaną przyszłość to przypadek i wynik głupoty. Tylko w ten sposób można było "upchnąć" setki milionów nic nie wartych akcji ulicy.
    2- Piszesz, że "...przecież i sam Król - też ma tych akcji w brud" - następny wielki błąd. Zarząd i król mają właściwie śmieszną ilość akcji , a na dodatek JUŻ DAWNO ICH NAKŁADY NA AKCJE IM SIĘ ZWRÓCIŁY W POSTACI UPOSAŻENIA JAKIE PRZEZ TEN CZAS OTRZYMYWALI ZA NIBY ZARZĄDZANIE FIRMĄ.

3- GDY DOJDZIE DO LIKWIDACJI SPÓŁKI OTRZYMAJĄ ODPRAWY I ODSZKODOWANIA ZGODNIE Z ZAWARTYMI UMOWAMI O "PRACĘ". Mało tego będą występowali w charakterze pokrzywdzonych.
  • Re: IDEON Autor: ~mi [83.18.194.*]
    Żeby było aż tak żle BZWBK też by wypowiedział umowe. Narazie się wstrzymał
  • Re: IDEON Autor: ~ideowiec [87.206.207.*]
    Ok, przyznac sie prosze, kto ma jaja i skupuje?
  • Re: IDEON Autor: ~ideowiec [87.206.207.*]
    a jak obrot jutro bedzie kilkukrotnie wiekszy niz dzisiejszej?!... to moze byc niezle zaskoczenie
[x]
IDEON 0,00% 0,01 2016-06-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.