• Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: centrozap [87.198.29.*]
    Witam,
    Poszukuję akcjonariuszy, którzy są chętni na złożenia pozwu przeciwko spółce i jej zarządowi, który swoją nieudolnością celową rozłożył firmę na "łopatki". Proszę o zgłaszanie się na podany adres mailowy centrozap01@gmail.com. Im więcej nas będzie tym lepiej gdyż jak wiadomo w grupie tkwi siła, a jeszcze nie wszystko stracone. Pozew będzie składany poprzez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych.

Pozdrawiam
    Paweł
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~lechu [91.225.135.*]
    Kiedys dałem sie oczarowac temu Panu i lasom w Kołomyji ale jak zobaczyłem ta inwestycję na zdjeciach to stwierdziłem ze ... trezba spi z papiera pomimo straty . A było to ... 3 lata temu cos koło tego
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~krystyna [89.79.131.*]
    Temu Świniakowi nic nie zrobisz tu są układy---jedynie odstrzał złodzieja .Pozdrawiam
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~krystyna [89.79.131.*]
    Temu Świniakowi nic nie zrobisz tu są układy---jedynie odstrzał .Pozdrawiam
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~re [62.152.143.*]
    a gdybyscie wygrali to dostanicie co akcje i co
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: wienio-s [217.144.199.*]
    Jest jeszcze ktoś kto mysli,ze PREZES nie oszukał US i chce odszkodowania. To chyba jedyny Urząd który sie na nim poznał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~VAT [31.62.197.*]
    Dnia 2013-03-14 o godz. 14:28 centrozap napisał(a):
    > Witam,
    Poszukuję akcjonariuszy, którzy są chętni na
    > złożenia pozwu przeciwko spółce i jej zarządowi, który
    > swoją nieudolnością celową rozłożył firmę na
    > "łopatki". Proszę o zgłaszanie się na
    > podany adres mailowy centrozap01@gmail.com. Im więcej nas
    > będzie tym lepiej gdyż jak wiadomo w grupie tkwi siła, a
    > jeszcze nie wszystko stracone. Pozew będzie składany
    > poprzez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych.
    > Pozdrawiam
    Paweł
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~as [89.228.23.*]
    C C CWK CWKS LEGIA > jest jedna drużyna w WARSZAWIE !!!
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~ALEX [105.250.70.*]
    A co robila rzez te lata rada nadzorcza?? Oni tez sa odpowiedzialni prawnie za taki stan spolki!
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~Bub [46.134.85.*]
    Bjbb
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~ff [77.115.34.*]
    Czy tą umowę PKO wypowiedziało tylko z powodu niezapłacenia w terminie rat kredytu?

A czy nie odnosicie wrażenia,że nie spłacano tych rat dlatego aby bank właśnie tak zareagował ?
    Doskonały powód do uśmiercenia już sztywnego trupa. Teraz to bank będzie odpowiedzialny za upadłość a nie nieudolny zarząd ze świniakiem na czele.
    Zobaczcie co zrobił z Pronoxem vel Regnonem. Tak samo rozłożył na łopatki swoimi kombinacjami.Tam też się zbierali z powem zbiorowym,ale zabrakło determinacji,prawdopodobnie większość położyła lachę na tym syfie i nie chcą się już więcej w....ć.
    Zgadajcie się z ludzmi z regnona,tam ta sama banda kręci tym "biznesem".

Ukręcili łeb Ambergold może też świniaka ugotują,zeby więcej ludzi nie pogrążył
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~ireneusz krul [91.229.22.*]
    pocałujcie mnie w dópe
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~Królik [83.22.40.*]
    I jeszcze w kant ch uuuja .wiecie ile kasy wziąłem w wynagrodzeniach i bokach osly ?
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~artysta [77.254.14.*]
    Kolego..." w dópe " .....piszemy przez "u" otwarte
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Jak można w ciągu 13 lat doprowadzić tą samą spółkę do bankructwa. Ja pierd....
    Dobrze, że wyleczyłem się z tego dziadostwa. Wierzyłem w tą spółkę, jak miała plany w Komi. Tylko, jak kurs zaczął spadać, to wywaliłem i zapomniałem. Zwłaszcza, że były tam zabawy z GEM. Oczywiście straciłem na tej spółce, żeby nie było. Ale teraz dziękuję, że tylko tyle.
    A jak tam maszyny? Do teraz stoją na granicy rosyjsko - fińskiej i czekają na odprawę? Komunikat był jakoś w grudniu (nie pamiętam którego roku), a po dwóch miechach miały być w Komi. Chyba ruskie je rozkradli, albo Król ściemnił naszych rodzimych inwestorów. Haha.
    Sam nie miał pomysłu na tą spółkę. Wszystko chciał robić, a na nic nie miał kasy. Transferował pieniądze na jakieś dziadowskie wynalazki (Agito, Pronox, GKS Katowice, Komi, zabawy z energią), a żadnego dobrze nawet nie rozpoczął, a co tu mówić o zakończeniu, aby biznes prosperował. Do piachu z gościem i won z GPW. Takie osoby nie powinny mieć szans na powrót. Jak z kibolami "zakaz stadionowy".
    A zwalanie na to, że ma otrzymać odszkodowanie i dlatego mu wypowiedzieli umowy. Jak by umiał rozwinąć choć jeden biznes, który by zarabiał, to nie miałby problemu ze spłatami zobowiązań. Sam sobie jest winny.
    Szkoda tylko akcjonariuszy. Jak zwykle w d... bici.
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~jay [31.1.180.*]
    pozew_centrozap@o2.pl czekam
  • Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol Autor: ~olac syfy na gp [178.183.229.*]
    A co chcesz odzyskac I z czego jak nic powtorze Nic nie ma wiatr I powietrze dasz zarobic kolejnym zlodzieja adwokata
[x]
IDEON 0,00% 0,01 2016-06-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.