Zajrzałem po długiej przerwie na wątek " Ideona" ........i co widzę?.Tęskni parę osób za mną - prawda?. Przez kilka lat pisałem, że Król to klasyczny oszust. Z Pronoxa zrobił Regnona i ........klapa, z Centrozapa zrobił Ideona i.........też klapa. Ostrzegałem przed Centrozapem,potem przed Ideonem, pisałem, że od dawna jest już spółką wydojoną przez rządzących nią OSZUSTÓW, tzw. wydmuszką. A wy???............ szczekaliście, że jestem naganiaczem. Powiem więcej : Ta sprzedaż "KOMI" za ileś milionów euro, to zwykła ściema. Centrozap przekazał ten niby interes w Komi najpierw spółce córce w Wiedniu, a ta "SPRZEDAŁA" ( sic!) też córce w Syktywkar w Republice Komi , która dla zagmatwania też zmieniła nazwę z Centrostrojkom na Holdingowa Kompania CSK. Te spółki "córunie", podobnie, jak Ideon nigdy żadnej kasy nie miały - to tylko KREATYWNA KSIĘGOWOŚĆ powodować miała przepływ nieistniejącej gotówki. Nie wiem czy wiecie, że władze Republiki Komi tak się wkurwiły na opieszałość " inwestycji", że wniosły do sądu pozew o unieważnienie kontraktu na budowę tego całego cyrku i odebranie 850000 ha lasów. Jest pewne, że Ideon i jego córki proces ten PRZEGRAJĄ. KRÓL JEST NAGI, oczywiście w przenośni, bo Iruś oszust Król, to nakabzowany po uszy cwaniak. Pamiętacie ,jak pisałem, że Ideon wkrótce zrówna się z......Biotonem, teraz twierdzę, że dorówna Regnonowi, a potem już tylko............... chyba wiecie???. Żegnaj spółko!!!!! Dalej nie widzicie, że rękę macie w nocniku. A OSTRZEGAŁEM - PAMIĘTACIE??? I na koniec - oczekiwanego przez was odszkodowania od Skarbu Państwa nie będzie. Skąd wiem? Nie pytajcie........wiem, ale nie powiem. Pozdrawiam kumatych!
trzeba przyznać że król wzorowo wydymal drobnych.
Chyba jedynie "patron" mu dorownuje.
Tak swoją drogą jednak to skandal że pejsy tak jawnie oglądają ludzi
Sądziłem ,że Ideon cenę Biotonu osiągnie dopiero za jakiś czas, ale okazuje się, że nastąpi to szybciej, niż myślałem. To już naprawdę koniec! Upadłość jest nieunikniona. Ten skurwiel Król z przydupasami wykończył ją. Dziwię się , że są jeszcze ( nie będę ich nazywał tak ,jak myślę ) po takich informacjach naiwni, łudzący się odwróceniem sytuacji na tej wydmuszce. Dwucyfrowa ( po przecinku oczywiście ) np. 10 gr cena za akcję zapewne już nigdy nie wróci, z mocnym naciskiem na ......NIGDY! Ale was wyrolowali! Moje wcześniejsze, wyśmiewane i olewane przez was OSTRZEGAJĄCE posty, nie pozwalają mi ...... nawet na odrobinę współczucia. Żegnajcie marzenia!
........ ostatnie podrygi Ideonu. Tylko patrzeć, jak wkrótce, ostatni ( portier) zgasi w tym cyrku światło. Oszust już chowa się w radiowozach przed kibicami Polonii, teraz POWINIEN bać się i uciekać przed okradzionymi inwestorami. Tylko ,czy wy płaczący gołodupcy jesteście inwestorami? Jesteście wyrolowanymi, niesłuchającymi mądrzejszych........patałachami. Was się nie boi - jesteście dla oszusta .....zerem. Wystarczyło dawno temu dać takim, jak ja, piszącym od lat na temat zasrańca Króla i jego spółek........ wiarę. Nie byłoby zgrzytania dzisiaj zębami. Pisałem, jakiś czas temu, że niedługo zrówna się ceną z Biotonem - wyśmiewaliście mnie, teraz powiadam , że wkrótce osiągnie cenę Regnonu, a następnie, jak powyżej.......zgasi portier światło. KONIEC SPÓŁKI. Miało być miliard, a może i więcej przychodu z handlu energią, licencja na handel gazem, a jest co? GÓWNO. Wszystkie aktywa są mniej warte ,niż długi ,jakie porobił zasraniec, ale cwany Król. Być może, jakieś porozumienie z wierzycielami nastąpi, ale będzie to tylko przedłużenie i tak nieodwracalnej ......agonii