Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Pozew przeciwko Ideon and Krol

Jak można w ciągu 13 lat doprowadzić tą samą spółkę do bankructwa. Ja pierd....
Dobrze, że wyleczyłem się z tego dziadostwa. Wierzyłem w tą spółkę, jak miała plany w Komi. Tylko, jak kurs zaczął spadać, to wywaliłem i zapomniałem. Zwłaszcza, że były tam zabawy z GEM. Oczywiście straciłem na tej spółce, żeby nie było. Ale teraz dziękuję, że tylko tyle.
A jak tam maszyny? Do teraz stoją na granicy rosyjsko - fińskiej i czekają na odprawę? Komunikat był jakoś w grudniu (nie pamiętam którego roku), a po dwóch miechach miały być w Komi. Chyba ruskie je rozkradli, albo Król ściemnił naszych rodzimych inwestorów. Haha.
Sam nie miał pomysłu na tą spółkę. Wszystko chciał robić, a na nic nie miał kasy. Transferował pieniądze na jakieś dziadowskie wynalazki (Agito, Pronox, GKS Katowice, Komi, zabawy z energią), a żadnego dobrze nawet nie rozpoczął, a co tu mówić o zakończeniu, aby biznes prosperował. Do piachu z gościem i won z GPW. Takie osoby nie powinny mieć szans na powrót. Jak z kibolami "zakaz stadionowy".
A zwalanie na to, że ma otrzymać odszkodowanie i dlatego mu wypowiedzieli umowy. Jak by umiał rozwinąć choć jeden biznes, który by zarabiał, to nie miałby problemu ze spłatami zobowiązań. Sam sobie jest winny.
Szkoda tylko akcjonariuszy. Jak zwykle w d... bici.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IDEON 0,00% 0,01 2016-06-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.